Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Döntött edzőkérdésben a Kaposvár

A hírt Puska Zoltán ügyvezető közölte a szurkolókkal.:

:

Puska Zoltán, az újonnan kinevezett ügyvezető, Fekete Ádám vezetőedző, valamint Hendlein Roland várta szurkolói ankétra a kaposvári szurkolókat szerdán este.

– Elsősorban a rendszer hiánya, ami zavar, ezen mindenképp változtatnunk kell. Próbálunk most egy vonalat húzni és innen csak előre tekinteni. Fel kell építenünk egy struktúrát, ahol világos feladatkörök vannak. A változáshoz egyúttal lehetőségek kellenek, ezek jelenleg igen csak korlátozottak és így eléggé nehéz látványos és gyors változást elérni.  Stabilitást szeretnék biztosítani, ami ahhoz szükséges, hogy a csapat tagjai kihozzák, ami bennük van. Ehhez új támogatókat is fel kell kutatnunk – mondta a drukkereknek Puska Zoltán.

A kialakult helyzetben azt kellett átgondolnom, hogy milyen változás lendítené ki a csapatot ebből a helyzetből? Beszélgetve a vezetőedzővel, meghallgatva a játékosokat végül arra jutottunk, hogy ezt a bajnoki szezont még mindenképp Fekete Ádámmal csináljuk végig.

Puska jobb kommunikációt, és a szurkolók felé folyamatos tájékoztatást is ígért az ankéton.

A csapat trénerét elsősorban a rossz szereplésről kérdezték a csalódott drukkerek.

– Nagyon kevésen múlott, hogy nem állunk előrébb, de természetesen jogosan merült fel az én felmentésem. Fel is ajánlottam, hogy közösen találjuk meg azt a megoldást, amely a lehető legjobb a klubnak a jobb szereplés érdekében. Átbeszéltük a problémákat és arra kértek, hogy a legjobb tudásom szerint vigyük végig ezt az évet. A csapattal történt megbeszélést követően aztán, ha nehezen is, de igent mondtam folytatásra – mondta a drukkereknek Fekete Ádám vezetőedző.

Hendlein Roland sokat vár a csapat új vezetőségétől.

– Minden vereség, ami jött demoralizáló volt – mondta Hendlein. – A Szeged elleni itthoni meccsen sérült meg Marko Spica, ami később meghatározónak bizonyult. Onnan már nagyon nehéz volt nyerni. Ezúttal az igazolásokkal is úgymond mellényúltunk és rossz úton indultunk el. Folyamatosan próbáltunk visszajönni, de nem sikerült. Puska Zoltán érkezésével elindult egy új folyamat, reméljük, hogy egy jobb játékot játszó, szerethetőbb csapat küzd majd a továbbiakban és sikeresebbek is leszünk.

Az ankétról a www.delfinek.hu tudósítása alapján számoltunk be.

Kiemelt fotó: Kaposvár KK Facebook

Fontos hír! Perl Zoltán megegyezett új csapatával, spanyol csapata csak pénzért engedi el. Itt írtunk róla.

 

 

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
spt7272MKE181derrylBorbély LajosKareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
Kováts Imre
Olvasó

A JÖVŐ ELKEZDŐDIK? Olvasom a szurkolói ankétról szóló tudósítás, meghallgattam azokat is, akik részt vettek az összejövetelen. Ismételten meggyőződhettem arról, hogy Puska Zoltán jól érzékeli a csapat-, illetve a Kft belső problémáit, a korlátozott lehetőségeket. Már csak azért is „képbe” kell lennie, mert részese annak a folyamatnak, amely a jelenlegi helyzetet eredményezte, ugyanis a Kaposvári Kosárlabda Klub Kft tulajdonosi jogait gyakorló Kaposvári Kosárlabdázók Köre Sport Egyesület elnökségének évek óta tagja (Monok Tibor elnök és Sárdi Péter mellett). Tagja annak az „elnökségnek” is, amely a polgármester kérésére – Monok Tibor munkájának segítése érdekében – két évvel ezelőtt jött létre (Puska Zoltán,… Olvass tovább »

spt7272
Olvasó

Dilettáns klubvezetés,csapat és edző!Sajnos nyárig nem lesz változás,bár szerintem utána sem,mert ez így kényelmes Kaposváron!Hajrá KKK!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

A polgi évtizedek óta ebben a belterjben dagonyázik, tőle nem várható semmilyen áttörés.

derryl
Olvasó

Bakker, éppen úgy nézel ki, mintJabbar! 🙂

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

derryl, mind a kettőnknek ment a “skyhook” dobás, ezért van ez a nicknév.

J.R.Benitez
Olvasó

Nincs teher a csapaton. Elvárás sem lehet komolyabb. Ki nem esnek. Felsőház kuka. Akkor minek erőlködni. Játszatni picit többet a fiatalokat aztán jövőre okosabban épitkezni! Hajrá nektek is! Falco!

zterulez
Olvasó

Nincs olyan, hogy okos építkezés, sőt építkezés is csak a Szolnoknál van. A többiek csak az adott szezonban gondolkodnak, azonnali eredményeket várnak.

J.R.Benitez
Olvasó

Pedig most ti is próbálkoztok épitkezni. Nincs is vele gpnd elsülhet jól is. Csak lassan halad a magyarok beépitése. Habár minden meccsen akad nálatok magyar aki Szöszin kívül képes sokat segiteni. Akkor meg már van értelme.

zterulez
Olvasó

Az egy kényszerpálya volt, de még akár jól is elsülhet.

J.R.Benitez
Olvasó

Sok múlik azon Harris mit mutat.

Predator
Olvasó

Szita Károly polgármester úr kezében a döntés. Az egész kosárlabdatársadalom lélegzetvisszafojtva figyel és várja, hogy lesz-e bátorsága meglépni a kötelezőket, vagy megáll félúton. Az alkoholista, enyveskezű ügyvezetőt a népharag hatására eltávolította és nyárig odatette ezt a Puska nevű outsidert bábnak. Maradt még a dilettáns, sírósszájú Fekete Ádám “vezetőedző”, a magyar játékosok, elsősorban Hendlein Roland felügyelete mellett. Játékosuralom van és az is marad Kaposváron, ez mindenki számára vilagos. Szita úr, kellene egy igazi szakmai igazgató, egy igazi vezetőedző és egy igazi ügyvezető. De ha van esze, akkor nem a kaposvári belterjből választ, mert akkor csak az eddigi mutyi folytatódik. Garantáltan eredmény… Olvass tovább »

MKE181
Olvasó

nagy az igazság tartalma! de én élvezem amit összeloptam

zterulez
Olvasó

Egy 14 csapatos bajnokság 13. helyezettjétől elküldték az edzőt. Kár ezen rágódni,filozofálni, kb. minden sportban ez történik, ha így leszerepel egy csapat. A Kaposvár eddig csak a TF-et tudta oda-vissza verni, ezen kívül csak a Zete és az Alba kapott ki tőlük (máig sem értem, hogy hogyan…), és még azt sem mondhatom, hogy nagyon szoros meccsek voltak ezek a vereségek… Ez bárhol a világban rendkívül gyenge teljesítménynek számít. A csalódottság érthető, hiszen Kaposváron nem úgy futottak neki a szezonnak, hogy a play-out kinéz. Ha most játszanák a play-outot, akkor még azt sem mondanám, hogy tuti, hogy a TF esik ki.… Olvass tovább »

Borbély Lajos
Olvasó

Nagyon jó kérdések. És ez igaz a többi labdajátékra is. Vajon a királyi sportcsatornában megjelenő “nagy szakértők” közül miért nem meri senki sem nyíltan feszegetni ezeket a témákat? Egyik sem meri felvállalni, de persze mindegyik a sportágért dolgozik. Undorító. Mikor jutunk el oda, hogy ezekről látnánk egy nyílt vitaműsort, ahol a sportágak vezetői megmagyaráznák, hogy ez így jó? Kaposváron szerintem nem kell elkeseredni és Feketét szidni. Valaki lesz jövőre is 13 és 14, akkor oda is hozunk majd szezon közben 7 külföldit? Ebben a lutribajnokságban a vastag klubbokkon kívül bárki kerülhet ilyen helyzetbe.

vasipasi
Olvasó

Szerintem jó döntés. Én Feketét jó edzőnek tartom, nem hiszem, hogy más jobbat kihozott volna ebből az őskáoszból, amit a hírek szerint az előző vezetőség teremtett.

skarpskytt
Olvasó

Sajnos nem jó edző. Mielőtt volt az a komoly törés az életében, mindig zseniálisan választott légiósokat, ezért voltak eredményesek a csapatok. De azóta sajnos már ez sincs meg.

Kováts Imre
Olvasó

vasipasi! Az előző vezetőséget (így többesszámban) kik alkották?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés