Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dragasevics elárulta az újonc “titkát”

A Pécs játékosa szerint ők az esélyesei a szombati mérkőzésnek.

  •   :

:

Zárt kapuk mögött fogadja szombaton az OSE Lions együttesét az elmúlt két meccsét megnyerő Pécsi-VSK VEOLIA gárdája. A baranyaiak játékosa, Veljko Dragasevics szerint azonban hazai pályán így is győzniük kell – mondta a klub honlapjának.

A két fél első összecsapásán, Oroszlányban 91-69-re nyert Sebastjan Krasovec csapata, amely újonc létére is jó eséllyel pályázik arra, hogy ott legyen a középház mezőnyében a középszakaszban.

Az oroszlányiak titkáról beszélt a Pécs fiatal játékosa, Dragasevics, aki egy fél szezont már eltöltött korábban a piros-feketéknél.

– A titok leginkább az, hogy Oroszlányban nagyon imádják a csapatot a szurkolók. Ott igazából a kosárlabda az egyetlen sportlehetőség, és ezt minden egyes hazai meccsén érezni is lehet az együttesnek, ugyanis rendre telt ház előtt, félelmetes hangulatban várják az ellenfeleket. Emellett ne felejtsük el azt sem, hogy az OSE keretében is van öt légiós, méghozzá nem is rosszak, mindegyikük húzóember, leginkább talán Washington határozza meg a játékukat.

Az idei szezonban hét mérkőzésen 1.7 pontot átlagoló kosaras hozzátette, jó formában vannak.

– Igaz, hogy kikaptunk ellenük Oroszlányban, de most jó formában vagyunk, és bár sajnos zárt kapuk mögött, de mégiscsak itthon játszunk. Mi vagyunk az esélyesei a meccsnek, ennek megfelelően meg kell nyernünk a találkozót! Nekem múlt héten, az NB I/B-s meccsen volt egy kisebb bokasérülésem, de szerencsére már minden rendben van, már teljes intenzitással edzek.

Fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Oroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés