Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Drazsen Brajkovics: Köszönöm a csapatomnak, mind hősök a számomra

Milos Konakov szerint az első félidei játékuk sérüléshez is vezethetett volna. Edzői nyilatkozatok.

  •   :

:

A szerdai játéknapot követően lezárult a középszakasz, eldőlt, hogy milyen párosítások lesznek a rájátszás első körében, valamint az is, hogy a harmadik, mindent eldöntő találkozón derül ki, hogy ki esik ki az élvonalból. Edzői nyilatkozatok.

Kaposvári KK – DEAC-Tungsram 82-91 (24-20, 20-19, 21-27, 17-25)

Nikola Lazics, Kaposvár: Április 20-án a Debrecenben aratott győzelemnél még volt egy abszolút stabil szezonunk. Nem gondoltam volna, hogy teljesen megállunk. Sajnálom, mert tudom, hogy mindenki azt szerette volna, hogy a Kaposvár hét év után bejusson a rájátszásba. A mai meccsen már az egyik oldalon sem volt fontos az eredmény. Lehetőséget tudtunk adni a fiatal játékosoknak. Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, akik kint voltak igazi szurkolók.

Berényi Sándor, Debrecen: Nagyon nehéz volt készülni, sejtettük, hogy a Kaposvár sem teljes kerettel áll ki. Nálunk is több hiányzó van a korábbi állapothoz képest. Próbáltunk edzeni, hiszen az U23-as csapatunk tegnap Győrben játszott és szép teljesítménnyel szerzett bronzérmet. Nagy kihívás volt, hogy akik ott közel negyven percet játszottak Győrben, azokra vigyázzunk. Sikerült megtalálni az egyensúlyt. Többször is a győzelem kapujában voltunk ilyen összetételű csapattal is, végre sikerült legalább így befejezni a szezont.


Naturtex-SZTE-Szedeák – MVM-OSE Lions 79-85 (26-21, 21-24, 18-19, 14-21)

Simándi Árpád, Szeged: Sajnos az utolsó öt percben nem hoztunk jó döntéseket, a lepattanózást is elveszítettük ekkor. Nem tudtunk olyan magas szinten játszani ekkor, mint az első 15 percben, ezt kell hosszabb időre kitolnunk, ekkor lesz esélyünk meccset nyerni a play-offban. Büszke vagyok a klubra és a srácokra, mert bejutottunk a rájátszásba! Köszönöm szépen a szurkolók buzdítását, további sok sikert kívánok az Oroszlánynak a play-offban, és gratulálok nekik a győzelemhez!

Sebastjan Krasovec, Oroszlány: Sokat jelent klubunknak a hatodik hely, de nem gondolom, hogy nagyon nagy különbség lenne abban, hogy a Falcóval vagy a Körmenddel játszana valaki a play-offban, pláne, hogy pályahátrányban találkozik velük bármelyik csapat. Nagyon kemény meccs volt, örülök, hogy sikerült megnyernünk, nekünk ez egy nagy eredmény, mert évről-évre sikerült egy kicsit előrelépnünk, és ez most sincs másképp. Úgy gondolom, megérdemeltük a hatodik helyet, ehhez gratulálok is a srácoknak, ezt a teljesítményt kell folytatnunk a továbbiakban is.


Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Szolnoki Olajbányász 89-74 (22-19, 21-23, 20-19, 26-13)

Milos Konakov, Falco: Gratulálok mindkét csapatnak, mert bár tét nélküli mérkőzés volt, de egy jó összecsapást láthattak a nézők. Örülök, hogy a második húsz percben összeszedettebben játszottunk, mert az első félidőben enerváltan játszottunk, ami akár sérüléshez is vezethetett volna. Jobban, fegyelmezetebben játszottunk, most pedig itt az idő, hogy felkészüljünk a playoffra!

Gasper Potocnik, Szolnok: Gratulálok a Falco győzelméhez, megérdemelték. Mi rövidebb rotációval érkeztünk, ráadásul rögtön az elején ebből a szűk keretből még Rudner is kiesett, ami nagy érvágás volt. Igyekseztünk minél jobban rotálni a csapatot, és jól elosztani a perceket. Úgy érzem, aki pályára került, élt vele. Most nincs más hátra, mint elkezdeni a bajnokság legfontosabb időszakát.


Alba Fehérvár – Sopron KC 85-89 (18-19, 28-23, 14-24, 25-23)

Matthias Zollner, Alba: Természetesen nagyon csalódott vagyok. Nem játszottunk eléggé agresszívan, a Sopron ezt viszont megvalósította. Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után, nyerni szerettünk volna, és pályaelőnnyel indulni a játszásban. Az a feladatunk, hogy Sopronban nyerjünk.

Kosztasz Flevarakisz, SKC: Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk. Bár vétettünk hibákat, főleg a mérkőzés elején de utána átvettük az irányítást. A győzelem az mindig győzelem, ez volt a legfontosabb. Tisztában voltunk a találkozó súlyával, de ezzel a sikerrel komoly lépést tettünk előre. Igazából a bajnokság most kezdődik, nagyon örülök annak, hogy hazai pályán tudjuk kezdeni párharcot.


Pécsi VSK-VEOLIA – Atomerőmű SE 73-71 (15-22, 24-14, 16-21, 18-14)

Drazsen Brajkovics, Pécs: Köszönöm a csapatomnak, mind hősök a számomra. Köszönöm szépen a szurkolóknak, azt gondolom, hogy ennek a klubnak nagyszerű szurkolói vannak. Nagyon nehéz mérkőzés volt a számunkra, egy szoros végjátékkal. Őrült egy mérkőzés volt, még egyszer köszönöm a játékosaimnak.

Jan Pavlik, Paks: Gratulálok a hazai csapatnak, annak ellenére, hogy 8 pontos előnyben voltunk, nem tudtuk ezt tartani, mert a végén 3-4 alaphibát csináltunk, amit egy ilyen mérkőzésen nem volna szabad, ezt a Pécs meg is bűntette. Szerettük volna ezt a párharcot befejezni itt, de vár ránk még egy meccs. Volt egy lehetőségünk, ezt elszalasztottuk, próbálunk a következő mérkőzésre felkészülni, és bennmaradni az A-csoportban.

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Emőkefan Recent comment authors
Emőkefan
Olvasó

szegény Zollner!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés