Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – DEAC

Forray Gábor: “Minden erőnkkel azon leszünk, hogy itthon tartsuk a győzelmet.”

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - DEAC

Bajnokság 3. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Győrffy Pál Attila, Nyilas István, Kovács Nimród János (Farkas János)

Kecskemét: Townes - Ivkovic - Boriszov - Kucsera - Karahodzsics.

Debrecen: Scott - Gumbs - Drenovac - Gáspár - Tóth.

A bajnokság 3. fordulójában az eddig veretlen Kecskeméthez az egy vereséggel és egy győzelemmel rendelkező Debrecen látogat.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: “A DEAC-ot nagyon erősnek tartom és kemény csatára számítok ellenük. Egy nagyon fizikális csapat a cívis városi alakulat, agresszívan védekeznek, sokat ütköznek. Merőben más a stílusuk, mint eddigi ellenfeleinknek. A keretük mély, a fiataljaik is jól oldják meg a rájuk kiosztott feladatokat. Két amerikai hátvédjük, Scott és Gumbs határozza meg játékukat, rájuk különösen oda kell figyelnünk. Palánk alatt is erősek. Tóth Ádámot nem kell bemutatni a magyar kosárlabda társadalomnak, úgy gondolom, Drenovac pedig 3-as és 4-es poszton is ponterős. A többiek is jól szoktak beszállni kiegészítő szerepkörben, tehát lesz sok feladat, amit meg kell oldanunk, hogy eredményesek tudjunk lenni ellenük. Úgy gondolom, hogy az idő rövidsége ellenére is tisztességesen fel tudunk készülni belőlük, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy itthon tartsuk a győzelmet.”

David Dedek, DEAC: “Tisztában vagyunk azzal, hogy a Kecskemét egy remek és tapasztalt csapat – ebben a szezonban már van két győzelmük. A papírforma mindenképp nekik kedvez. Ennek ellenére, megpróbáltunk úgy felkészülni belőlük, mint bármelyik másik együttesből. Száz százalékos teljesítményt fogunk nyújtani a pályán, hisz a cél most is a győzelem megszerzése. Az elmúlt napokban bajlódtunk kisebb sérülésekkel, de a csapattal dolgozó orvosoknak, szakembereknek hála úgy gondolom, hogy teljes kerettel fogunk kiállni Kecskeméten.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés