Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – DEAC-Tungsram

A Magyar Kupa szempontjából kulcsfontosságú mérkőzés jön.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - DEAC-Tungsram

Bajnokság, 13. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 19:00
V.: Cziffra Cs., Győrffy P., Söjtöry T. (Farkas Z.)

Kecskemét: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Dramicsanin - Kiss.

Debrecen: Hagins - Thames - Drenovac - Kovács - Aska.

A Magyar Kupába való bejutás szempontjából fontos mérkőzést játszik a legutóbbi két mérkőzését elveszítő Kecskemét és a Falco hazai veretlenségét megszakító Debrecen. Arról, hogy ki hogyan juthat be a nyolcas döntőbe, itt írtunk bővebben.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: A Debrecen egy erős csapat, komoly ambíciókkal, nagy tervekkel. Ahogy azt a bajnokság elején is várni lehetett, esélyesek a dobogóra és nyilván oda is akarnak jutni. Mindenki tudta, hogy annak ellenére, hogy nem igazán jöttek az eredmények, ezzel az együttessel komolyan kell számolni és most bizonyították is, amikor az egyik legerősebb csapatot, a Falcót legyőzték hazai pályán. Úgy készülünk, hogy Tóth Ádám is pályára lép náluk. Mi továbbra is nehéz helyzetben vagyunk, de igyekszünk ezen úrrá lenni és igyekszünk megnehezíteni az ellenfelünk dolgát, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég a mérkőzésen. Természetesen mindent meg fogunk tenni azért, hogy méltó ellenfelei legyünk a Debrecennek, de ez nem lesz könnyű.

Jorgosz Vovorasz, DEAC-Tungsram: Ez egy nagyon fontos mérkőzés a számunkra, hiszen egy győzelem esetén bebiztosítanánk a helyünket a Magyar Kupa nyolc csapata között. Mindössze egy napunk volt felkészülni. Egy minőségi csapattal találkozunk, amelyben tapasztalt játékosok vannak. Nagyon jól tudják, hogyan kell öt az öt ellen játszani, szóval jó energiával kell kosárlabdáznunk és kontrollálnunk kell a lepattanókat. A saját játékunkat kell játszanunk, ez lesz a találkozó kulcsa. Tóth Ádám ma edzett a csapattal, el is utazik velünk és a meccs előtt majd eldől, hogy pályára tud-e lépni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés