Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Kecskemét állította meg a Sopront

Nagy sorozatnak vetett véget a KTE.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Sopron KC 91-71 (23-18, 30-19, 18-21, 20-13)

Bajnokság, 23. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Kapitány G., Nyilas I., Sörlei A. (Farkas Z.)

KTE: Wittmann 24/12, Pollard 9, Klobucar 9/3, Kucsera 6/6, Karahodzsics 12. Csere: Dramicanin 16/6, Milutinovics 8/6, Kiss D. 4, Tóth B. 3/3, Lukács D. -, Ivkovic -.

SKC: Myers 16/3, Fazekas -, Borisov 26/15, Ford 11/3, Montgomery 11/3. Csere: Mack 4, Sitku 3/3, Werner -, Halász -, Schöll -, Csendes -, Takács N. -.

A bajnokság legjobb formában lévő csapatát, a Sopron KC-t fogadta a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét az alapszakasz 23. fordulójában.

Pollard kettesét Ford triplája követte, de nem sokkal később Wittmann is kintről talált be, amivel már öt ponttal vezettek a hazaiak. Feljött a Sopron, négy perc után 10-9 volt az állás, a negyed közepéhez érve viszont már 15-9-re vezettek a házigazdák. Bő négy perc telt el a következő hazai kosárig, amit kihasznált az SKC: 15-17-nél már a vezetést is átvette, de a 10. perc elején ismét a KTE-nél volt az egykosárnyi előny (19-17). A hajrá is a hazaiaké lett, akik 23-18-ra nyerték az első negyedet.

Wittmann öt pontja – kettes és hármas – újabb lendületet adott a hazaiaknak, amit Borisov hármasa sem tört meg. Olyannyira, hogy a 15. perc végén meglett a közte tíz: Wittmann dobta meg saját 16., csapata 36. pontját, amivel 36-26-ra módosult az állás. A soproniak leginkább Borisovnak köszönhették, hogy nem nőtt tovább a különbség: második tripláját is helyre tette, amivel 17 perc után már 17 pontnál járt (39-31). Karahodzsics kettesével lépte át a tízet a különbség, de Borisov ismét dobott egy triplát – viszont a félidő utolsó percében Klobucar és Wittmann is betalált kintről (53-37).

Myers hármasát Wittmann triplája követte, majd elkezdte faragni hátrányát a Sopron, s Montgomery zsákolásával felezte is azt (56-48). Hiába jött tízen belülre a Sopron, sebességet váltott a KTE, s visszaállította a 14 pontos különbséget. Montgomery triplája került a gyűrűbe, de Kucsera rögtön megtörte az egyre görcsösebben igyekvő vendégek lendületét: szintén triplával válaszolt (69-53). Ebben a negyedben végül három pontot tudott faragni félidei hátrányából az SKC – 71-58.

Az utolsó tízperces etap elején eldöntötte a meccset a KTE: Karahodzsics duplái után már a húszat közelítette a különbség (83-64), innen pedig már nem engedte ki kezéből a megérdemelt sikert a Kecskemét: Pollard akciói után már hússzal is vezetett, s végül ilyen különbséggel húzta be újabb sikerét az alapszakaszban (91-71).

A Sopron 13 meccses győzelmi sorozata szakadt meg.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
DobeyDudizetomeeTiborcsak.az.skc Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Nagyszerű sorozat volt,de minden véget ér. Grat mindkét oldalra.
💛🖤

zetomee
Olvasó

Szóval megtettük amit megkövetel a haza, elmentünk oszt hazajöttünk.
Ezt a mai meccset bármilyen felállásban bármeddig játszhattuk volna. Az eredmény ugyanez lett volna. gratulálok a kecskeméti csapatnak.
Köszönet a 13/13-ért. Elfáradtunk, jókor jön a pihenő. Myersnek gyógyulást, sikeresen összefutottak az alapvonalon Ákossal.
A hangerő jó volt a lelkes tábortól.

Tibor
Olvasó

Örülök, hogy nyertünk,de gratulálok a Sopronnak is a győzelmi sorozatához,és a szurkolótáborához. Szimpatikusak voltak, nem voltak bunkók a vereség ellenére sem.

csak.az.skc
Olvasó

Nem hiszem el hogy Wittmann minden szezonban ellenünk szórja meg magát 😅
Kapitány és társai ma is fújtak érdekes dolgokat…. de sajnos nem ezen múlott. Nem voltunk itt fejben és semmi nem jött be, senkinek se ment. Sajnálom hogy megszakadt a győzelmi sorozatunk, de ez már ígyis hihetetlen volt;)) Remélem, hogy Myers sérülése nem komoly, az ő elvesztése sokkal nagyon probléma lenne, mint ez a vereség!
A Kecskemétnek pedig gratula, megérdemelték! Mi pedig Körmenden folytatjuk, addig szedjük össze magunkat és pihenjünk kicsit!
Hajrá Sopron, SKC

qkuruc
Olvasó

“Kostas Flevarakis: Tizenhárom mérkőzés óta tartott a győzelmi sorozatunk. Kicsit korábbra kalkuláltam, hogy bejön egy vereség, lehet mostanra mentálisan és fizikálisan is elfáradtunk, hiszen már eddig is erőn felül teljesítettünk. Ez semmit nem von le természetesen a Kecskemét sikeréből, ma felülmúltak minket, jár nekik a gratuláció. Köszönöm a soproni szurkolóknak, hogy ilyen sok kilométert megtettek, és végig buzdították a csapatot.”

hp12
Olvasó

Hurrá ! Tovább szélesedhet az amúgy sem kicsi arc. Sajnálom a Sopront, hogy pont Kecskeméten és így szakadt meg ez a szép sorozatuk..

SzhelY
Olvasó

nagy baj nincs gyerünk tovább

Kiss béla
Olvasó

A multkori meccs 2. félideje és ez a meccs értékelhetetlen volt!Jókor jön a szünet az biztos..,

Marillion
Olvasó

Álltalában semmi sem tart őrökké,de nem gondoltam hogy pont Kecskeméten jön el a vereség! Szóval nagyon nem örülök ennek az eredménynek!

Jon
Olvasó

Elnézést a kecskemétiektől, de ezt nem gondoltam volna. 13 győzelem után – talán jól írom – erre a meccsre nagy pénzt is feltettem volna, ha játszanék ilyet.

Emőkefan
Olvasó

A fák nem nőnek az égig Sopronban sem! Pedig az A csoport legjobb magyar magja/copiryght SKC…/ ma is hozzá tett rendesen, de sajnos ez sem volt elég!

SopronKCfan
Olvasó

Sírj.

Dobey
Olvasó

Mi az a copiryght?

Skcforever
Olvasó

Az Alba és a Deac is kikapott, így mivel az egymás elleniben jobbak vagyunk mindkét csapatnál, és már csak 3 forduló van hátra (3 győzelemre vannak tőlünk), így javítsatok ki ha tévedek, de megvan a felsőház. Skc!

SopronKCfan
Olvasó

Sajna ki kell hogy javítsalak, az Alba nyert és jobb az egymás elleniük. 3 meccsünkből 1-et kell nyerni és akkor van meg a felsőház.

Skcforever
Olvasó

Tényleg, igazad van, rosszul írtam. Akkor kell még 1

redmiller
Olvasó

Tudunk edzeni és nem csak pár ember van edzésen, akkor meccsen tudunk lenni! Sopronnak peche volt, hogy hosszú hetek után végre normálisan tudtunk készülni..

Megbuktatuk Dzunicsot, most a nagy szériát állítottuk meg!

Myers-nek jobbulást! Halász szépen elintézte…. Néha ésszel is játszhatna…

Skcforever
Olvasó

Baszki red én még sose írtam neked, de te mennyire gyökér vagy😀

SopronKCfan
Olvasó

Huhh, inkább csak annyit írok, hogy gratulálok a győzelemhez!

Pbask
Olvasó

jutifali

Viggiano
Olvasó

Eddig is olvastam a hozzászólásaidat és mindig is éreztem, hogy gondok lehetnek, de ez már tényleg súlyos! 😃 Gratulálok nektek a győzelemhez és ahhoz is, hogy végre tudtok normálisan edzeni és nem csak a 2 felnőtt plusz a 3-4 árufeltöltő van az edzéseken és a maradék 10-15 egészséges szervezettel rendelkező játékos felépült a 2-3-4 hónap óta tartó betegségből! Ja meg ahhoz, hogy a feddhetetlen edződnek átadta Popovich a nemrégiben kapott elismerését, mert úgy érezte az inkább neki járt! 😃

SopronKCfan
Olvasó

Feldobtad az estém ezzel 😀

redmiller
Olvasó

Van, amiből nem… Még vannak gondok, de kevesebb… Legalább edzeni tudunk….

Gyökér vagyok? Mert leírom, ami van? Vagy mert van saját véleményem? Akkor az…

Skcforever
Olvasó

Red, te nem azt írod le ami van, hanem ami a te fejedben van. De a korábbi irományaidból tanulva, inkább elnézést kérek a kijelentésemért, gratulálok a győzelemhez, és nem folytatom. Sok sikert a továbbiakban.

Tom67
Olvasó

Anyàd te köcsög! Ez egy sima tipmix meccs volt! Nem gondolod komolyan,
hogy ti ilyen jòk vagytok? Vicces gyerek!

redmiller
Olvasó

Nem vagyunk jók, de ha tud a csapat együtt edzeni, akkor itthon bárkit, idényben többeket el tudunk kapni!

Klobucarral gyorsoltunk! Meccs előtt azt mondtam, ha Milutinovics játszik, akkor nyerünk! Jobb, gyorsabb, mint Jaramaz! Főleg, hogy tudom milyen gondunk van még…

PL
Olvasó

Mi történt Myerssel? rosszul lépett/esett/egyéb?

SopronKCfan
Olvasó

Halásszal volt egy szerencsétlen ütközés…

PL
Olvasó

Jobbulast neki, talán nem komoly, most lesz idő mindent kiheverni, aztán Körmenden találkozunk a hosszú szünet után! 😉

SopronKCfan
Olvasó

Ott tali! 😉

Heindrich
Olvasó

Köszi 🔴⚫

Skcforever
Olvasó

Van az a meccs, amikor mindegy kivel játszol, úgyis kikapsz, mert semmi nem jön össze, na nekünk ez volt az. Kecskemét ennek az ellentéte volt, amit ráfingtak az bement, ma bárkivel játszanak, azt megverik. Ez van, azért 14 meccsenként 1 vereséget elfogadok😀 Viszont remélem Myers sérülése nem súlyos, az már viszont nagy baj lenne. SKC!

Knézy Ernő
Olvasó

Én mondtam egyenként ,hogy cunami lesz.

YoWassupFam
Olvasó

Nagyon ügyes vagy, jár a keksz.

Skcforever
Olvasó

Vigyázz mert mindjárt jön, hogy majd jól megver, mert a rendőrök is félnek tőle😀

Knézy Ernő
Olvasó

Ez a gyökér Knézy szerint 82-65 lett a Sopronnak.

SopronKCfan
Olvasó

Legkisebb gondunk ez a vereség, nagyobb baj, hogy Myers sérülése elég súlyosnak tűnt… Ez ma rémálom volt minden téren. Jobbulást Teyvon, visszavárunk!
Köszönjük srácok az elmúlt 13 meccset, köztük a Szombathely illetve a Szolnok elleni hazai meccseket, bravúrokat.
Várható volt, hogy előbb-utóbb kikapunk, inkább most mint a középszakaszban vagy a PlayOffban. Jobb volt ma a Kecskemét.
Van most pár hét pihi, össze kell szedni magunkat fejben és ezt a mai elfelejteni, valamint Macknek is lesz ideje összeszokni a csapattal.
Soproni szurkolóknak jó utat haza, ma is hatalmasak voltatok!
Hajrá Sopron, hajrá SKC!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés