Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dramicsanin szerint a DEAC lesz a favorit szerdán

Győzelmet érdemeltek az Atomerőmű ellen, mert jól felkészültek ellenük.
.:

:

Az alapszakasz után a középházi középszakaszban is legyőzte hazai pályán a KTE-Duna Aszfalt az Atomerőmű SE csapatát (83-81). A találkozó nagy izgalmakat tartogatott a végén, de Forray Gábor csapata higgadt tudott maradni a végjátékban. Rasztko Dramicsanin szerint győzelmet érdemeltek, mert alaposan felkészültek a paksiakból.

– Mindenki tudja, hogy az Atomerőmű milyen erős csapat, minden poszton jó játékosok állnak az edző rendelkezésére – mondta Rasztko Dramicsnin, a Kecskemét erőcsatár a BB1.hu-nak. – Nagyon nehéz ellenük jól játszani, mert atletikus, agresszív, gyors kosárlabdát játszanak. Jól felkészültünk belőlük, ezért szerintem győzelmet is érdemeltünk.

Szerdán Debrecenben játszanak a kecskemétiek. A DEAC nincsen túl jó formában az utóbbi időszakban, Dramicsanin szerint azonban így sem ők az esélyesek a meccsen.

– Az egész bajnokság annyira kiegyenlített, hogy nehéz nyerni idegenben – folytatta a játékos. Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy a DEAC a meccs esélyese, de ha lesz esélyünk a győzelemre, akkor meg fogjuk ragadni azt. Volt időnk arra, hogy regenerálódjunk és készen álljunk a szerdai meccsre. A céljaink változatlanok abból a szempontból, hogy szerettünk volna a középmezőnyben végezni. Most már egyértelműen arra fókuszálunk, hogy a rájátszás is meglegyen. Jó úton vagyunk szerintem efelé, nem számít, hogy melyik pozícióból kezdhetünk majd.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés