Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Naturtex-SZTE-Szedeák

Kecskeméten próbálja megszakítani rossz sorozatát a Szeged.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 15. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 20:05
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Papp Péter, Minár László Balázs (Téczely Tamás)

Kecskemét: Townes - Ivkovics - Klobucar - Dramicsanin - Karahodzsics.

Szeged: Washington - Person - Polányi - Bognár - Roberson.

A 15. forduló nyitómérkőzésén, a tabella 7. helyén álló Kecskemét azt a Szegedet fogadja, mely hét meccses vereségsorozatát zárná le idegenben. Az új szerzemény Kassim Nicholson még biztosan nem áll a vendégek rendelkezésére, mivel a szerb szövetség későn küldte el a papírokat a FIBA-nak.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: “Számunkra minden mérkőzés különösen fontos, ha szeretnénk elérni további céljainkat, és bekerülni a rájátszásba a legjobb nyolc gárda közé. Jelenleg hét győzelmünk van, ha még legalább ugyanennyit sikerülne bezsebelni, akkor az óriási bravúr lenne ebben a kiélezett pontvadászatban. A Szedeák elleni meccs az a kategória, amit muszáj megnyerni. Ezek talán a legnehezebb mérkőzések is, úgyhogy kemény összecsapásra számítok. Némileg csalóka a szegediek tabellán elfoglalt helyezése, szerintem erősebb csapatuk van, mint ahol most állnak. Teljes kerettel, maximális intenzitással és koncentrációval készültünk erre a megmérettetésre is. Bízom benne, hogy sokan mellettünk lesznek a csarnokban, és közösen győzelmet ünnepelhetünk majd.”

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: “A Kecskemét egy rutinos, erős csapat, 40 perces koncentrációra, higgadt, pontos támadójátékra lesz szükségünk ahhoz, hogy bravúrt tudjunk bemutatni. Ellenük nem fér bele 1-2 perces rövidzárlat sem, magas szinten kosárlabdáznak. Sajnos új játékosunk a papírok miatt még nem áll rendelkezésre, nehéz bármit is mondani két tréning után, de az edzéseken az energiaszint megemelkedett az érkezésével és már önmagában ez óriási pozitívum. Roberson ha minden jól megy visszatér, Szatmári Zsombor és Milics Sztarovlah biztosan nem fog pályára lépni.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés