Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Sopron KC

Izgalmas mérkőzésre van kilátás.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Sopron KC

Bajnokság, 25. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat, 17:00
V.: Kapitány G., Győrffy P. A., Balogh Gy.

Kecskemét: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

Sopron: Elmore - Thompson - Fazekas - Borisov - Padgett.

A válogatott szünetet követően a bajnokság 25. fordulója következik, melynek keretein belül csap össze a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Sopron KC csapata. A Kecskemétnél kialakult helyzetről itt írtunk, klikk.

Dusan Markovic, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét edzője: Nehéz most a szakmáról beszélni, nagyon gyorsan változott meg nálunk minden. A szünetet a csapat megpróbálta maradéktalanul kihasználni arra, hogy felkészültek legyünk az alapszakasz hajrájára. Abban a helyzetben, amiben most vagyunk, egyértelműen a játékos kvalitásai, profizmusuk, emberi tartásuk lesz a legfontosabb. Persze, rendkívül sokat számíthat, hogy a sérülés után gyógyuló Wittmann Krisztián és Nemanja Jaramaz tud-e játszani, és kire nem számíthatunk majd. Nem tudom, hogyan alakul a mérkőzés, egyben azonban biztos vagyok, aki ott lehet, az mindent megtesz a győzelemért.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Nemrég játszottunk a Kecskeméttel, egy rutinos csapat, akik hosszú ideje együtt játszanak. A külföldiek jól illeszkednek a magyar maghoz, remek csapatjátékot játszanak. A keretük nagyon jó, mivel a 4-5-os posztos játékosaik erősek, a dobóik pedig veszélyesek távolról is. Nagyon fontos lesz, hogy mennyire tudunk sikeresen védekezni, főleg a pick and roll-jaikkal szemben, mivel azt sokat játsszák.  Wittmannt, Jaramazt és Thomast emelném ki, akik nagyon jól szervezik a játékot, míg a palánk alatt Djeraszimovicsot és Karahodzsics képvisel minőséget. Fontos kiemelni a lepattanók megszerzését és az egy-egy elleni védekezést is. A támadásban fontos lesz, hogy jól helyezkedjünk, és hogy a játékainkat okosan vigyük végig. Sajnos még mindig küszködünk sérülésekkel, de remélem mindenkire számíthatok majd. Kemény mérkőzésre számítok és próbálunk minél jobban teljesíteni, nem csak a következő mérkőzésen, hanem a visszalévő alapszakaszbeli mérkőzéseken.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés