Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kaposvári KK

A felkészülés során kétszer is találkoztak a felek.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kaposvári KK

Bajnokság 1. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Földházi T. Nyilas I., Lengyel Á. (Farkas Z.)

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

Kaposvári KK : Hilliard - Price - Plézer - Ford - Martin.

A 2021/2022-es szezon első fordulójában a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a Kaposvári KK csapata mérkőzik meg egymással. Az előszezon folyamán jól teljesítő kecskemétiek hazai pályán fogadják az idén nyáron nagyrészt átalakult kaposvári együttest.

Váradi Kornél, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Felkészülésünk során elég sok nehézséggel küzdöttünk, sérülések hátráltattak minket. Komoly munkaerőt igényelt, hogy pályára tudjunk lépni, de ennek ellenére maximálisan felkészültünk. A Kaposvár csapatával a preparáció során is találkoztunk már, ám azokat a mérkőzéseket nem lehet összehasonlítani a bajnoki meccsekkel, teljesen más szintről van szó. A kaposváriak egy nagyon jó csapattal rendelkeznek, remek külföldi és rutinos magyar játékosokkal, akiket egy remek szakember irányít. Ha nyerni szeretnénk, akkor a pályán fegyelmezett, illetve agresszív kosárlabdát kell bemutatnunk, és mi erre is készültünk. Fontos, hogy ne engedjük meg az ellenfél légiósainak, hogy elkapják a ritmust, hiszen mindegyik képes megváltoztatni a mérkőzés kimenetelét. Fazekas Máté műtét után lábadozik és hosszú kihagyás vár rá, illetve Wittman Krisztián és Kucsera Dániel is ujjtöréssel küzd, az ő játékuk kérdéses. Fontos, hogy jól tudjunk szerepelni ezen az első fordulón, hiszen a hazai pálya előnyét élvezzük, és nagyon sokat fog jelenteni a kecskeméti szurkolók biztatása is.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Nagyon rövid volt a felkészülés, nem sikerült mindent végigvennünk, amit elterveztem. Egy hónapunk volt együtt, hiszen idén kicsit korábban kezdődik a bajnokság, de ezzel nem csak mi küzdünk, a többi csapatnak is ugyanennyi ideje volt. A Kecskemét előnye talán abban is rejlik, hogy javarészt egyben maradt a csapata. A miénk a tavalyi szezonhoz képest jócskán átalakult, négy új külföldi játékost is hoztunk idén. A felkészülési időszak alatt két mérkőzést is játszottunk ellenük, az egyiken mi arattunk győzelmet, a másikon pedig ők. Egy nagyon jó, rutinos csapatról van szó, de ettől függetlenül megpróbáltunk maximálisan felkészülni, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Mindenesetre, egy jó mérkőzést szeretnénk játszani Kecskeméten és lehetőség szerint győzelemmel hazatérni.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KPSVRKKBuborka Recent comment authors
Buborka
Olvasó

“A miénk a tavalyi szezonhoz képest jócskán átalakult, 4-5 új külföldi játékost is hoztunk idén.”

Ez úgy hangzik, mintha a mester nem tudná hány légióst igazoltak.

KPSVRKK
Olvasó

Én 4 újnak olvastam. Gondolom elírás volt, javították?

Induljon a menet, hajrá Kaposvár!!!

Buborka
Olvasó

Igen. Az általam idézet szöveg volt eredetileg.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés