Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Naturtex-SZTE-Szedeák

Forray Gábor több játékosára sem számíthat.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 7. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Győrffy P., Frányó P., Lengyel Á. (Bodrogváry I.)

KTE: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

Szedeák: Persons - Cook - Balogh - Bognár - Alston.

Másfél év után újra a Kecskemét kispadján foglal helyet a csapat újonnan kinevezett vezetőedzője, Forray Gábor. A debütáló mérkőzésén az 1-3-mal álló, de kétszer is csak egylabdás mérkőzésen alulmaradó Szegedet fogadják.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Egyelőre csiszolódunk össze a csapattal, a keret egy részével dolgoztam már együtt, míg a másik felével még nem, őket próbálom minél gyorsabban megismerni. Erre most nincs sok idő, hiszen az előttünk álló feladatot meg kell oldani. Nem téveszt meg minket az, hogy a Szeged hol helyezkedik el a tabellán, hiszen hiába van három veresége az ellenfelünknek, abból kétszer is csak egy ponttal kaptak ki, ilyen volt például az abszolút élbolyba tartozó Szolnok elleni találkozójuk is. Egy nagyon kis szerencsével ez lehetne két győzelem is a számukra, úgyhogy én azt gondolom, hogy a Szedeák továbbra is a magyar bajnokság elitjébe tartozik, ezért kemény mérkőzésre számítok. A szegediek legnagyobb erőssége a nagyon gyors tranzíciós játék és ezekből a szituációkból vagy gyorsan egyénileg fejezik be az akciókat, vagy a betörés kiosztásokból sok korai hárompontost vállalnak, amit jó százalékkal értékesítenek is. Az egyik kulcs a visszarendeződésünk lesz, illetve az, hogy a szoros, kemény, sokváltásos védekezésük ellen hogyan tudunk majd okosan támadni, hogy ne tudjanak jól indulni. A játékosok ismerik a szegedi csapatot, megpróbáltuk a rendelkezésre álló idő alatt a lehető legjobban felkészíteni a srácokat. Bízom benne, hogy hazai pályán nyerni tudunk, de mindenképpen egy kiélezett csatára számítok. Elég sok problémával küzdünk, hiszen több játékosunk is sérült, egyelőre nem tudom, hogyan fogunk összeszedni tíz embert is, hogy tudjunk játszani. Fazekas már régóta hiányzik, Lukács is beteg, valamint Dramicsanin is sérült, de többeknek vannak problémái. Az edzésen a munka sem zökkenőmentes emiatt, szóval köszönöm a fiatal játékosoknak, hogy rendelkezésre tudnak állni, hiszen nekik is voltak B-csoportos meccseik és diákolimpia találkozóik is. Éppen ezért nem mondhatom, hogy optimális volt a felkészülésünk, de hát az élet az ilyen, az adódó feladatokat pedig meg kell oldani.

Szrecsko Szekulovics, Naturtex-SZTE-Szedeák: Nehéz volt ez a hét a számunkra, nem számítottunk rá, hogy ilyen simán kapunk ki az Oroszlánytól hazai pályán, nem volt könnyű felkészülni az előttünk álló meccsekre. Nagyon kemény összecsapás lesz a Kecskemét elleni, hiszen az ellenfelünk jó formában van. Muszáj jól játszanunk, nyerni szeretnénk. A KTE most edzőt is cserélt, biztos, hogy emiatt egy pozitív energialöketet is kapnak a játékosok. Nincs sérültünk, teljes kerettel tudunk kiállni.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AranyalbaGecse J. Máriógulyasszabolcs00Nagy AndrásMogyi19 Recent comment authors
Nagy András
Olvasó

Fofonak mi ez a rövid nyilatkozat, hol az ellenfél játékosainak a részletes elemzése?

Mogyi19
Olvasó

Holnap délelőtt jön a Kornéllal és Fofóval készült podcast 😉

Eddiee Irwine
Olvasó

Kecskeméten, most mindenki Red-et hívja! Izgatottam várom ki pótolja Rastko-t…? :))

redmiller
Olvasó

Tévedsz!
Kornélt és Fofót is én kerestem, de végül ők hívtak fel!
Sörös meg méz miatt keresett!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ne hazudgálj, te zaklatod Gábort, aki mostmár fel se fogja venni neked a telefont, mert egész egyszerűen agyhalott vagy, az emberek pedig összemossák veled, totál alaptalanul. Az pedig gáz ?

Gecse J. Márió
Olvasó

Írtam neked messengeren

Aranyalba
Olvasó

Óriási páros vagytok Reddel, megérdemlitek egymást. Hogy áll a kinek jobb barátja Forrai verseny ? Óvoda kiscsoport 🙂 hazudgálj – ez egy gyöngyszem Tőled 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés