Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Sopron KC

Sorozatban a tizennegyedikre hajt a Sopron.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Sopron KC

Bajnokság, 23. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Kapitány Gellért, Nyilas István, Sörlei Attila (Farkas Zoltán)

KTE: Pollard - Wittmann - Jaramaz - Kucsera - Karahodzsics.

SKC: Myers - Fazekas - Borisov - Ford - Montgomery.

A bajnokság 23. fordulója következik, melynek egyik találkozója lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a Sopron KC összecsapása. Mindkét együttes győztes szériában van, a Kecskemét utoljára a Paksot verte, a Sopron pedig a Szolnok ellen aratott győzelmet.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: A legjobb formában lévő csapat lesz a soron következő ellenfelünk – sorozatban 13 győzelemmel rendelkeznek, ami egy nagyon komoly teljesítmény, ezúton is szeretnék nekik gratulálni! Azonban a mi célunk szerdán nem más, mint hogy ezt a remek szériát megtörjük. Szinte lehetetlennek tűnik a feladat, de hazai pályán nem akarhatunk mást, mint győzni. Hiszek a játékosaimban, és bízom benne, hogy tudunk meglepetést okozni.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: Még egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk a válogatott szünet előtt, egy komoly csapat ellen, amely minőségi játékosokkal rendelkezik. Ami a keretünket illeti, küszködünk pár apróbb problémával, így még nem tudni pontosan, hogy ki lesz bevethető és ki nem. Mindenképpen szeretnénk győzelemmel zárni ezt a szériát, amire meg is van minden lehetőségünk – nem lebecsülve az ellenfelet -, ha megfelelően koncentrálunk. Ezzel együtt viszont nagyon nehéz dolgunk lesz, az ellenfélnek mind belső, mind pedig külső poszton megvannak az erősségei – ez meg is látszott az első, ellenünk játszott mérkőzésen, amit Sopronban meg is nyertek. Én remélem, hogy tőlünk mindenki bevethető lesz és maximálisan fogjuk tudni játszani a játékunkat.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
scarb73qkurucRózsabimbó Recent comment authors
scarb73
Olvasó

Nagyon kemény meccs lesz ez is!
Remélem a sérülteink pályára léphetnek!
Hajrá Sopron!!
Hajrá SKC!!

qkuruc
Olvasó

Rózsabimbóból is….

Rózsabimbó
Olvasó

Gombócból is megárt a sok!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés