Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dramicsanin a barátai ellen is nyerni szeretne

A Kecskemét erőcsatára szerint csapatként már sokkal jobbak, mint amikor Jászberényben kikaptak.:

:

Véget ért a szünet, folytatódik a bajnokság, a KTE-Duna Aszfalt pedig pénteken este 18:00-kor a JP Auto-Jászberényi KSE-t látja vendégül a Messzi István Sportcsarnokban. Rasztko Dramicsanin számára különleges lesz a találkozó, hiszen 2011 és 2016 között a JKSE-t erősítette.

Öt szezont játszottam korábban Jászberényben, nagyon jól éreztem magam a klubnál – mondta a 32 esztendős játékos a csapat honlapjának. – Szerettem az embereket, a szurkolókat, mindenkivel nagyon jó volt a viszonyom, sok barátot szereztem. A mai napig tartom a kapcsolatot Miljan Rakiccsal, Cseh Györggyel és Kerpel-Fronius Balázssal.

Dramicsanin kizárja az emocionális tényezőket.

– Próbálok profi lenni. Bárki is jön Kecskemétre ellenfélként, a legjobb tudásom szerint akarok teljesíteni. Mindegy, hogy a Jászberénnyel, vagy a TF-fel találkozunk, a lényeg, hogy győzzünk.

 Jászberényben rosszul játszottunk, simán kikaptunk, de azóta sok idő eltelt. Azt is hozzá kell tennem, hogy tudom, mennyire nehéz a JKSE ellen idegenben játszani, hiszen sok időt töltöttem a csapatnál. A csarnok kicsi, a sok szurkoló pedig nyomást helyez a játékvezetőkre és a vendégjátékosokra. Csapatként most már sokkal jobban funkcionálunk, mint akkor, mindenképpen győzelemmel szeretnénk elhagyni a pályát pénteken. Fontos lesz ezúttal is, hogy minél többen segítsenek minket a lelátóról.

Márciusban hét bajnoki mérkőzést játszik a KTE-Duna Aszfalt, ezekből ötöt hazai pályán.

– A szünet talán nem jött jókor számunkra, hiszen nyerni tudtunk Sopronban. Volt viszont egy kis időnk a pihenésre, haza tudtunk menni, utána pedig folytattuk a munkát, hogy kellőképpen készek legyünk a szezon hátralevő részére – zárta szavait Dramicsanin.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés