Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dramicsanin sikeres szezont vár

Tetszett neki, amit az elmúlt két meccsen látott, azt mondja, egyre jobbak lesznek.:

:

A 33 éves szerb erőcsatár, Rasztko Dramicsanin már otthonosan mozog a magyar bajnokságban. A légiós korábban megfordult Jászberényben és Kecskeméten is, a nyáron váltott, és Kaposvárra igazolt. A somogyiak új szerzeménye a IX. Orosz László Emléktorna után adott interjút a BB1.hu-nak.

– Túl vagyunk a második és harmadik edzőmeccsünkön is, mindkettő sokkal jobb volt, mint az első, pécsi. Jó látni, ahogy meccsről meccsre fejlődik a játékunk és egyre jobbak vagyunk. Remek az összhang a csapaton belül, nagyon jó egységet alkotnak a fiatal és a tapasztaltabb játékosok. 

– Nincs nagy különbség a Kecskeméten és a Kaposváron betöltött szerepem között, ugyanazt a játékot kell hoznom itt is. Egyébként Somogy remek hely, nagyon tetszik az új Kaposvár Aréna és már a felkészülési tornán is rengetegen jöttek ki megnézni minket, ami nagyon inspiráló volt. Alig várom, hogy megteljen a csarnok a bajnoki meccseken, és buzdítsanak minket a szurkolók. A célunk, hogy szép kosárlabdát játsszunk, és kiadjuk magunkból a maximumot. A végén majd kiderül, hogy ez mire lesz elég, de mindenképp egy sikeres szezont várok.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
KPSVRKK Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Így legyen, hajrá!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés