Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Jászberényi KSE

Bravúrra készül a Jászberény.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Jászberényi KSE

Play-out 2. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 17:00
V.: Kapitány G., Fodor A., Nyilas I.

KTE: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

JKSE: Garrett- Coleman - Brbaklics - Williams - Filipovic.

A kecskemétiek már három mérkőzésen vannak túl a play-outban és jelenleg 2-1-es mutatóval állnak, míg a JKSE eddig egy meccset játszott, akkor kikapott a Kaposvártól.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Nehéz menetelésben vagyunk, heti két meccset játszunk és ezek mind nagyon fizikálisak. Hétvégén egypontos győzelmet arattunk a Kaposvár ellen, ez nagyon jót tett a csapat önbizalmának. A Jászberény egészen biztosan kettőzött erővel fog játszani, számukra élet-halál harc minden meccs, hogy elkerüljék a kiesést. Nem szabad tehát kényelmesnek lennünk, a feldobástól kezdve oda kell tennünk magunkat védekezésben és támadásban egyaránt. Kellően agresszív védekezés, a kulcsjátékosaik kikapcsolása lesz a legfontosabb, hogy aztán a mi akaratunk tudjon érvényesülni, és be tudjuk húzni az újabb győzelmet. Mindenki egészséges, teljes kerettel várhatjuk a mérkőzést!

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: A hazai, Kecskémet elleni vereség nagyon bosszantó volt számunkra. Védekezésben rengeteg hibát követtünk el, legfőképp, hogy a leválásoknál rosszul helyezkedtünk és sok könnyű kosarat, felesleges faultot ütöttünk be, amivel megmagyarázható a hatalmas fault és büntetőarány különbség, ami azon a meccsen kialakult. A bajnokságból még kilenc mérkőzés van hátra; amióta itt vagyok, folyamatosan igyekszünk felzárkózni az idő rövidsége és a nagy nyomás ellenére. A csapatom képes volt bravúrokra ez idő alatt is. Szerdán szeretnénk egy újabb bravúrt és visszavágni a Kecskemétnek. Mindenki egészséges, így teljes, tízfős kerettel állunk ki, amelyből a három U23-as játékosra továbbra is számítok, hiszen eddig is fontos szerepet kaptak.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Tóthsanyijolly jokerMarko_tropojából Recent comment authors
Tóthsanyi
Vendég
Tóthsanyi

Patainak szakmai tudása nincs arányban az arcával. Tekintélyt nem hangzatos nyilatkozatokkal kell elérni ,hanem eredményekkel,amik nem jönnek ,de a hibás persze mindig más. Tekintélye sose lesz így, pedig valószínű, hogy önmagában erre vár, csak még nem látta be magának, hogy ő ehhez elég pici “alak” itt, jobb lenne neki még pár évet tanulni és a háttérből figyelni..

UI: Álmaimban Amerika visszainteget??

jolly joker
Olvasó

Patai mester most is be fog szaladni tátott szájjal a f@szerdőbe!!!

Marko_tropojából
Olvasó

Annyira okos gyerek ez a Patai. Gyönyörűen, választékosan tud nyilatkozni. Ilyen kifejezéseket is ismer, mint hogy büntetőarány különbség, és leválások. Fantasztikusan képzett. Csak az az egyetlen nüansznyi probléma, hogy az ellenfeleink ezt nem akarják respektálni, és duzzadtra cumiztatnak minket a meccseken. Velük van a baj. Képzetlenek. Patai pedig egy meg nem értett zseni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés