Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Szolnoki Olajbányász

Rövid időn belül kétszer is találkoznak egymással a felek.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 6. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 17:00
V.: Benczur T., Török R., Lengyel Á. (Gorka Sz.)

KTE: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

Szolnok: Pongó - Badzim - Rudner - Subotic - Cakarun.

Rövid időn belül kétszer is találkozik egymással a Kecskemét és a Szolnok csapata. A felek először a Messzi István Sportcsarnokban mérhetik össze az erejüket. Hasonló helyzetben van a két együttes, a KTE vasárnap, míg az Olajbányász szombaton lépett pályára legutóbb.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Már az előző mérkőzésünkre is ugyanígy készültünk, ilyenkor inkább a rehabilitációra és a taktikai elemzésre tudjuk helyezni a hangsúlyt. Kielemeztük azokat a szituációkat, amelyekre oda kell figyelni. Fontos, hogy frissek legyünk fizikálisan és mentálisan. A Szolnok egy agresszív, dinamikus kosárlabdát játszó csapat, szóval végig fegyelmezetten, a saját ritmusunkban kell játszanunk, hogy ott legyünk végig velük. Koncentráltan kell kosaraznunk, hogy ha győzni szeretnénk. Már többször volt olyan, hogy hazai pályán esélytelennek tartottak minket, de tudtunk meglepetést okozni, ez is egy hasonló szituáció. Minden megteszünk azért, hogy folytassuk a jó hazai szereplésünket ebben a nehéz helyzetben is. Ahogy eddig is, most is vannak kisebb-nagyobb problémáink, de reméljük, hogy teljes kerettel tudunk kiállni.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: Hozzánk hasonlóan a Kecskemét is nehéz menetben van, ők is sok meccset játszanak ebben az időszakban. Egy nagyon tapasztalt csapatról beszélünk, amelynek a gerince már évek óta együtt játszik, remekül ismerik egymást a játékosok, tudják, hogy ki, mikor, hol lesz a pályán az adott helyzetben. Hazai pályán különösen veszélyesek, tudjuk, hogy eddig csak egy mérkőzést veszítettek a Messzi István Sportcsarnokban. Ez több, mint elég indok arra, hogy egy nagyon kemény meccset játsszunk. Megpróbáltunk úgy készülni, mint mindig és kijavítani azokat a hibákat, amelyeket vétettünk az elmúlt mérkőzéseinken. Meglátjuk, hogy megtudjuk-e őket lepni. Remélem, hogy mindenki bevethető lesz holnap.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Modus operandiHeindrichMendez Recent comment authors
Modus operandi
Olvasó

CSAK AZ OLAJKA!!!

Heindrich
Olvasó

Hajrá Olaj!!!

Mendez
Olvasó

Hajrá Kecskemét, hajrá Kornél!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés