Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – HÜBNER Nyíregyháza BS

Mindkét gárda veszített az előző fordulóban.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 15. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, csütörtök, 18:00
V.: Papp Péter, Tóth Cecília, Györfy Rúben (Farkas János)

Kecskemét: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Dramicsanin - Kiss.

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

Csütörtökön csap össze a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a HÜBNER Nyíregyháza BS együttese. Mindkét gárda elveszítette a legutóbbi találkozóját, a kecskemétiek Kaposváron maradtak alul, míg a Blue Sharks a Debrecentől kaptak ki hazai pályán. A KTE-nél már a legutóbbi körben is Hegedűs Gergely meccselt, Forray Gábor betegsége miatt.

Hegedűs Gergely, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Maximális komolysággal készülünk a Nyíregyházára, már az utolsó mérkőzést követő napon videóztunk és edzettünk. Természetesen nagyon szeretnénk ezt a hazai meccset behúzni, nem vagyunk könnyű helyzetben, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Sérültjeinket folyamatosan rehabilitáljuk, reméljük, hogy mindenki bevethető lesz, de ez még egyáltalán nem biztos.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Az előző fordulóban nagyon enerváltan játszottunk a DEAC ellen, ezt még egyszer nem szabad megengednünk magunknak. A Kecskemét utoljára a Kaposvártól kapott ki, viszont az látszik, hogy hazai pályán erősek és masszívak, biztos vagyok benne, hogy a maximumot fogják nyújtani. Nem szabad hagynunk, hogy a saját ritmusukban kosárlabdázzanak, hiszen abban mindenkivel fel tudják venni a versenyt. A hétfői meccshez képest mindenképpen fel kell javulnunk a Kecskemét ellen, és nyilván szeretnénk visszavágni a szezon elején elszenvedett vereségünkért. Egészségileg rendben van csapat, mentálisan, fejben kell mindenkinek felpörögnie.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés