Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Falco KC Szombathely

A harmadik fogadja a listavezetőt.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Falco KC Szombathely

Bajnokság, 11. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Praksch P., Goda L., Fodor A. (Gorka Sz.)

KTE: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucserda - Karahodzsics.

Falco: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

A listavezető, ezidáig veretlen Falco látogat a tabellán harmadik helyet elfoglaló Kecskemét otthonába a 11. forduló egyik rangadóján.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Az elsődleges feladatunk az volt, hogy a sérültjeinket és a betegeinket olyan állapotba hozzuk mind fizikálisan, mind mentálisan, hogy visszanyerjék a formájukat. Körmendi Bence kiesésével újabb saját nevelésű fiatalok fognak szerephez jutni. A tabellára hogy ha ránézünk, akkor azt mondják, hogy ez rangadó, hiszen a harmadik helyen állunk, de én azt gondolom, hogy ez ránk nézve nagyon hízelgő. Magát a szót, hogy “rangadó” egy kicsit erősnek tartom, mert a Falco kiemelkedik a magyar mezőnyből, nem árulok el azzal nagy titkot, hogy ha azt mondom, hogy a Szombathely a legerősebb csapat a bajnokságban. Ezúton is szeretnék nekik gratulálni az idei nemzetközi szereplésükhöz is, hiszen ott is letették már a névjegyüket több ízben, komoly skalpokat szereztek. A mérkőzésnek egyértelműen ők az esélyesei, azonban láttunk már csodát és az a célunk, hogy minél komolyabb erőbedobásra készítsük a vasi gárdát és természetesen szeretnénk nyerni hazai pályán. Persze vannak az álmok és van a realitás. Utóbbi a Falco esélyességét mondja, mi pedig arra vágyunk, hogy ezt megcáfoljuk.

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: Minden meccs egy ilyen szünet után nagyon veszélyes, éppen ezért nagyon kemény találkozóra számítunk a Kecskemét ellen, amely a harmadik helyet foglalja el a tabellán. Remekül játszottak az első tíz fordulóban, ez többek között annak is köszönhető, hogy az elmúlt pár szezonban nem sokat változtattak a keretet és a szisztémát illetően, ez az előnyükre válhat. Tudjuk, hogy sok Pick and Roll-t játszanak, erre készülünk is, muszáj lesz nagyon precízen és fókuszáltan védekeznünk, a támadóidejük egészében. Egészségesek vagyunk, egyedül Golomán fizikális formája kérdéses egy kicsit a karantén miatt, de ott lesz a keretben és mindent meg fog tenni, ami szükséges.

HIRDETÉS

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MarillionVulcano Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Ilyenkor várható hogy minden csapat kiesik a bajnokság ritmusából. Szoros végeredmény várható,mert Kecskemét hazai pályán mindenkire veszélyes csapat,de természetesen vendég győzelmet várok! Hajrá Falco!

Vulcano
Olvasó

?⚫?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés