Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Dragan Alekszics a Magyar Kupáról: Mind a nyolc csapat számára nyílt a küzdelem

A Pécs vezetőedzője szerint az lehet sikeres, aki a legjobban tud majd alkalmazkodni.:

:

Mint ismert, kedd délelőtt megtartották az idei Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa sorsolását – erről részletesen itt írtunk. Az esemény kapcsán Dragan Alekszics, a pécsiek vezetőedzője nyilatkozott a csapata honlapjának:

Nagyon örülünk, hogy a Magyar Kupa nyolcas döntőjében mi is ott lehetünk, és képviselhetjük a több mint 100 éves klubunkat. Az idei kiírás más az eddig megszokottaknál, más a helyszín és a lebonyolítás, ráadásul a csapatok összeállításába a járványhelyzet is beleszólhat. Én úgy gondolom, az lehet sikeres a kupában, aki ezekhez a legjobban tud majd alkalmazkodni, és ez nem biztos, hogy a legjobb csapat lesz. Tehát mind a nyolc csapat számára nyílt a küzdelem. Semleges pályán, egy mérkőzésen fog eldőlni a továbbjutás, itt minden lehetséges. Az biztos, hogy mi maximálisan fel fogunk készülni, és szeretnénk meglepetést okozni. Most másodszor fogok a PVSK-val szerepelni a Magyar Kupában. Az első felejthetetlen volt, 2009-ben játékosként részese voltam az akkori kupagyőztes csapatnak.

fotó: pvsk-panthers.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
NanateÉlőlegenda12moldi56AzaferiPécsidrukker99 Recent comment authors
Élőlegenda12
Olvasó

Fociban és Női, Férfi kosárlabdában is van egy rakás edző aki nem beszél csak magyarul és esetleg egy picit Angolul!Szerintem sokkal nagyobb gáz mikor ugyanazt a pár szót ismételgetik és játékosoknak fogalmuk sincs mit akar tőlük az edző!Sajnos kevés jó edző van,aki emberileg és szakmailag is rendben van!Semmiképen nem hasonlítanám össze lásd: ZTE/Olasz megmentővel/

Élőlegenda12
Olvasó

Csak jelezném Neked Szerből,Angolul,Anyanyelvi szinten beszél.Magyarul pedig jobban beszél mint Te Angolul! Ő játékosként Isten volt!Edzőként volt Magyar bajnok,és Kupa győztes!Te írd már le,hogy az okoskodáson kívül miben vagy JÓ? Ez az idei Pécsi csapattal,az NB-1-es edzők fele kiesett volna!Egy Falco szintű csapattal Öreganyám is jól szerepelne! Annak ellenére a Latabár Kálmán jó edző! És nem a Facot akartam bántani!

Nanate
Olvasó

Tènyleg??? Akkor mièrt nem beszèl Magyarul????? Ja, hogy nem akar! Akkor csomagoljon össze ès irány Szerbia! Ha te vagy èn elkezdenènk Szerbiában Magyarul beszèlni, másnap ott lenne a lófej az ajtónk elött! A hozzászólásod többi rèszèvel egyet èrtek!

Azaferi
Olvasó

Nyilván a Falco kiütésével mossuk le a gyalázatot amiért 11 év óta először nem került a csapat a legjobb 8 közé. Azért ha véletlenül mégsem úgy várnánk egy bocs és egy lemondok szót. Jó lesz angolul is mert tudjuk hogy 20 év ittlét sem volt elegendő a magyar nyelv alapfokú elsajátítására.

moldi56
Olvasó

Ki kell hogy ábrándítsalak.Tud magyarul.Egyszer itt Szolnokon elszólta magát,utána kapott a szájára.Dolgoztak nála a kapott lakásán a festők,velük magyarul beszélgetett.Nem értem,szégyell bennünket?A vízilabda csapat edzője Zsivko Gocic tökéletesen beszél magyarul és ő nem szégyelli.

Nanate
Olvasó

Ja szégyel minket! Akkor viszont menjen haza ès keresse ott a kenyerèt!

Pécsidrukker99
Olvasó

Játékosként még most is jobb lennél, mint edzőnek. Ez a szezon elúszott már nekünk, és valószínűleg a kupában se lesz nagy meglepetés.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés