Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dragan Alekszics: Nem tudom mi történt, lépésről-lépésre kerültünk lejjebb

Patai Benjamin büszke a fiúkra, Nikola Lazicsnak kicsit meglepetés volt csapata játéka. Edzői nyilatkozatok.:

:

Három mérkőzéssel folytatódott a play-out, melyeken két hazai és egy vendégsiker született. Így értékeltek a vezetőedzők a lefújás utáni sajtótájékoztatón:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Zalakerámia ZTE KK 83-63 (15-9, 22-20, 26-17, 20-17)

Váradi Kornél, KTE: Az elején kicsit puhák voltunk, de a második játékrészben agresszívabb kosárlabdát mutattunk be, és ezzel felőröltük a ZTE-t. A zsinórban ötödik győzelmünkön kívül az is öröm számunkra, hogy akadémistáink nemcsak pályára léptek, hanem pontokat is szereztek. Fontos, hogy minél több fiatalt építsünk be a felnőtt csapatba, és hogy A-csoportos meccseken is pallérozódhassanak. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, mert nem volt könnyű mérkőzés, szívósan küzdöttek a zalaegerszegiek.

Heinrich Róbert, ZTE: Először is szeretnék gratulálni Kecskemétnek, tudatosan játszottak, és a gyenge pontjainkra fókuszáltak. Szeretnék köszönetet mondani azoknak a játékosoknak, akik a szezon során folyamatosan velünk voltak, és dolgoztak becsülettel, segítették a munkánkat. Ma többen közülük nagyobb szerephez jutottak. Volt egy-két rendszerszintű problémánk, ez szerintem a fiatalság és tapasztalatlanság miatt volt. Bízom benne, hogy a maiból mindenki tudott tanulni, és eredményesebbek leszünk a folytatásban.


Kaposvári KK – PVSK-VEOLIA 91-68 (23-23, 22-20, 22-9, 24-16)

Nikola Lazics, Kaposvár: Gratulálok a fiúknak ez egy szép győzelem volt! Jó ritmusban játszottunk, főleg a második félidőben pedig jól is védekeztünk. Nekem is kicsit meglepetés volt a játékunk így ezen a meccsen, Rivers is kivált, mert nem tudta folytatni a játékot, de a többiek éltek a lehetőséggel. Megyünk tovább és megpróbáljuk a lehető legjobb eredményt elérni a bajnokság hátralévő részében.

Dragan Alekszics, Pécs: Gratulálok a Kaposvárnak! Megmutatták, hogyan kell küzdeni a klubért, a mezért, a városért, mindazért, amit képviselsz. Elnézést kérek a szurkolóktól. Nem ugyanaz a csapat vagyunk, mint amely voltunk. Nem tudom mi történt, lépésről-lépésre kerültünk lejjebb. Úgy tűnik, hogy fejben már mindenki lezárta a szezont. Edzőként nekem a legrosszabb azt nézni, hogy kosárlabdázóink feladták és nem állnak készen a játékra. Még egyszer elnézést kérek, és remélem tudunk javítani majd. Gratulálok a Kaposvárnak, mert minden labdáért harcoltak és megérdemelten arattak győzelmet!


OSE Lions – Jászberényi KSE 92-96 (22-7, 22-27, 23-30, 25-32)

Sebastjan Krasovec, OSE: Először is gratulálok a Jászberénynek, jobban játszottak, mint mi, nagy győzelmet arattak. Jól kezdtünk, fókuszáltunk, aztán leeresztettünk és hagytuk őket feljönni a félidő végére. A második félidőre ők sokkal motiváltabban jöttek ki az öltözőből. Érezték, hogy van esélyük nyerni, mert a mi energiánk nem volt megfelelő. Sokkal jobb második félidőt játszottak, mi a végére elfáradtunk, mindenki túl sokat játszott és elvesztettük a mérkőzést. Még egyszer gratulálok, a következő meccsre koncentrálunk.

Patai Benjamin, JKSE: Gratulálok a csapatomnak, mínusz 20-ról visszajöttünk és úgy gondolom, hogy végig küzdve a végén megérdemelten megnyertük a mérkőzést. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy azért mégis annyit megért, hogy tisztességesen végig csináljuk és küzdünk, mert profik vagyunk. Oroszlányon is nagyon nehéz nyerni, de valahogyan ezeken a nehéz helyeken eddig sikerült nyernünk. Sajnos nem úgy alakult a szezon, mint ahogy szerettük volna, de továbbra is tisztességesen végigcsináljuk. És az Oroszlánynak is gratulálok, ők is küzdöttek, és ki szeretném emelni Illés Mátét, aki úgy gondolom, extrát játszott és él a lehetőséggel, úgyhogy ez mindenféleképpen pozitívum is az ő részükről. Sok sikert kívánunk nekik, még egyszer fogunk találkozni, mi pedig a következő meccsre koncentrálunk.

Fotó: pvsk-panthers.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
KKK72 Recent comment authors
KKK72
Olvasó

Gratulálok a csapat játékosainak akik készek voltak a játékra. Nem csak Lazics mestert engem is meglepett a csapat harcos játéka.A kezdéskor mikor megláttam,hogy állunk fel akkor azt mondtam “na megint egy zakó ” ! Hát tévedtem ! Benitől viszont sokkal többet vártam . Megkapta a lehetőséget-már nem először- és nem tud élni vele. Miért Beni ? Nem tudom milyen sérülések gátolják Curryt és Riverst de nekem kicsit furcsa.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés