Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – PVSK-VEOLIA

Cleveland Thomas is hazautazott már.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - PVSK-VEOLIA

Play-out 9. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 17:00
V.: Papp P., Tóth C., Pozsonyi L.

Kecskemét: Wittmann - Lukács - Jaramaz - Kucsera - Horti.

Pécs: Ruják - Carev - Funderburk - Budimir - Brkics.

A play-out 9. fordulójában mérkőzik meg egymással a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a PVSK-VEOLIA csapata. A hazaiak már zsinórban hét győzelemnél tartanak, míg a vendégek fölényes sikert arattak a Jászberényben a legutóbbi körben.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Az egész play-out során nagyon motiváltan játszottunk, a rutinos játékosok és a fiatalok is beleadtak mindent, hogy a lehető legtöbb győzelmet bezsebeljük, és emellett építkezni tudjunk a jövőt illetően. Már biztosan a kilencedik helyen zárjuk a szezont. Marko Djeraszimovics után Cleveland Thomas is hazautazott már, tartjuk a centerek esetén is a rotációnkat. A mérkőzés célja hogy az U23-as és U18-as játékosaink még nagyobb szerepet kapjanak éles helyzetben. A PVSK egy masszív kerettel rendelkező csapat, dinamikus, gyors kosárlabdát játszanak. Régóta nem léphettünk pályára szurkolóink támogatása mellett, így biztosan különleges lesz ez az évadzáró. Harcolni fogunk érte, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A Kecskemét együttese az egész play-out során magabiztosan teljesített és a legjobb teljesítményt nyújtotta, mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzésein. Kiemelt fontosságú lesz, hogy hogyan tudjuk majd védeni a pick and roll-jaikat és kiemelkedő játékosaikat; Wittmannt és Jaramazt. Remélem, hogy elég időnk volt a regenerálódásra, hiszen a tegnapi nap folyamán játszottunk mérkőzést és holnap újra csatába kell szállunk. Bízom benne, hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani és egyben meg is törjük a győzelmi sorozatukat.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés