Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – MVM-OSE Lions

Visszavágna a februári vereségért a KTE.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - MVM-OSE Lions

Alsóházi rájátszás, 2. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda 18:00.
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Győrffy Pál Attila, Jakab László Imre (Reisz Péter)

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

Oroszlány: Riddley - Balsay - Gholston - Thomas - Polutak.

Az alsóházi rájátszás második fordulójában, a Kecskemét az Oroszlányt fogadja. A Playoutot mindkét csapat jól kezdte, a KTE Körmenden nyert, az Oroszlány otthon a Kaposvár ellen.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Készülünk az Oroszlány ellen, egy nagyon atletikus csapat. A legutóbbi meccsen, amelyet egymás ellen vívtunk Kecskeméten, ott volt pár értelmetlen eladott labdánk, és több támadó lepattanót is szedtek, ami nem jellemző ránk. Ezeket a hibákat szeretnénk javítani. Mi is, és ők is jobban játszanak azóta. Azon a meccsen a két edző közötti különbség döntött. Remélem, hogy ezalatt a két hónap alatt én is tanultam. Tisztában vagyunk, hogy az OSE után jönnek az igazi tétmeccsek. Nagyon koncentrálunk arra a szakaszára a playoutnak. Senkinek nem szabad konspirálni, mindenki tegye a dolgát, mi abszolút rajta vagyunk, hogy jól szerepeljünk. Szurkolóink támogatására most is feltétlenül számítunk!

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: A Kecskemét egy nagyon masszív, felépített csapat, kollektív kosárlabdát játszanak és az elmúlt fordulóban ez eredményben is megmutatkozott, Körmenden nyerni mindig nagy fegyvertény. A saját játékunkra próbálunk koncentrálni, az előző mérkőzésen nem játszottunk jól, főleg védekezésben. Ebben minimum arra van szükség, amit a második félidőben mutattunk a Kaposvár ellen, csak akkor lehet esélyünk idegenben, ahol fontos lépést tehetünk azért, hogy elérjük a célunkat.

 

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gecse J. Márió Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Lukovics felépült ezek szerint?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés