Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Szolnoki Olajbányász

Keleti rangadó következik.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 21. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Benczur Tamás, Tóth Cecília, Makrai Márton (Dernei Gábor)

Kecskemét: Pollard - Wittmann - Jaramaz - Kucsera - Karahodzsics.

Szolnok: Pongó - Pallai - Cummings - Subotic - Cakarun.

A 21. fordulóban két találkozót is rendeznek a pénteki játéknapon, ezek közül az egyik a tabellán kilencedik Kecskemét és a második Szolnok összecsapása lesz.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Hosszú évek óta a Kecskemét-Szolnok mindig egy pikáns presztízscsata volt, sajnos az utóbbi időben egy kicsit a két csapat lehetőségei, céljai eltávolodtak egymástól. Ettől függetlenül továbbra is úgy gondolom, hogy ez egy keleti rangadó. Nyilván a közönség jobban várja ezt a mérkőzést. A legutóbbi meccsünk nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, ezért mindenképpen szeretnénk javítani. Teljesen mindegy, hogy ki tud pályára lépni tőlünk, mindenkinek küzdenie és a szó szoros értelmében harcolnia kell a találkozó minden egyes másodpercében. Ha ez megvalósul, akkor egy kiélezett csatát tudunk játszani. A célunk az, hogy megpróbáljunk nyerni, de ez embert próbáló feladat lesz, hiszen az Olajbányász jelenleg második a tabellán és Magyarország egyik topcsapata. Komoly légióskontingenssel rendelkezik az ellenfelünk, ráadásul a gárda gerince már tavaly is együtt volt, Gasper Potocnikot is beleértve. Érett, szervezett, tudatos kosárlabdát játszanak és azonnal büntetik az ellenfél védekezésben elkövetett hibáit, felismerik az adódó lehetőségeket, jól olvassák ezeket a helyzeteket, rendkívül eredményesek ebből. Ezen kívül ők a liga egyik legjobban védekező csapata, úgyhogy mindkét oldalon magas színvonalat képviselnek. Természetesen, mint minden csapatnak, nekik is vannak olyan dolgaik, amit esetleg a magunk javára tudunk fordítani. A kulcs az lesz, hogy a Szolnok fizikális játékával mennyire tudjuk majd felvenni a versenyt. A motivációval nem lesz probléma, mindenki az utolsó leheletéig küzdeni fog és remélem, hogy meg tudjuk örvendeztetni a nézőinket egy hazai bravúrgyőzelemmel.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Továbbra is vannak kisebb problémáink, korábban a koronavírussal gyűlt meg a bajunk, most pedig influenzával küzdünk, emiatt több játékosunk sem tudott rendesen részt venni az edzésmunkában, szóval nem úgy ment a felkészülésünk, ahogy szeretnénk. Ez egy nem könnyű szituációba tett minket, de ez van, ez a kosárlabda része, készen kell állnunk kezelni ezeket a helyzeteket. Próbáltunk a szokásos módon felkészülni. A Kecskemét egy nagyon tapasztalt csapat, különösen hazai pályán nagyon veszélyesek, veszélyes meccsre számítok. Ez minden, attól fog függni minden, hogy hogyan nézünk majd ki a meccs napján és hogy hogyan tudunk teljesíteni ebben a pillanatban.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
fanaticfantasticdonnarummaSenkiRolexSárgaPárna Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Sima vendég lesz!mixre fel😀

donnarumma
Olvasó

bár ha Klobucar már játszik…..

Senki
Olvasó

És ide se a sárgák jöttek okádni.. ugye? Atika te meg neten .urváznál egy nőt? Remélem szolnokon téged fognak megbaszni….

Rolex
Olvasó

Sárgabuzi,mondjuk neked nincs is anyád,csak két apád.
Te mocskos féreg❤️🖤

SárgaPárna
Olvasó

A Szolnok kaphatott volna még egy kis pihenőt!

Rolex
Olvasó

Sárgatrágya,Anyád meg egy kis ciánt,mielőtt világra szart egy ilyen nyomorultat🙂
❤️🖤

Mendez
Olvasó

Hajrá Szolnok!
(az ilyen meccseken mindig a kiscsapatoknak szurkolok)

Olajheart2
Olvasó

Kösziiiii.. és mi van akkor ha kiscsapat vagyunk??? Lesztek még ti is azok ne aggódj.. és akkor is a falconak fogsz szurkolni, ha nem vagy divat..

Mendez
Olvasó

Annak. te kis …..

Olajheart2
Olvasó

Írd ki nyugodtan te nagy szájhős.. leszarom…

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük,kisgyerek! Kicsi vagyok én,majd megnövök én… És akkor jól pofánblak,,ééén.

WSreborn
Olvasó

Vajon a covid és az influenza után mi jön? Rotavírus? Malária?
Agyrém!

Olajheart2
Olvasó

Béres cseppet kellene szednie csapatnak.. ha már ott a gyár Szolnokon:)

Mendez
Olvasó

Köszönjük.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés