Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Zalakerámia ZTE KK

Mindkét csapat győztes meccs után várhatja ezt a találkozót.

  •   

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 3. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., dr. Mészáros B., Rácz Zs. (dr. Páli K.)

KTE: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

ZTE: Wilson - Németh Á. - Polster - Barnett - Harris.

Két, 1-1-el álló csapat találkozik a harmadik fordulóban. A KTE Nyíregyházán nyert legutóbb egy utolsó másodperces kosárral, míg a ZTE hazai pályán verte a Kaposvárt.

Váradi Kornél, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Zalaegerszegen nagy célok vannak ebben a szezonban, egy nagyon erős, fizikális keretet raktak össze. Öt amerikai légiós mellett a magyar magban is sok rutinos játékos alkotja a csapatukat. Az eddigi mérkőzéseikből kitűnik, hogy agresszív kosárlabdát játszanak, és nagy iramot diktálnak. Fontos lesz, hogy a saját ritmusunk érvényesüljön, megfékezzük gyors támadásaikat, és kontrolláljuk a lepattanókat. Egy kemény összecsapásra számítok, számítunk szurkolóink támogatására, sok pozitív energiára lesz szükségünk a lelátóról, hogy begyűjtsük második győzelmünket! A sérülések még fennállnak, de ezúttal is vállalni fogja mindenki a játékot Fazekas Máté kivételével.

Teo Cizmic, Zalakerámia ZTE KK: Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy teljes kerettel tudunk kiállni, nincs sérült játékosunk. Tudjuk, hogy Kecskeméten egy nehéz meccsre számíthatunk. Egy tapasztalt csapatról beszélünk, amely jól járatja a labdát, együtt kosárlabdáznak a játékosaik, ezért jó védekezésre lesz szükségünk. A másik oldalon meg kell próbálnunk megtámadni a gyengeségeiket. Elsősorban a saját játékunkon dolgoztunk, ki kell javítanunk a hibáinkat, például nagyon sok labdát adunk el a találkozókon. Ha idegenben meccset akarunk nyerni, akkor okosan kell kosárlabdáznunk és le kell csökkentenünk az eladott labdáink számát.

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
csakazeteMinden6ótöbitorma Recent comment authors
csakazete
Olvasó

Már előre röhögök mikor meglátom az előttem szóló Minden6ó bohócot, hogy ma is lesz min szórakozni este! Számomra ő a mekisbohócok fő bohóca 😂

Minden6ó
Olvasó

Artúr cirkusz elindult hamarosan útra térnek a bohócok is ma világhírű artistával is találkozhat a nagyérdemű hisz Stárius Cornélius az évek óta porondról leeső de mégis mindig ottmaradó egyedi produkcióval kápráztatja el a publikumot!Várunk mindenkit sok szeretettel a kék fehér erdő közepén a gigászon túl a sziklás folyó melletti Messzi csarnokban!

torma
Olvasó

Itt a ZTE-nek muszaáj nyernie,a Kecskemét nem okozhat problémát ebben a szezonbam neki.Bocs a KTE-től!

töbi
Olvasó

Az ilyen előre vélemény után szokott jönni Wittmanntól egy 30/27. Nyugtával dícsérd a. Hajrá ZTE!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés