Connect with us

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – DEAC

Mindkét edző szerint a rehabilitáció az elsődleges most.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - DEAC

Bajnokság, 4. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 17:00
V.: Benczur T., Farkas G., Szilágyi B.

Kecskemét: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

DEAC: Moore - Polyák - Somogyi - Drenovac - Tóth.

Bravúros győzelem után látogat a Kecskemét otthonába a DEAC, amely a Zalaegerszeget verte meg idegenben a legutóbbi fordulóban, míg a KTE az előző körben veszítette el a hazai veretlenségét.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: A debreceniek a keretük összetétele alapján úgy gondolom, hogy a bajnokság legjobb négy csapata közé tartoznak. Volt pár nem várt vereségük, de most győztes mérkőzések után érkeznek hozzánk, jó formában. Dinamikus, agresszív kosárlabdát játszanak, és sok jó egyéni teljesítmény jellemzi őket. Drenovac rendkívül ponterős légiós, Moody pótlására hoztak egy új irányítót, aki kicsit más stílust képvisel, de jól szervezi a játékukat. Palánk alatt pedig Tóth Ádám megállítása lesz fontos. Nekünk a saját ritmusunkban kell kosárlabdáznunk, egy végig szervezett, fegyelmezett játékkal lehet esélyünk a győzelemre. A felkészülésünkben hangsúlyos szerepet kap a rehabilitáció, hiszen a kényszerpihenő után a sorozatterhelés ezt megköveteli. Természetesen már a DEAC-ra is készültünk külön, továbbá Jaramaz érkezésével a mi taktikai repertoárunkat is ismételtük, hogy minél előbb beilleszkedjen, és segítségére legyen a csapatnak. Sűrű és megterhelő időszak ez, és mindent megteszünk azért, hogy győzelemmel zárjuk ezt a nehéz 2020-as esztendőt.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: A Kecskemét ellen mindig nehéz mérkőzés elé néznek a csapatok. Évek óta együtt játszanak, a csapat magja tapasztalt játékosokból tevődik össze. Meg kell próbálnunk azzal az intenzitással kosárlabdázni, ahogy azt a Szolnok ellen tettük, és mivel ők igyekeznek kontrollált játékot játszani, ezért meg kell próbálnunk nekünk diktálni az iramot. Nem áll sok idő a rendelkezésünkre felkészülni a meccsre, de szeretnénk a játékosokat a lehető legjobb állapotba hozni szerdáig, hogy tovább folytathassuk győzelmi sorozatunkat. Moody, Bognár és Kovács még nem állnak a csapat rendelkezésére, jó hír azonban, hogy a napokban már mindhárman aktív résztvevői a csapatedzésnek.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gecse J. MárióVadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Hazai pályán veszélyes a Kecskemét, de nyernünk kell.
Mandics mester most is meccselhetne…

Hajrá DEAC!

Gecse J. Márió
Olvasó

Jaramazzal ez már nagyon 50-50%-os meccs.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés