Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Drenovac extrájával harcolta ki az ötödik meccset a DEAC

Szinte végig nyílt volt a találkozó.

Alba Fehérvár - DEAC 90-97 (29-31, 21-19, 21-25, 19-22)

Rájátszás, negyeddöntő, 4. mérkőzés
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
V.: Praksch P. Á., Tóth C., Nagy V.

Alba: Vojvoda 13, Curry 4, Lukács 17/9, Davis 15/3, Csorvási 11. Cserék: Hearst 20/3, Gillon 2, Balsay -, Omenaka 8.

DEAC: Moody 1, Polyák 6/6, Drenovac 37/15, Hines 14/6, Tóth 7. Cserék: Moore 12/12, Guyton 17/9, Somogyi 1, Molnár 2.

A kulcsembereit nélkülöző Alba Fehérvár látta vendégül a DEAC együttesét. A hazaiak 2-1-re vezették a párharcot a mérkőzés előtt, így az elődöntőbe jutásért léptek pályára.

Egy szép debreceni kettő-kettővel indult a mérkőzés, ráadásul Tóth egy büntetőt is dobhatott a ziccere után, Lukács egymaga fordított, ráadásul Davis is hozzátett kettőt (7-3). Polyák állította meg a fehérvári futást egy hármassal, de Csorvási két kosarat is szerzett egymás után, aztán Davis is sikeres volt (13-6). Remekül bekezdett az Alba, Kovács Adrián kénytelen volt időt kérni (16-8). Meg lett a közte tíz is, hiába Drenovac trojkája, Lukács ismét betalált (21-11). Nem sikerült megőriznie az előnyt a hazaiaknak, ritmust váltott a DEAC, Guyton két egymás utáni triplája után már csak kettő volt közte (25-23). Hiába kért időt Forray Gábor és hiába villant meg Hearst, Guyton egy újabb trojkát küldött a helyére, Drenovac pedig betalált, újra a debreceniek vezettek, ami meg is maradt a negyed végéig. 29-31.

Ezt a tíz percet is a hazaiak kezdték jobban, Curry, Vojvoda és Hearst révén 7-0-val nyitottak (36-31). Guyton már a tizenegyedik pontját szerezte, de az Alba nagy menetelését ez sem állította meg (40-33). Szinte a semmiből jött öt vendég pont, pillanatokon belül kettőre zárkózott a DEAC. Omenaka is jól szállt be a padról, csak úgy potyogtak a kosarak (44-40). Kicsit alábbhagyott a lendület, Lukács büntetőivel hat lett a fehérvári előny, de egy huszáros hajrával és Moore hármasával kiegyenlített a Debrecen. 50-50.

Hines emberrel az arcában talált be a sarokból, ez már a tizedik debreceni tripla volt. Vojvoda és Drenovac kosarai következtek, majd kisvártatva Curry is betalált (54-55). Egy gyorsindítás után átvette a vezetést az Alba, de Vojvoda kapott egy technikait, majd a egyet a kispadnak is kiosztottak a játékvezetők, hárommal lépett meg a DEAC (56-59). Kiélezett csata folyt a pályán, ezúttal agresszívabb védekezéssel, mint az első félidőben. Egyik fél sem tudott ellépni, a vezető csapat kiléte is folyamatosan változott, amikor 68-67-nél Hearst dobhatott három büntetőt. Be is ment mind a három, elment néggyel az Alba, de azonnal érkezett Tóth 2+1-es akciója válaszként, igaz, a megítélt büntetőt már Drenovac dobta, mivel a centernek vérzett a keze (71-70). Drenovac egy kétpontost is hozzátett, az utolsó percre plusz eggyel fordultak rá a vendégek, ráadásul nem tudott élni a lehetőségeivel az Alba, Hines triplával büntetett. 71-75.

Drenovac teljesen üresen próbálkozhatott a palánk alól, aztán Moore hármasa csorgott be, kilencpontos előnyre tett szert a DEAC a záró etap elején, Forray Gábor időt kért (71-80). Lukács – mint a mérkőzésen már sokadszor – újra a hátára vette a csapatát, az ő triplájával kezdte meg a felzárkózást a Fehérvár, míg Davis két büntetőt küldött a helyére (76-80). A kialakult helyzetre a vendégek reagáltak jobban és megint kezdtek eltávolodni Vojvodáéktól (78-84). Hiába védekezett jól Csorvási, a gyorsindítás végén elhagyta a labdát az Alba, a visszatámadásból pedig Drenovac triplázhatott (78-87). Bár lehetősége is volt a tízpontos vezetésre a Debrecennek, végül Vojvoda révén csökkent a különbség. Hiába védekezett jól a Fehérvár, Drenovac lehetetlen helyzetből szerzett egy hármast, amivel meg lett a közte tíz, majd egy támadólepattanót is visszatett a légiós, időt kértek a hazaiak (80-92). Továbbra sem találta a támadójátékát a Fehérvár, de ehhez kellett a debreceniek jó védekezése is, akik hosszan, okosan játszva őrizték az előnyüket, miközben a sima helyzeteket is elhibázták a hazaiak. Ezúttal kimaradtak a vendég triplák, Lukács és Gillon kosaraival pedig feljött hatra az Alba, két és fél perccel a vége előtt (86-92). Az újabb elhibázott vendég kísérletekre ezúttal Davis kettese érkezett, már csak négy volt közte. Drenovac ezúttal pontosan célzott, ez volt a harminchetedik pontja (88-95). Másfél perccel a vége előtt támadhatott a Fehérvár, ám Hearst kísérlete kimaradt. Újabb dobásokat hagyott ki a hazai együttes, innen pedig már nem engedte ki a győzelmet a kezéből a DEAC, amely egy izgalmas mérkőzésen győzött, így felállt a 2-0-ás hátrányból és kiharcolta az ötödik meccset a párharcban. 90-97.

Fotó: hunbasket.hu

75 hozzászólás

75
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
54 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
MarosiCsippaBL menetelésRózsabimbótörrögszultán Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

Mondjuk egy meccsről szóló cikkben én elvárom, hogy le legyen írva kik hiányoznak a csapatból, nem csak annyi hogy “kulcsemberek”. Meg azt is, ha közben valaki megsérül, és nem tudja folytatni a játékot. Meg azt is, hogy mikor lesz az 5. meccs.
Ez csak pár tipp.

BL menetelés
Olvasó

Nyugodjon meg mindenki hétvégén véget ér a birók ámokfutása mert lehetnek nézők és megőlik Őket ha nem normálisan fújnak. Ilyen tornából felmentett töpörödött Mészáros félék meg Cilikék meg Nyilas Misik/ Játékosnak is harmatgyenge volt/ jó pénzért szórakoznak velünk meg a csapatokkal. Mi fizetünk bérletet veszünk ezek meg nem kevés pénzért / sokszor hétvégente 3 meccset vezetve/ szórakoznak. De mit is lehet várni olyanok mint maga az mkosz egy maffia

Marosi
Olvasó

Tóth Cili és Nyíl MTVA-n közvetített meccsei alapján a saját munkájukat jobban végezték, mint a rendkívül kultúrát edzőtök. Nyíl játékosként egy nagy hibát követett el, rossz helyre igazolt…

Wilson
Olvasó

Lehet, hogy itt többeknek igaza van lentebb a bíráskodást és Cilit illetően, sajnos én nem láttam a meccset nem tudok nyilatkozni! Az viszont tény, hogy Fofonak egy értékelhető meccse volt egész szezonban, mégpedig a Deac elleni első meccs, azon kívül mondjon valaki olyan mérkőzést ami után elegedetten tapsolhattunk?! Azt hiszem ilyet senki nem tud mondani. Ellenben ment a duma egész évben először a Covid miatt aztán a folyamatos mellébeszélés meg a végtelenített nyilatkozatok, a légióscsereket is elbasztak mert centert kellett volna hozni 5.nek, aminek most isszuk meg a levét. Majd jött az alapszakasz dicső vége és sorban a vereségek, majd… Olvass tovább »

törrögszultán
Olvasó

Albás csávók! Ezt elkurtátok, nem kicsit, NAGYON! 2 :0 ról bukni két meccset… Fofó, Simi out!
Takarodjatok a fészke fenébe!
m
Mind ketten szakmailag egy NAGY NULLÁK VAGYTOK! Simi az edző választás miatt, és mert hagyta ezt a fogalmatlan Fofót egész évben dolgozni!
Fifóra meg nincsenek szalonképes szavak…
A nagy Ifkovics tanonc! Buta mint a segg, ennek a senkiháziak a legmagayabb szint amit elbír, az a Kecskemét!

Irány haza, Kaposvárra, és vissza Kecskemétre! Ja, és vigyétek Balássy urat is! Keményen lezüllessztettétek a fehérvári kosárlabda sportot!
Mocsadékok!
Véleményem akkor is megtartom, ha Netán behúzzátok a harmadik győzelmet- amit őszintén kétlek!

SeatGeek
Olvasó

Dilettáns vagy.

Artur Doki
Olvasó

MESTERMÉRLEG Forray Gábor: – Emberfelettit küzdöttünk, de úgy nehéz, hogy elfogyunk a végére. Tisztelem a játékosaimat, az ellenfelet és a játékvezetőket, de azért meg lehetne tisztelni ezt a párharcot azzal – elvonatkoztatva attól, hogy vereséget szenvedtünk, mert nem azért kaptunk ki –, hogy nem két tapasztalatlan játékvezetőt küldenek ide egy rutinossal. A klubok, a játékosok és az edzők egzisztenciája múlik ezen. Azt nem akarom elhinni, hogy ne lettek volna erre a párharcra rutinos bírók, igaz, nem ez volt az első eset, hogy nem olyan volt a küldés színvonala, mint amit a két csapat ereje megkövetelt. Szerdán egy percig sem adjuk… Olvass tovább »

csakakörmend
Olvasó

Forray Úr! Csak halkan jegyezném meg, hogy meddig húzták halasztották a kezdést a szezon elején, hogy összeérjen ez a világverő csapat! Aztán valahogy az egész alapszakaszban elmaradtak az eredmények! Utána jött, hogy most kell formába lenni a play offban, kell a formaidőzítés! Jól indult, de ezt a 2 győzelmet egy közepesen jó edző szépen lemenedzseli aztgondolom, még ha egy légiós ki is esett az 5-ből! Most ott vagyunk, hogy 2-2 a párharc, és a bíró küldés a hibás… Forray Úr! Az Ön csapata 41 büntetőt dobhatott szemben a 18 büntetővel! Több mint kétszer annyit, mint az ellenfél! Az ön csapata… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Jól megmondtad 😀 Nem egy légiós esett ki te atomtudós. A másik oldalon kb. a hipsztergyerek semmit nem rakott hozzá, csak ennyit tesz, ha kiesik a kezdőből 2-3 ember. Fordítsd át ezt debreceni oldalra és más a leányzó fekvése, ugye? Kábé egyforma ez a keret, és most a mélység dönt, ott meg előny a Debrecennél. Vagy most azt hiszed, hogy ez a mesteredző Kovács Adrián varázsolt valamit? Amúgy Fofónak igaza van abban, és ez van szajkózva évek óta, hogy legalább a PO-ra legyen már valami más forma bíró ügyben, akár külföldről is. Én pedig nem bírom Fofót, de valahogy nem… Olvass tovább »

Dallas
Olvasó

Hát vazze most fejeztem be felvételröl,ezek a “cúnya” bírok,vaze a fele pont büntetö lehetett volna,az meg külön poén hogy a fáradó Alba a 4. negyedben az utolsó másfél percben ! kapta az elsö faultját xDDD a debrecenek persze már rég végtelen volt a kis piros téglalap az eredményjelzön xDDD és a bírok,bexarok 🙂 Amugy csóri Vojának volt vagy 10-böl semmi a triplamutatója,szerintem ö már kezd kiöregedni és nem az Albával van a gond hogy ott játszik.Már csak nagyon jó! játékos ,de nem az a Vojvoda aki Paks utolsó 1-2 év aztán Szolnoki elsö évek,én itt Szolnokon is azt éreztem rajta… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Maximálisan igaza van. Ráadásul Cilike sértődött is lehet egy AlbaCsávóra…?

Dallas
Olvasó

Na ja ,ugy megsértödött hogy 41-18 lett a faultarány az Alba javára és ök 8 dobást azért hagytak ki hogy ugrasák a Tóth Ceciliát 🙂 amugy nem mondom hogy nem lehet sok faultal játszani,ergó odaütött a Deac, de ugy berágott az Albára a “cilike” hogy 2x annyit fújt a DEAc-ra.. ööö izé nemértem xD Ez olyan mint régen a rothadó kapitalizmus meg ott minden rossz itt meg mindenjó,de valahogy mégse jött ki 🙂 söt a 3 sérültröl is a sértödött bíró tehet,aszem simma 3-0 ha nem sérülnek le.de lesérültek.amugy feltünt a végén hogy milyen iskola ziccereket hagytak ki ??? (valszeg… Olvass tovább »

SeatGeek
Olvasó

Valaki levarrta?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Igen.

Csippa
Olvasó

Ezek szint Cilike szereti? 🙂
Abban igaza van Fofónak, h ilyen meccsre ez nagyon gyenge küldés, viszont újból is visszanézve, hatalmas hazai pályát kapott az Alba a második félidőben, ennél többet már nem lehetett segiteni…

Marosi
Olvasó

Forray az Alba szintjén sokkal tapasztalatlanabb, mint akikről beszélt… Egyébként kívánok egy Papp, Tőzsér, Földházi hármast, majd kiderül hol lakik a Jóisten… Én egy ilyen szezon után, amikor megalázó vereségeket szenvedtek el otthon, nagyon csöndben lennék, normál helyen már rég repült volna…

Dani
Olvasó

Valaki tudna adni infót arról,hogy ki kivel veszett össze amiből balhé lett? Sajnos nem láttam a meccset.

Olajheart2
Olvasó

Ha a végére gondolsz nem volt különösebb balhé.. Végén Voja és Hines szólalkodott össze.

Dani
Olvasó

Forray interjút néztem,ott ő arról beszélt hogy majdnem verekedés volt ha nem lépnek közbe. Vagy túlzott?

Hubie Brown
Olvasó

Azt mondta, hogy verekedés LETT VOLNA, ha nem olyan fegyelmezettek a csapatok.

Rózsabimbó
Olvasó

A meccs legvégén, amikor már minden eldőlt, mindenki állt a pályán és várta a végső fújást, az idétlen Hines elfutott a labdával, senkitől sem zavartatva és egy hatalmasat zsákolt. Voja próbálta vele megértetni, hogy mekkora tahó!

Dani
Olvasó

Köszönöm.

stedberg
Olvasó

Az első két meccsen az Albának teljes volt a kerete. Ezeken volt esélye és meg is verte a kissé talán túl laza Debrecent. Aztán kidőlt két alapember, majd még egy, és egyenlített a DEAC. Nemcsak ezen múlt, de nem mindegy, hogy két, minőségre teljesen hasonlónak tűnő keretből melyik fogy el mennyiségileg. És nem esne le a hipszter debreceni edző szemüvege, ha olykor ezt is elismerné. Persze nagy lóvé van égetve Debrecenben is, nyilván kínos lenne, ha nem lenne meg a négy. (És igen, az Albának is az.) Ha teljesek lennének a csapatok, izgalmas ötödik meccset képzelnék, de így legfeljebb ideig-óráig… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Répáztak rendesen, azért volt ennyi büntető. És mennyi maradt el…

Zsarkov
Olvasó

Lesz még egy csavar…, Debrecenben nyer a kompót

SeatGeek
Olvasó

Nagy meglepetés lenne mindenkinek. Curry nélkül.

Heindrich
Olvasó

Szép volt Deac ?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gillon bravúrt bravúrra halmoz. Tényleg Turner volt a csapat kerékkötöje, most már belátom. Nélküle szárnyal az Albakomp. Gillon meg minden meccsen MVP.

Aranyalba
Olvasó

Egyik kutya , másik eb. Turner ugyanilyen semmi teljesítményt tett le éles meccseken , kinti dobása ugyanígy nem volt. A baj az, hogy sikerült egy minimum ugyanolyan gyene légióst ránk soznia valakinek.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Sérülés és covid hátráltatta. Nagyon sz@r szezonja volt, mélyen a tudása alatt játszott egy csapatnak nem nevezhető társaságban. Ezzel együtt kétszer került be még így is a forduló válogatottjába, a Pécs elleni teljesítménye pedig annak a fordulnak a leggjobbjává tette. Gillon ilyen veszélybe -tudtommal- nem került. És még két dolog: 1. Turnerről legalább tudjuk, hogy kiváló játékos(körmendi szezon), Gillonról (még) nem. 2. Turner sérülten, vakon, behúzott kézifékkel és rossz formában is hoz olyat, mint amolyet Gillon szinte az összes Fehérváron “produkált”.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szomorú, hogy játékvezetők játszadoznak állásokkal, egzisztenciákkal.

Aki látta is a meccset, annak egyértelmű, hogy ma nem születhetett más végeredmény.

ScGaboo
Olvasó

Szabolcs sajnos nem tudod, hogy miről beszélsz. 41 büntetőt dobott rá az alba, (a deac 18-at) Szomorú, hogy csak a játékvezetőkre lehet fogni egy vesztes meccset, holott nemtudom az utolsó 5 percben hány ziccert hagyott is ki a fehérvár.

Kiskokas
Olvasó

A mínuszok száma mutatja mekkora böszmeséget írtál.

SeatGeek
Olvasó

Köze nincs a mínuszokhoz semmihez, itt valaki egy jó kívánságért is kap 10 mínuszt. Ha láttad a meccset, te sem írnál ilyen böszmeséget.

dball
Olvasó

Bírózni? pont az Alba pártján? jaj ez most kicsit gáz 😀

Rózsabimbó
Olvasó

Ha hallgattál volna……,de annyi eszed sincs, hogy akkor hallgass, amikor nem kell megszólalnod!!!

Kiskokas
Olvasó

Valaki nem tudja mi volt a végén az a kis kokaskodás ? A harmadik negyednél csak a kommentátor volt lassabb. Az sem igaz, hogy a negyedikbe 8 percig egy faultot nem ütött az alba… Teljes kerettel vannak nagy lett volna a gond az biztos.

kapuskiraly
Olvasó

Izgalmas lesz a párharc vége vérbeli playoff meccs. Hajrá egyik ne hagyd magad másik.

Wilson
Olvasó

WIN or GO HOME!

Wilson
Olvasó

Nem is igazán Drenovic vert meg minket, hisz az ő pontjait ellensúlyozzák a társaik gyenge produkciója. Ami engem bosszant az a 16 hármas amit elsüllyesztettek, ez bődületesen nagy szám, egyszerűen úgy, hogy tele vagyunk kis emberekkel ez nem fér bele, periméteren jobban ott kell lenni, főleg, hogy tudjuk ez a DEAC nagyon érti ezt a műfajt. Persze lehet h behúzódtunk magasakra de inkább kapjunk 2-eseket mint ezt így. Gillon-Vojvoda nem igazán hozta azt amit tud, bármelyik jobban teljesít ma már elődöntőben lennénk. Nem sok jót sejtet az az 5. meccs, inkább estünk volna ki 3 meccsen de ez így nagyon… Olvass tovább »

AlbaCsávók
Olvasó

Sajnos Gillon pont azt hozta, amit tud.

Milo
Olvasó

A 2-0ás állasról 2-3ra végződő párharcról van már egy 10éves emléketek, gondolom ez fog fájni kevésbé? Amúgy remélem nem így lesz, mi szempontunkból jobb lenne, ha ti jutnátok tovább. Egy kórházi osztályról érkező csapat ellen könnyebb dolgunk lenne, mint a Deac ellen.

Wilson
Olvasó

Hogyne lenne, mái napig de valszeg örökre megmarad az emlekezetemben az a Bader féle fault Hanga ellen a levegőben amivel tiétek lett az arany, de szép próbálkozás volt! ?‍♂️??

Yellowblack
Olvasó

Hát itt már a deac továbbjut sajnos de ne legyen igazam

Petike97
Olvasó

Miért sajnos?szimpatikusabb csapat mint az Alba.

Yellowblack
Olvasó

Nekem az Alba szimpatikusabb?de ezen nem veszünk össze. Hajrá Falco ?

Petike97
Olvasó

Igazad van.?hajrá Falco??

dball
Olvasó

Azért mi itt Debrecenben kimaradnánk a balhéból. Van most azért öröm errefelé, de nekünk ez a szezon már kész profit

SeatGeek
Olvasó

Profit? Ablakon kiöntött pénzt akartál mondani?

dbrcnfn
Olvasó

Ahhoz képest, hogy Moody maradt 1 ponton, Tóth Ádi meg két negyedet ült, ez nagyon szép győzelem!
Drenovac ma állllat volt? Köszönjük neki ezt a teljesítményt!

És aki azt mondja, hogy a bírók miatt nyertünk, az szégyellje össze magát!?

Hajrá DEAC! Itthon húzzuk be!

SeatGeek
Olvasó

Nem amiatt, hanem a három hiányzó miatt. Teljes Alba keret ellen a DEAC 2 meccsen -24.

Ettől független azt kell megverni, aki a pályára lép. Csak ne élvezzetek magatok alá. 🙂

dbrcnfn
Olvasó

OK

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Deacnak nem a teljes Alba keretet kell megverni, hanem az ellenük pályára lépőket. A Deac 0:2-ről felállt, tehát a szurkoló, akkor élvez maga alá, amikor akar. Ne te döntsd már el. A szurkoló az szurkoló. A néző meg nèző. Esetleg javasold nekik, hogy lottózzanak. Ez egy régi fehérvári okosság.

SeatGeek
Olvasó

Kretén vagy?
Én is ezt írtam, hogy azt kell megverni aki a pályára lép.
Igazad van maga alá élvezhet, de azzal csak magáról árulkodik. Hogy a lottóról mit hadoválsz nem értem, ilyen szellemi mélységekbe nem érek le. 🙁

stedberg
Olvasó

élvezz nyugodtan, senki nem zavar benne, ettől még a tények tények, ami a sérüléseket illeti.

stedberg
Olvasó

ha már a deac stábjában ezt képtelenek elismerni, legalább itt látja valaki. 🙂 de a sérülés sajna persze velejárója a sportnak, erről most a sopron is tudna mesélni.

Freebulletz
Olvasó

Senki nem mondta, hogy a bírók miatt, bár vicces volt amikor Voját lerépázták és ő kapott tekót meg a pad mert szólni mertek. Azért nem dobsz be 15 triplát mindig, az Albának meg összesen 4? Voja is 0/4, ha csak abból 3 beesik akkor bye PO.

dbrcnfn
Olvasó

Mi lett volna, ha…

Ilyeneket bárki tud mondani. Még én is. Ha nekünk esett volna be még + három hármas, akkor is mi nyerünk, csak kicsit többel. Na?

Ugye hogy nincs értelme elméletben kiejteni minket??

Freebulletz
Olvasó

Értelek, arra próbáltam rávilágítani, hogy még így is szoros volt a 2 meccs és bizony ilyenek döntenek akkor.

atibácsi
Olvasó

Szolnokiként, de megnézném az 5.meccset! Persze, az M4 Sporton! Csak be kellene szorítani két izgi focimeccset közé. ?

andrás
Olvasó

Voja ideges volt, nem pacsizott.
Cilike és kollegái pedig megtettek mindent, 41 büntető ?
Győzzön a jobb szerdán.

donnarumma
Olvasó

Rosszul láttad! Voja pacsizott elsore, majd leult a kispadra

andrás
Olvasó

Pacsizott a majdnem üres paddal, és elsétált a saját helyére majd földhöz vágott valami müanyagot.
A csapat 80%ával nem pacsizott. Nekem am mindegy, én így is kedvelem, csak szokatlan volt.

SeatGeek
Olvasó

Nem láttad a meccset igaz? A DEAC a festék környékére nem ment, hogyan kellett volna faultolni őket?

andrás
Olvasó

Láttam a meccset. Másról beszélsz mint a felvetés, ne erőltesd.

AlbaCsávók
Olvasó

Hines zsákolása miatt volt ideges, amit nem teljesen értek, mert az első meccsen Ahmed pont ugyanezt csinálta.

Blizzard
Olvasó

Gratulálok.
Rengeteg hibával játszottak a csapatok, sok második esélyt hagyva.
Moore-ra most már valaki igazán rászólhatna, az első debreceni meccsétől kezdve, hónapok ótak eszetlenül hajigál.
Drenovac továbbra is a liga egyik, hanem a legjobbja lett, tartósan.

Vadkakas
Olvasó

Bravó Uraim! Szépen összeszedtük magunkat.
Remélem az 5. meccset valami rendesebb TV adja.

Drenovacnak 100 éves szerződést!

Az Alba sérültjeinek jobbulást!

Hajrá DEAC!

SeatGeek
Olvasó

Ennyi hiányzóval ez volt a papírforma.
Currynek jobbulást!

Wilson
Olvasó

Curry is out, vagy mi történt?

Freebulletz
Olvasó

megsérült a vádlija, vagy achilles? 🙁 nem is jött vissza

Wilson
Olvasó

Na fasza, ennyi porcelán játékost manapság!

SeatGeek
Olvasó

Hát ne legyen igazam, de lehet achilles.

Freebulletz
Olvasó

Szerintem neki ennyi a szezon 🙁

SeatGeek
Olvasó

Nem fog játszani.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés