Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Szolnoki Olajbányász

Idegenben zárná le a KTE elleni helyosztó-párharcot a Szolnok.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász

Helyosztó, 1. kör, 4. mérkőzés
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00

Kecskemét: Townes - Tóth - Ivkovic - Dramicsanin - Karahodzics.

Szolnok: Durham - Lukács - Gavin - Williamson - Révész.

A Szolnok – Kecskemét párharc harmadik találkozóját magabiztosan nyerte az Olajbányász, mely így 2-1-re vezet a három győzelemig tartó csatában. A Kecskemétnek ezúttal tehát hazai pályán lesz esélye megszorítani ellenfelét, ismét egyenlíteni, s kiharcolni egy utolsó, ötödik mérkőzést.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: “Azt a stratégiát kell követnünk, amelyet a múlt héten is bemutattunk hazai pályán. Nehéz a helyvzet, de nem reménytelen. sérülés miatt Kucsera és Klobucar sem fog játszani, de megpróbálunk csodát tenni. Fegyelmezetten, koncentrálva kell védekezésben és támadásban is teljesítenünk, akkor lehet csak esélyünk. Szurkolóinkra most lesz igazán nagy szükségünk. Buzdítsák a csapatot kitartóan, mert ezek a srácok megérdemlik!”

Szarvas Gábor, Szolnoki Olajbányász: “Úgy érzem, hogy mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobb és jobb teljesítményt nyújt a csapat, itt pedig elsősorban a szervezettségre gondolok. Ezt a javuló tendenciát remélhetőleg a negyedik találkozón is folytatni fogjuk majd. Az elsődleges célunk, hogy még tovább szigorítsunk a védekezésünkön, minél jobban limitáljuk a Kecskemét erősségeit, ennek érdekében pedig igyekezni fogunk a lehető legfizikálisabban kosárlabdázni, s minél nagyobb nyomást gyakorolni az ellenfélre. Egyetlen céllal érkezünk pénteken Kecskemétre, hogy lezárjuk a párharcot!”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
fanaticfantasticGecse J. MárióMilivoj Recent comment authors
fanaticfantastic
Olvasó

“Családi okokra hivatkozva csapatunk csupaszív magasembere, Andre Williamson kérte szerződése lezárását. Klubunk elfogadta a játékos kérését, így a mai kecskeméti mérkőzésen Andre már nem lép pályára.”

Milivoj
Olvasó

Kuttor! Hogy játszana Barnes!?

Gecse J. Márió
Olvasó

És Subotic?

Gecse J. Márió
Olvasó

Ő se lesz?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés