Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – MVM-OSE Lions

Két azonos mérleggel rendelkező csapat találkozik.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 5. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Fodor A., Győrfy R. (Téczely T.)

Kecskemét: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

Oroszlány: Ihring - Carev - Miliszavljevics - Minchev - Burns.

Két azonos mérleggel rendelkező csapat találkozik, azonban míg a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét az elmúlt fordulóban vesztesen hagyta el a pályát, addig az MVM-OSE Lions kezd egyre jobb formába lendülni.

Váradi Kornél, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Az Oroszlány az utóbbi két mérkőzését megnyerte, így jó formában érkeznek hozzánk. Az előző találkozóinkhoz hasonlóan most is egy kiélezett csatára számítok. Az MVM-OSE Lions jelentős erősítéseket hajtott végre a nyáron, és nemcsak légiósokkal, hanem rutinos magyar kosárlabdázókkal is büszkélkedhetnek. A győzelem kulcsa a taktikai fegyelmezettség lesz. Ahhoz, hogy a mi akaratunk érvényesüljön, maximális koncentrációval kell az eltervezetteket végrehajtani. Nem szabad engednünk, hogy a gyors tranzíciós játékát tudja érvényesíteni az ellenfelünk. A szurkolóink támogatására ezúttal is óriási szükségünk lesz.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Örülünk neki, hogy az elmúlt két nehéz mérkőzésből győztesen jöttünk ki. Úgy gondolom, hogy az egész szezon ilyen lesz; stresszes találkozókkal teli. A Kecskemét is egy olyan csapat, amellyel mondhatni, hogy hasonló szinten vagyunk, ezért egy újabb kemény összecsapás vár ránk. A tavalyi keret nagy részét megtartották és bár voltak kisebb változások a csapatban, a koncepciójuk és a játékstílusuk nem változott. Tudjuk, hogy mire számíthatunk. Minden gárdának nehéz legyőznie a kecskemétieket, különösen, ha hazai pályán játszanak.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Basketball1234KovàcsIstvànlalus Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Fix 2-es!!

lalus
Olvasó

Az MVM-OSE megszerzi 3. győzelmét.?❤?

Basketball1234
Olvasó

Csak nem most!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés