Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kaposvári KK

Kaposvárnak vannak gondjai.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kaposvári KK

Play-out 8. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat, 17:00
V.: Papp P., Sörlei A., Szilágyi B.

Kecskemét: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Miliszalvjevics - Rivers - Allen.

A Play-out következő fordulójában mérkőzik meg egymással, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kaposvári KK csapata. A hazaiak legutóbb a ZTE-től kaptak ki, így a kecskemétiek eddig egy győzelmet és egy vereséget tudhatnak magukénak, míg a vendégek az OSE csapatát győzték le.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Szerdán minden szempontból gyenge teljesítményt nyújtottunk. Azt a meccset már nem lehet megnyerni, de a hibákat lehet javítani. Levontuk a következtetéseket és gőzerővel a következő meccsre készülünk, hiszen sűrű a programunk. Szombaton egy nagyon kellemetlen ellenfél, a Kaposvár érkezik hozzánk. Több változáson estek át szezon közben, az alapszakasz második felére igazi csapattá értek, ez az eredményeikben is tükröződött. Fiataljaink szerepeltetése továbbra is fontos számunkra, emellett hazai pályán nem lehet más a célunk, csak a győzelem megszerzése, és ennek érdekében mindent megteszünk.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: A Kecskemét csapata egy jó csapat, mely hosszú évek óta együtt játszik. A csapat keretét rutinos, jó játékosok alkotják. Igaz, a legutóbbi mérkőzésükön kikaptak 30 ponttal, de látszik az is, hogy próbálnak a fiataloknak minél több játékpercet biztosítani. Az igazság az, hogy mi érdekes helyzetben  vagyunk, hiszen több problémával is küzdünk, egyes játékosaink kisebb-nagyobb sérüléssel küszködnek, de meglátjuk majd, hogy holnap ki tud játszani. Szerintem mindkét csapat ezen a találkozón nyomás nélkül tud majd pályára lépni és játszani. Megpróbálunk jól teljesíteni és meglátjuk ez mire lesz elég.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés