Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Arconic-Alba Fehérvár

Vasárnap rendezik a forduló záró mérkőzését.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Arconic-Alba Fehérvár

Bajnokság, 4. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, vasárnap 18:00.
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Söjtöry Tamás Ferenc, Rácz Zsolt Róbert (Balogh László György)

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Dramicsanin - Karahodzsics.

Alba Fehérvár: Chambers - Kass - Barnett - Dickey - Philmore.

A bajnokság 4. fordulójának zárómérkőzésén, a Kecskemét az Albát fogadja. A két csapat közül a vendégek vannak jobb formában, hiszen ők még hibátlanok, míg a hazaiak 1-2-vel állnak.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: A Székesfehérvár nagyon masszív kerettel rendelkezik idén is, a döntőig is juthatnak. Ugyan a magyar magból távoztak meghatározó kosárlabdázók, de ugyanakkor légiós fronton tudták ezt ellensúlyozni. Markáns teljesítményt nyújtanak eddig a pontvadászatban. A vezér továbbra is Vojvoda, aki elképesztő formában van, legyen szó hazai, vagy nemzetközi mérkőzésről. A mi gondjaink némileg megszaporodtak, mert többen is betegséggel küzdenek. Mindent megteszünk, hogy a mérkőzést tudják vállalni majd. Jelen állás szerint nem mi vagyunk az esélyesek, de természetesen mint mindig, most is a győzelem lesz a célunk, a legjobb arcunkat szeretnénk felvonultatni. Bízunk a szurkolóinkban, hogy a hosszú hétvégén is mellénk állnak. Egy kisebb csodára lesz szükségünk, ám számtalanszor bebizonyítottuk már, hogy van karakterünk és erőnk, a nálunk előrébb sorolt csapatok ellen is tudunk eredményesen szerepelni.

Alejandro Zubillaga, Arconic-Alba Fehérvár: Fontos, hogy elkülönítsük a FIBA Europe Cupot a bajnokságtól. A Sporting elleni mérkőzés már a múlt a szerdaival még nem foglalkozunk, mert nagyon fontos találkozó vár ránk. A Kecskemét egy nagyon tapasztalt csapat, tudják mit akarnak játszani, idegenben pedig sosem könnyű legyőzni őket. A kulcs az lesz, hogy energikusan, okosan, koncentráltan kosárlabdázzunk, mert a KTE kihasznál minden hibát.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés