Connect with us

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – DEAC

Váradi Kornél: Minden meccs más és más.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - DEAC

Bajnokság, 4. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18:00

Kecskemét:: Wittmann - Thomas - Kucsera - Djeraszimovics - Karahodzsics.

DEAC: Moody - Somogyi - Drenovac - Hines - Tóth.

Az 1-2-vel álló Kecskemét az épp ellenkező mérleggel rendelkező Debrecent látja vendégül az élvonal negyedik fordulójában. Érdekesség, hogy a két csapat szombaton már összecsapott egymással a 17. fordulóból előrehozott találkozón, akkor az otthon játszó Kovács Adrián alakulata hagyhatta el győztesen a pályát.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: A következő ellenfelünk a DEAC lesz itthon. Fontos hangoztatnom, hogy minden mérkőzés más és más. A Debrecen szerintem egy top négyes csapat, egy nagyon erős kerettel rendelkezik, amely mind a hazai, mind pedig az idegenbeli mérkőzésein agresszív, dinamikus, gyors kosárlabdát játszik. A meccs során folyamatosan koncentrálnunk kell majd rájuk, mert pár perc alatt képes a debreceni együttes megváltoztatni egy meccs kimenetelét. Az elmúlt napokban kielemeztük az ellenük játszott mérkőzésünket és a hibáinkkal foglalkoztunk, és próbáltuk azokat minél jobban kijavítani. Ahhoz, hogy győzzünk holnap, 40 percen keresztül fókuszálnunk kell és agresszívan harcolnunk.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Természetesen nehéz mérkőzésre számítunk. A hazai találkozó után megnéztük és átbeszéltük, hogy miben kell fejlődnünk, annak érdekében, hogy szerdán is győztesen hagyjuk el a pályát. Az edzésmunkánkat nehezítette, hogy vannak sérültjeink, ennek ellenére minőségi munkát tudtunk végezni. Játékosaim pontosan tudjak, hogy mi var ránk Kecskeméten. Tudatosan, fegyelmezetten és hatékonyan kell kosárlabdáznunk a ránk jellemző energiával és intenzitással.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Ha top4-be akarunk jutni, akkor be kell húzni a kecskeméti visszavágót.

Hajrá DEAC!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés