Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kometa Kaposvári KK

Kecskeméten zárná le rossz sorozatát a Kaposvár.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság, 25. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Pozsonyi László, Sörlei Attila (Reisz Péter)

Kecskemét: Wittmann - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

Kaposvár: Krnjajski - Abell - Paár - Filipovity - Jean-Marie.

A bajnokság 25. fordulójában, a Kecskemét a Kaposvárt fogadja. A hazaiak már matematikailag sem juthatnak rájátszásba, míg a Kaposvár rossz sorozatát zárná le.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Idegenben sikerült őket megvernünk, ám azóta erősítéseken mentek keresztül. Ötödik külföldivel egészültek ki, és magyar szinten prémium igazolást jelentettek a közelmúltban Filipovity Márkó személyében. Komoly befektetéssel mennek bele a véghajrába, és nekik még megvan az esélyük a legjobb nyolc kiharcolására. Minden bizonnyal azért jönnek, hogy itt tegyék meg efelé az első lépést, de mi is mindent megteszünk azért, hogy mi kerüljünk ki győztesen. Tudjuk, hogy egy nagyon nehéz összecsapás lesz. Ha úgy tudunk játszani, mint a Körmend ellen, akkor itthon tudjuk tartani a pontokat. Szurkolóink támogatására számítunk.

Dalibor Damjanovic, Kometa Kaposvári KK: Újabb nagy kihívás vár ránk. A Kecskemét egy nagyon tapasztalt csapat, nagyon jól játszanak hazai pályán, nagy előny számukra, ha saját közönségük előtt játszhatnak. Sztojan Ivkovics egy rutinos és remek edző, nagyszerű eredményeket ért el korábban, különösen a válogatottal, nagyon tisztelem őt és a csapatát is. A célunk, hogy csapatként kosárlabdázzunk, 40 percen keresztül magas színvonalon kell teljesítenünk, nagy energiákkal, fókuszáltan. Most nyugodtnak kell maradnunk, tudjuk, hogy már nem csak a saját kezünkben van a sorsunk, de természetesen mindkét mérkőzésünket meg kell nyernünk.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kaposkosár KKK Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Milyen sorsunk van a saját kezünkbe???
Ha Oroszlány ellen nyertünk volna akkor igen de így nagyon nem!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés