Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Pécsi VSK-VEOLIA

Andirja Csirics élvezetes meccsre számít.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Pécsi VSK-VEOLIA

Bajnokság, 17. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T. P., Frányó P., Makrai M. (Farkas Z.)

KTE: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Dramicsanin - Fazekas.

Pécs: Haynes-Jones - Bíró - Goldring - Gordon - Brkics.

A bajnokság következő fordulójában mérkőzik meg egymással a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a Pécsi VSK-VEOLIA csapata. A hazaiak egy vesztes találkozó után állnak, melyet idegenben a ZTE ellen szenvedtek el, így a tabella hetedik helyét foglalják el. A pécsiek megtörték rossz szériájuk, hiszen hazai pályán a Nyíregyházát sikerült legyőzniük, így 6-9-es mutatóval állnak.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: A rendelkezésünkre álló rövid alatt elsősorban a maródi játékosainkat próbáljuk olyan állapotba hozni, hogy minél jobban tudják segíteni a csapatot, illetve frissítettük a keret többi tagját is. Igazából taktikai dolgokkal foglalkoztunk, nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A Pécs egy jó csapat, azonban nekünk hazai pályán csak a győzelem az elfogadható. Mindent el fogunk követni ezért és bízunk benne, hogy a lelkes közönségünk segítségével sikerül itthon tartani a két pontot.

Andrija Csirics, Pécsi VSK-VEOLIA: Egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, főleg azért, mert a kecskeméti parkettán fogunk játszani. Mindkét csapat számára egy nagyon fontos mérkőzés a következő, csakúgy mint nekünk, úgy nekik is győzniük kell, győzni akarnak. Egy nagyon jó mérkőzés fog ebből kerekedni, amely élvezhető is lesz minden egyes néző számára és szerintem az a csapat fog nyerni, amely jobban fog a pályán harcolni és agresszívabban fog játszani. Megpróbáltunk a tőlünk telhetően legjobban felkészülni a találkozóra és szeretnénk nyerni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés