Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kaposvári KK

A középház jelenleg első két helyén levő csapata találkozik egymással.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kaposvári KK

Bajnokság, középszakasz, középház 4. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: dr. Mészáros B., Csabai-Kaskötő B., Makrai M. (Vághy T.. J.)

KTE: Pollard - Wittmann - Klobucar - Dramicsanin - Fazekas.

KKK: Hilliard - Plézer - Price - Hendlein - Martin.

A középház jelenleg első két helyén levő csapata, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a Kaposvári KK mérkőzik meg egymással a 4. fordulóban.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Elég nagy sorozatban vagyunk, hiszen tizenhét nap alatt már a hetedik mérkőzésünket játsszuk. A következő ellenfelünk a Kaposvár gárdája, amelyet egy rendkívül erős csapatnak tartok, hiszen csak egy hajszállal csúszott le a felsőházról. A csapat fazonját Nimrod Hilliard szabja, aki nem véletlenül rendelkezik Bundesliga tapasztalattal, így nem meglepő, hogy az ő semlegesítése kiemelkedő szerepet fog játszani a mérkőzés kimenetelében. Másik kiváló játékosuk Martin, aki négyes-ötös poszton bevethető, de nem az a kifejezett alsó posztos játékos, posztjához képest rendkívül jól kezeli a labdát, illetve mozgékony is. Hozzájuk csatlakozik még Price, akit nagyon jól ismerünk már Magyarországon és most igen jó formát mutat. Az egész támadás rá van bízva az említett három játékosra, akik nagyon élvezik a kapott szabadságot. Nagyon hasznos kiegészítő játékos Ford, aki hármas-négyes poszton is képes játszani, elképesztő energiákkal képes beszállni a mérkőzésekbe a padról. Megy a lepattanókért és emellett ha olyan napja van, akkor rendkívül kiemelkedő eredményt is képes elérni. Diggs is a padról száll be, de az elmúlt szezonokhoz képest látványosan feljavultak a kinti dobásai, holott ő eredetileg egy driver – betörő típusú – játékos. Az öt légiós megállítása komoly feladat lesz. Mellettük nem szabad megfeledkezni Hendlein Rolandról és Csorvási Milánról, akik sok csatát megéltek már és a maguk kategóriájában nagyon hasznosak. Hendlein nagyon jól lepattanózik, ő az úr a palánk alatt, míg Csorvási nagy potenciál a támadások során. Krnjajszki Boris talán idén kicsit kevesebb szerephez jut, de azt gondolom, hogyha felkerül a pályára, akkor komoly veszélyt jelent. Bogdán Benedek is ott van, aki most kissé háttérbe szorul az előbb említett két magasember felépülése miatt. A fiatalszabálynak két játékos tesz eleget Plézer Gábor, illetve Puska Bence. Két különböző stílusú játékosról beszélünk, hiszen míg Puska sok energiával, illetve sok betöréssel dolgozik, addig Plézer egy rendkívül jól dobó játékos a hárompontos vonalon kívülről. Tizenegy játékost soroltam fel, ebből is látszik, hogy mennyire mély rotációval rendelkezik a KKK, ami előny az ilyen időszakban. Szerintem az egyik legerősebb csapat itt a középházban a Kaposvár, de ennek ellenére azt gondolom, hogy van esélyünk nyerni. Mindet meg fogunk tenni ennek érdekében és bízunk közönségünk biztató erejében.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Szerintem a Kecskemét egy rutinos csapat, amelynek a játékosai régóta együtt játszanak. Kifejezetten olyan együttes, amely minden egyes védekezésbeli hibát kihasznál, illetve megbüntet, ez történt ellenünk is. A játékoskeretük erős, vannak olyan játékosok, akik magasabb szinten is játszottak már karrierjük során, így biztos, hogy egy kemény mérkőzés áll előttünk. Ebben a ritmusban amiben játszunk szerintem nagyon fontos, hogy milyen energiával tudunk pályára lépni kétnaponta, éppen ezért próbáltunk a regenerációra is hangsúlyt fektetni. Most egy sikeres mérkőzés után állunk és szeretnénk ezt folytatni. Kiemelkedő lesz, hogy koncentráltan lépjünk a pályára és hogy a védekezésben ne hibázzunk. Szeretnénk minél jobban játszani és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég holnap.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Kapos Kk fanredmiller Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Kaposvár!
Mindent bele srácok !

redmiller
Olvasó

“Szerintem a Kecskemét egy rutinos csapat, amelynek a játékosai régóta együtt játszanak. ”

Anyám borogass! Évek óta ezt pufogtatják…. Ki játszik rég együtt??? Kemal, Wittmann és Dramicsanin! Kucsera sérült… Jaramaz 1 éve, de sérült…. Fazekas 1 éve van itt, de inkább sérült volt… Kiss, Pollard, Milutinovic, Klobucar új….

Ezen az alapon a Kaposvár játékosaira is lehetne mondani… Komolyan, ez már röhej!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés