Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – PVSK-VEOLIA

Jöhet a visszavágó.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 15. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat, 19:00
V.: Cziffra Cs., Török R., Kovács N.

Kecskemét: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

PVSK: Ismeretlen, a sérültek játékengedélye miatt.

A 15. fordulóban csap össze Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – PVSK-VEOLIA csapata, akik öt nappal ezelőtt már egyszer összemérték az erejüket, amely mérkőzésen a pécsiek bizonyultak jobbnak.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Múlt héten találkoztunk a Pécs csapatával, így frissek a tapasztalatok. A vírus miatti kényszerszünet után 35 percig jól tartottuk a ritmust a hazaikkal, utána viszont érthetően jobban bírták fizikálisan. Hazai pályán szeretnénk visszavágni az idegenbeli vereségért. Pécsett megsérülő Pesakovicra nem számíthatok, de Chester Lewis már játékra kész.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: . A legnagyobb kérdés ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban az az, hogy kik lesznek benne a holnapi keretben. Sajnálatos módon Budimir megsérült a múltkori mérkőzésen – a háta fáj – és több játékosnak vannak térd és boka problémái. Ismerjük a Kecskemétet; friss tapasztalataink is vannak, ha a kettő-kettő elleni játékukat le tudjuk védeni, akkor nyerhetünk. Krivacsevicsre biztosan nem számíthatok, a többiekről csak később derül ki, hogy számíthatok-e rájuk. Remélem, többen leszünk holnap mint a mai edzésen, a sérülések miatt edzeni sem tudtunk rendesen.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés