Connect with us
Hirdetés

Euroliga

Döntöttek az Euroliga sorsáról

Hivatalos.:

:

Az Euroliga hivatalos honlapja jelentette be a hírt, miszerint befejezettnek tekintik a 2019-2020-as idényt a férfi Euroligában és a EuroCup-ban is. A jelenlegi résztvevő csapatok a következő szezonra automatikusan kvalifikálták magukat. A 2020-2021-es kiírás első játéknapjai szeptember 30. és október 1. lesznek.

A döntéshozók a mai napon már negyedszerre üléseztek a folytatást illetően, miután a szezont március 12-én felfüggesztették a koronavírus-járvány miatt.

Ezután a csapatok, a szervezők és a játékosok is mutattak hajlandóságot afelé, hogy valamilyen úton lezárják az évadot, erre több lehetséges opciót fel is vázoltak. Végül megvizsgálva minden lehetőséget, az igazgatóság úgy döntött, hogy törli a sorozatokat.

Mint írják, a legfontosabb prioritás a sportolók, a szurkolók, a személyzet és a partnerek egészsége és biztonsága. Mivel a COVID-19 minden területen más hatással van az ottani életre és gazdaságra, így nem lehetett volna garantálni a csapatok azonos feltételek melletti felkészülését.

Fotó: euroleaguebasketball.net

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés