Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Egis Körmend

Visszavágna a Kecskemétnek a Körmend.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Egis Körmend

Alsóházi rájátszás, 6. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Benczur Tamás, Makrai Márton, Dr. Popgyákunik Balázs (dr. Gincsai János Péter)

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

Körmend: Morgan - Takács - Djogo - Tolbert - Konate.

Az alsóházi rájátszás hatodik fordulójában, a Kecskemét a Körmendet fogadja. A hazaiak Pakson nyertek legutóbb, a Körmend Oroszlányban kapott ki. Az első fordulóban a playoutban a KTE örülhetett, hiszen 80-74-re nyert az MTE otthonában.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Ha már csak kettő meccset nyerünk ebből az ötösből, akkor elégedettek lettünk volna. Végül háromszor hagyhattuk el a pályát győztesen. Ez persze még nem jelent semmit, de biztosította számunkra azt a helyzetet, hogy a saját kezünkben van a sorsunk. Kisebb problémákon kívül ez a második hét, hogy együtt tud készülni a teljes keret. Bízom benne, hogy a következő heteket is mindenki egészségesen fogja tudni lejátszani, és elkerülnek minket azok a balszerencsék, amelyek az egész szezont jellemezték eddig, A Körmendnek nagyon erős játékosállománya van. Számomra meglepő, hogy ők is, és mellettük még több csapat is végül a playoutban kell, hogy befejezze a szezont. Ha ugyanolyan egységesen tudunk kosárlabdázni hazai környezetben, mint az alapszakasz végén és a playoutban, akkor minden esélyünk megvan a sikerre. Ha a soron következő négy hazai meccsünkből legalább hármat tudunk hozni, akkor bent kell, hogy maradjunk.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Az alsó házi rájátszás első fordulójában, fájó vereséget szenvedtünk a Kecskemét ellen hazai pályán, rossz ritmussal, hozzáállással kezdtünk, később visszajöttünk, de nem volt erőnk fordítani. A legfontosabb az lesz, hogy élesen, koncentráltan kosárlabdázzunk, szeretnénk jó helyzetbe hozni magunkat. Basic és Durázi biztosan nem fog játszani, de az is elképzelhető, hogy lesznek még hiányzók. Nem egyszerű a dolgunk, de mindent meg fogunk tenni.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MisiHajraKaposRedbidKendeffy BotondTwin Peaks Recent comment authors
Misi
Olvasó

Nagyon elfogytunk… Azért akkor is MTE!

HajraKapos
Olvasó

Sosem szabad feladni. Azért ott van még Morgan és Tolbert is, akik tudnak extrán játszani, és ki tudja, lehet, hogy Konate és Takács is felnő hozzájuk.

Kendeffy Botond
Olvasó

A következő 5 meccsből 2-öt kell nyerni a bentmaradáshoz. Basic és Durázi nélkül, Kecskeméten nyerni – ahol nem nyertünk már nagyon régóta – nem gondolnám, hogy reális. Nem tennék rá pénzt a TIPPMIX-en…

Twin Peaks
Olvasó

Egész egyszerűen, nem tudom elképzelni, hogy mi nyerjünk…
De azért hajrá MTE!

pirosf
Olvasó

Basic, Durázi és még valaki..?
Fantasztikus….

Redbid
Olvasó

Djogót már az Oroszlányi meccsen is azért kellett többször lecserélni mert húzta az egyik lábát, nem tudom őt sikerült e helyrerakni azóta!?
Sajna Tatu arról beszél, “hogy Duró és Basic melett az is elképzelhető, hogy lesznek még hiányzók”, vagyis akár még többen is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés