Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kometa Kaposvári KK

Sorsdöntő mérkőzés következik Kecskeméten.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kometa Kaposvári KK

Alsóházi rájátszás, 9. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda 18:00.
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Goda László, Makrai Márton (Páli dr. Kálmán)

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

Kaposvár: Krnjajski - Eaddy - Paár - Filipovity - Koprivica.

Az alsóházi rájátszás 9. fordulójában, a Kecskemét a Kaposvárt fogadja. Sorsdöntő mérkőzés lesz ez mindkét csapat számára, ha a Kecskemét nyer, akkor a Kaposvár lesz a kieső, ha viszont nem, akkor hatalmas bajba kerül a hazai gárda.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Továbbra is úgy vélem, hogy amit lehetett, azt kihoztuk magunkból. Nyertünk nagyon fontos csatákat, sikerült összekapni magunkat. Kivívtuk azt a szituációt, hogy hazai pályán dönthetjük el a bennmaradás kérdését. Ez meccs nem lesz semmivel sem másabb, mint az eddigiek edzői karrierem során. Én nyugodt vagyok, mert tudom, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, becsületesen dolgozunk. Korábban már nyilatkoztam, hogy nincs rossz játékos, csak rossz edző. Most kiderül, hogy nálunk rossz-e az edző, vagy sem. Nyilvánvaló, hogy én leszek a felelős, bárhogy is alakul a végén. Bízom a csapatban, és abban a szisztémában, amit 12 éve építünk szigorú elvek mentén. Ismétlem, a végén a teljes felelősség az enyém lesz, nem másé.

Dalibor Damjanovic, Kometa Kaposvári KK: A holnapi egy nagyon fontos nap nekünk, a szurkolóknak, mindenkinek Kaposváron és a klubnak. Az év legfontosabb mérkőzése vár ránk Kecskeméten. Már megmutattuk a playoutban, hogy le tudjuk győzni a KTE-t. Azt várom a játékosaimtól, hogy mentálisan erősek legyenek, nyugodtnak kell maradnunk és csapatként játszanunk. A nap végén csak annyit várok, hogy a kosárlabda nyerjen. Kemény csata vár ránk, valószínűleg nem lesz szép meccs, de természetesen győzni akarunk.

47 hozzászólás

47
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
PvskpanthershirskontraBorn2Balllddpeszama Recent comment authors
Pvskpanthers
Olvasó

Kedves Kaposváriak és Kecskemétiek egyik csapat kiesésének se örülnek. A Kaposvári Arénát 2020 március 11 óta tervezünk bevenni de ugye akkor bejött ez a szar covid és indulásunk elött 10 perccel hívott a Csöri hogy ne induljunk el mert nem engednek be senkit akkor 2 kis busznyi ember csalódása hangos volt.Kecskemétnek csak az az 1-2 szurkólójuk miatt nem örülnek akikkel jóban vagyunk .de sajnos az ottani vezetés gondolva Stojanra aki ahová megy ott jó nem marad vagy a Forray Gábor(vasvilla itt a bb1en)aki tett olyan megjegyzést az akkor pvsk edző Csirke Ferire írt hozzászólásait amit bemásolok majd mert persze törölte… Olvass tovább »

Kaposkosár KKK
Olvasó

Kecso jövünk!!
Hajrá hajrá Kaposvár!!
Tisza játék, győzzön a jobb!!

hirskontra
Olvasó

Sok sikert a Kecskemétnek!

Born2Ball
Olvasó

Essen ki mindkét csapat és jöjjön fel a Mafc

ldd
Olvasó

Eljött az idő, amikor nincs helye a mellébeszélésnek.
A győzelmet nem kell megmagyarázni…de, aki veszít annak el kell gondolkodnia hogyan jutott a klub odáig…

peszama
Olvasó

Sokan szurkolnak itt Kecskeméten úgy látom hogy egy klubbal kevesebb legyen az első osztályban. Sebaj, szerdán rájuk cáfol a csapat. CSAK KECSKEMÉT! <3

Kaposkosár KKK
Olvasó

Csak a Kaposvár!!!!!!

Eddiee Irwine
Olvasó

Elég zizmo agyad van, hogy nem érted! Soha nem szurkoltam Kecskemét ellen! Beszélj a lipóti élettársaddal, és költözzetek össze… Hajrá KTE!

peszama
Olvasó

Kettős személyiség alakult ki benned majd segítenek rajta. Hajrá Kecskemét!

Haki77
Olvasó

Elnézést, biztosan rosszul jön át, de a kecskeméti szurkolói társadalom úgy érzi, hogy ellene vagy a klubnak.
Miért nem örülsz egy győzelem után?

Eddiee Irwine
Olvasó

Örülök a győzelemnek! De láthatod hova jutottunk, hiába a győzelmek… Szerintem ez simán látható volt, ez messze a leglassabb csapat, csak tördelünk végig, mert szuflával nem bírjuk, így a kéz is meghal… Többit már bőven leírtam! Pont a klub mellett vagyok, csak tehetetlenek!

peszama
Olvasó

Szóval ha jól értem mikor ment a szekér akkor minden tökéletes volt mikor pedig nem megy akkor húzzon el a vérbe mindenki… valóban ilyen “szurkolokra ” van szüksége minden csapatnak! ja, nem.

redmiller
Olvasó

R

redmiller
Olvasó

Volt egy Király Sanyi bácsi anno a KSÉben, akit a Maestro kifúrt…. Na, neki nem lett volna mindegy, hogy A vagy B! Mindent megtett volna, hogy javítson a csapat keretén és ne a kiesés ellen harcolunk! Neki szívügye volt a kosárlabda….
Mondjuk azt se hagyta volna, hogy a KSE tönkremenjen… A főnök meg megúszta, a KSE ügyet meg más nyakába várták, aki csak aláírt… Viszont lényegében semmi nem derült ki, hogy tették tönkre az akkori vezetők…

Lipót
Olvasó

Tisztelt redmiller!

Társadalmi összefogás útján megkaptuk beutalóját, így nincs más dolga, csak eljönni hozzánk. Várjuk jelentkezését, hogy mikor szeretné megkezdeni a kezeléseket. Jó egészséget és gyors felépülést kívánunk!

redmiller
Olvasó

Sanyi bát mesélte a másik kitúrt, a csőddel kapcsolatban meg volt bőven cikk…

Haki77
Olvasó

Te is ugyanolyan jól informált vagy, mint Eddiee barátod!

peszama
Olvasó

A volt női nb1es csapat tudna mesélni azért a te hősödről

redmiller
Olvasó

Nekem Benczur azt mondta, Sanyi bá rendezte….
A KKC abban az évben egyedüliként teljesítette a célkitűzést,a többi csapat nem! Mindenkinek odaadták az önkormányzati pénzt, a női kosarasoknak nem….

Haki77
Olvasó

Nem vagy te szarkavaró? Innen onnan összeszedett információkat közölsz megnevesítve, felhasznàlva a mostani rendszer ellen. Biztos örül neki Benczur, Király, Tóth Viktor – gondolom rá gondolsz??

redmiller
Olvasó

Tóth Viktor hol volt a KSÉben????
Benczur felesége játszott a KKC-ben, mielőtt megszűnt az elsőosztályban, mivel az ígért pénzeket azok kapták, akik a célokat nem érték el…

Eddiee Irwine
Olvasó

Családi szórakozás, adófizetők pénzén! Akadémiai vezető (Ügyvezető), szakosztály igazgató, vezetőedző, játékos, családtagok… Aki ezt engedte felépíteni, az részese ennek a bohózatnak! 12 év eredménye ennek, hogy ” hazai pályán dönthetjük el a bennmaradás kérdését” EZ IGEN!

“Én nyugodt vagyok, mert tudom, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, becsületesen dolgozunk.” Nem is várunk mást Maestro! Innentől a holdállásán múlik ez, meg ezen a brutális tehetséges fiadon, akit 4 éve figyelünk, hogy milyen suta.

Maestro, hogy a kép kerek legyen és tiszta, lökd ide ez a klub, mennyi pénzből küzd a kiesésért.

Haki77
Olvasó

Azt a benyomást kelted, hogy te sértődött vagy! Mantrázod is a csapatot?

Eddiee Irwine
Olvasó

Valóban többet tudok (háttér) mint szabadna, ezek alapján fogalmazok. Maestro nyilatkozatai nem méltók a sporthoz a városhoz, és ez a klubbot szégyeníti. Klubbhoz már a szurkolók is tartoznak! Nem védem RED-et, de Ő véleményem szerint saját pénzét és idejét teszi bele… Csapat szakmai igazgatója nem viseli a kritikát, beolvas egy hűséges szurkolónak? Ebből látható kinek képzeli magát más pénzén, és mi zajlik a klubbnál! Utálják már a családot itt is, de okosan felépítette a cirkuszt, amit szinte lehetetlen likvidálni!

YoWassupFam
Olvasó

Azért vicces eddig ment a jópofi Stoleval neked is meg a kollegádnak biztosra veszem amíg a 8 vagy ne adj Isten vmi extra történt lásd 2 éve 🙂 tény, hogy elbaszták a csapatépítésnél de 1. A bentmaradás szerintem okés lesz 2. A mérleg nyelve Kecsón az NB1/B-s kilengés óta bőven pozitívban csücsül így ha jogos is a félelem de a bőven túlzó elméleteitek már nem (egyelőre) azok. Meg se vártátok amíg lezárul az év de ~Január óta az unalmas alusisakos összeesküvés elméleteket kell tőled és a haverjaidtól olvasni meg a kis piti sérelmeiteket teljesen elfelejtve a nem oly messzi múltat.… Olvass tovább »

Eddiee Irwine
Olvasó

Barátom, nem egy mozit nézünk… De nem is kell, ez egy mélyebb történet…

peszama
Olvasó

Elég mélyre süllyedtél valóban, maradj is ott.

Lipót
Olvasó

Tisztelt Eddiee Irwine!

Társadalmi összefogás útján megkaptuk beutalóját, így nincs más dolga, csak eljönni hozzánk. Várjuk jelentkezését, hogy mikor szeretné megkezdeni a kezeléseket. Jó egészséget és gyors felépülést kívánunk!

peszama
Olvasó

Te úgy is tudod annyira jól értesült vagy miért nem írod meg…? de akkor a többiekét is!

Ball don't lie
Olvasó

Első vagy másodosztály, tulajdonképpen mindegy, amíg azok irányítják a kosárlabdát Kecskeméten, akik.
Megtisztulásra van szükség.

peszama
Olvasó

Mint a fociban lehet a megyéből indulni igaz? Megint üres puffogtatások a semmibe teljesen feleslegesen…

Ball don't lie
Olvasó

Köszönöm, tökéletes a példa, a kecskeméti labdarúgás megtisztult a kétes elemektől a kizárással és most van egy normális vezetés, kiváló szakmai irányítással.
A kosárlabdának ugyanerre lenne szüksége és akkor nem 2-300 ember lenne rá kíváncsi.

peszama
Olvasó

Én nem szándékozom a szerencsére hagyatkozni mint a fociban volt, ott sem annyira egyertelmu ez a történet, de lett és örüljünk neki! bár az idei év már kevésbé sikersztori mégse követelik a lemondást, távozást, vagy tévedek? Kérem a lehetséges opciókat a kecskeméti kosárlabda felvirágoztatására nagyon kiváncsian várom kik vannak a te fejedben

Eddiee Irwine
Olvasó

NB1 legkisebb költségvetéséből küzd a csapat, senki nem bántja Őket, mert ez ár/érték arányban kiváló! Van egy edzőnk, aki szerény, tiszteli a szurkolót, korrekten nyilatkozik és földön jár. Fia (Bence) erőssége a csapatnak, teljesítménye alapján játszik! Csak ennyi a különbség… Jó de te ezt biztosan nem fogod fel, mert csökkentett módban üzemelsz…

Haki77
Olvasó

Úgy látom a kapcsolataid a labdarúgásban is megvannak, kérlek mesélj még!

peszama
Olvasó

Mondjuk Milán nem üti meg a csapattársait, de ez már mellékes… 🙂 a szervezett szurkolói csoport egyébként miért nem jár már a szektoiba? Erről mit tudsz?

Eddiee Irwine
Olvasó

Talán jövőre…Ez itt kosárlabda fórum!

peszama
Olvasó

jövőre minden más lesz 🙂 köszönöm a részletes tájékoztatást!

Redbleck88
Olvasó

Nagyon spiller ez a Ivkovics! Úgy adja elő mint ha neki mindegy lenne hogy A vagy B csoptos lesz a Kecskemét! Bár ha bele gondolok lehet hogy így is van! Ha kiesik a csapata akkor majd azt mondja én vagyok a hibás és szép csöndben odébb áll! Ha viszont nem akkor meg tovább isteniti magát hisz ezt csak neki köszönheti a csapat! Tehát ő így minden képpen jól jár! Gyözzön a kosárlabda és a tiszta játék!
De azért inkább hajrá hajrá Kaposvár! ????✌️????????

Laposvár
Olvasó

A két ivkovics baráti kör, nagyon szép munka 🙂
Ennél már csak az lenne szebb, ha mindkettő kieshetne!

vasipasi
Olvasó

Maradjunk annyiban, hogy az én híreim szerint azóta vagytok szarban amióta Ivko
már nem Kaposvár baráti kör.

Laposvár
Olvasó

Nem értelek. Kik vannak szarban?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Lapos úr nincs szarban hisz Pécsi és tegnap fel jutott…..

Laposvár
Olvasó

Ráadásul még Szalai Laci is, igaz 😀 😀
Tényleg jó sötét van felétek 🙂

Hunbasket2021
Olvasó

Tisztelt Dalibor Első és nem utolsó te leszel, aki kettő perc után az agyvérzés határán leszel és ideges pillanataid sajnos könnyen átragadnak az amúgy is feszült játékosokra. Amennyiben igaz amit kezdőnek leadtál, akkor újra variálni kezdesz, ami sosem sült el jól. Boris sajnos nem velünk van, remélem nem ő dobti el a mérkőzést. Ez a mérkőzés nem csak egy mérkőzés, hanem sok sok év munkája, ide véve Sáév, Kovács, Monok, és a mostani vezetésnek is. Mi szurkolok és ti azok akik minden érát végig vittétek kívánom hogy holnap nagy kő essen le a szivetekről. Ellenkező esetben ne hátat fordítsunk a… Olvass tovább »

Trotters
Olvasó

Boris nem játszott az utolsó meccsen.
Mindannyian tudjuk, mi lett az eredmény.
Nem láttam, hogy valaki megírta volna, hogy ki a hibás a vereségért.

HajraKapos
Olvasó

Itt már nehéz bármit is írni.
Ha kikapunk, kiestünk, és legyünk őszinték, meg is érdemeljük. Nyilván az alapszakasz is alakulhatott volna kicsit szerencsésebben, de ezzel kár saját magunkat mentegetni, mert sok másik csapatnál is voltak gondok.
A lényeg továbbra is, hogy hajrá Kaposvár, végződjön a holnap bárhogyan is. Küzdjetek!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés