Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Dragan Alekszics: Már az első negyedben vége volt a meccsnek

Potocnik és Topics sem volt elégedett a mutatott dobóformával. Edzői nyilatkozatok.

  •   :

:

Két mérkőzésen két vendégsiker született a vasárnapi játéknapon a férfi élvonalban. Lássuk, hogy értékeltek a vezetőedzők a lefújás után:

Atomerőmű SE – Szolnoki Olajbányász 67-90 (21-31, 17-15, 18-17, 11-27)

Teo Hojc, Paks: Nagyon jó csapat a Szolnok, jó edzővel, profi játékosokkal. Az ötödik légiósunk kicsit későn érkezett, látszik a pályán az, hogy keressük még egymást, nem tudtunk még úgy összeszokni, mint más csapatok. Leginkább a védekezésben kell javulnunk, ebben nagy problémák vannak. Ha ezen tudtunk javítani akkor jó irányba kerülhetünk.

Gasper Potocnik, Szolnok: Szeretnék gratulálni a csapatomnak, nagyon jó munkát végeztek. Ezzel a fizikalitással nem csak pár periódusban kell játszani, hanem az egész mérkőzésen. Jó dobócsapat vagyunk, ezt az utóbbi két mérkőzésen nem tudtuk úgy hozni, ahogyan szerettük volna. Megyünk tovább, gratulálok a Paksnak is.


Pécsi VSK-VEOLIA – DEAC-Tungsram 63-88 (13-25, 16-20, 10-17, 24-26)

Dragan Alekszics, Pécs: Nagyon rosszul kezdtünk. Ugyanaz történt mint a Szombathely ellen, már az első negyedben vége volt a meccsnek. A Debrecen egy nagyon jó csapat, jól játszanak, és ha nem koncentrálunk az első perctől kezdve, mindig lesz hasonló problémánk. A következő két mérkőzésen ha az elejétől kezdve elkezdünk jól játszani, akkor nyerhetünk.

Milenko Topics, Debrecen: Nagyon örülünk, hogy itt nyerni tudtunk. Egy nagyon jó csapat ellen léptünk ma pályára, akik megmutatták, hogy milyen támadójátékkal bírnak. Elégedettek vagyunk a győzelemmel, legfőképp azzal, ahogyan védekeztünk és lepattanóztunk. Csak most kezdődött el a bajnokság, de azt már látjuk, hogy a dobóátlagunkon javítanunk kell.

fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés