Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – OSE Lions

Folytatná jó szériáját a Kecskemét.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - OSE Lions

Play-out 6. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 17:00
V.: Frányó P., Söjtöry T., Fodor A.

KTE: Wittmann - Thomas - Jaramaz - Kucsera - Karahodzsics.

OSE: Washington - Abell - Morgan - Anderson - Garamvölgyi.

A honlapi nap folyamán kerül megrendezésre a play-out 6. fordulója, melynek egyik találkozója a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – OSE Lions lesz. A hazaiak legutóbb a ZTE ellen nyertek magabiztosan, így már zsinórban ötödik győzelmüket szerezték meg, a vendégcsapat pedig legutóbb hazai pályán kapott ki a Jászberénytől.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Az oroszlányiak nagyon fizikális, gyors kosárlabdát játszanak. Sokat járatják a labdát, oda kell figyelnünk az átmenetjátékukra. Leginkább ez lesz a kulcsa a mérkőzésnek, hogyan tudjuk ezt a stílust kontrollálni. Fontos lesz az is, hogy támadásainkat a lehető legprecízebben fejezzük be, ne adjunk esélyt az indításokra. Öt nyert mérkőzést tudhatunk magunkénak az elmúlt hetekből, ez egészséges önbizalmat ad számunkra, ám ezután is maximális koncentrációra van szükségünk, hogy folytatódni tudjon a jó sorozatunk. Továbbra is tartjuk magunkat ahhoz a koncepcióhoz, hogy minél több játéklehetőséget kapjanak a fiatalok, és építeni tudjuk őket. Ez kiemelt jelentőségű a jövő szempontjából.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Kecskemét együttese nagyszerűen teljesített eddig is a play-out során, hiszen csak egyszer veszítettek, azt is a ZTE ellen. Egy nagyon nagy tapasztalattal bíró gárdáról beszélünk, akik igazi csapat kosárlabdát játszanak. A bajnokság ideje alatt szoros mérkőzéseket játszottunk, így most is egy kemény, kiélezett meccsre számítok. A játékosaim állapotában változás nem történt, továbbra is sérülésekkel küszködünk.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés