Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dramicsaninnak több ajánlata is volt Magyarországról

A szerb magas ember olyan rendszer mellett döntött, amiről tudja, hogy fekszik neki.:

:

Arról már korábban beszámoltunk, hogy egy év után távozott Kecskemétről Rasztko Dramicsanin, aki úgy döntött, Kaposváron folytatja pályafutását. A 208 centis szerb magas ember – aki 14.7 pontot, 4.8 lepattanót és 1.5 gólpasszt átlagolt – így nyilatkozott a BB1.hu-nak a klubváltása körülményeiről:

– Nagyon jól éreztem magam Kecskeméten, ahol egy kiváló rendszernek voltam a része – mondta Dramicsanin. – Áprilisban beszéltem Forray Gábor vezetőedzővel, aki akkor elmondta, hogy új terv szerint szeretné felépíteni a jövő évi csapatát, én ezt abszolút megértettem, és elfogadtam. Sok megkeresésem, több ajánlatom is volt Magyarországról, végül egy olyan rendszer mellett döntöttem, amiről tudom, hogy fekszik nekem. Tisztában vagyok vele, hogy az elmúlt pár évben nem a legjobb eredmények születtek Somogyban, de bízom a rendszerben, ezért is döntöttem mellettük. Tudom, hogy mindig jó környezet vette kerül a klubot, amikor a leggyengébben ment a csapatnak, akkor is telt ház előtt játszott. Az a szeretet, ami a szurkolók részéről övezi a csapatot, az példaértékű.

fotó: Réti Attila

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
missfortune599Gecse J. Márióhp12higgadjle Recent comment authors
missfortune599
Olvasó

Jó kezű és intelligens légiós viszont már egy kicsit lassú szerintem

Gecse J. Márió
Olvasó

De vajon ki súgott neki, hogy már előre tudja, idén milyen “rendszer” lesz Kaposvárott? A kérdés költői…

hp12
Olvasó

Nagyon rendes srác, jól jártatok vele. Szerintem túl sokba sem kerülhet légiós szinten, mert már nem a legfiatalabb, de ha találtok mellé ugri-bugrikat akkor jó lehet.

higgadjle
Olvasó

Hajrá KKK!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés