Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Djeraszimovics-ügy: közleményt adott ki az ASE

Szerintük a kialakult, nem etikus vita, elítélendő.

  •   :

:

Korábban már beszámoltunk arról a sajtótájékoztatóról, ahol Forray Gábor, a Kecskemét edzője azt mondta nem tűri, hogy az ellenfél edzője a játékosa anyját szidja. Szombatra az is kiderült, hogy Braniszlan Dzunics és Marko Djeraszimovics került konfliktusba, a Kecskemét-ASE összecsapáson. A légiós nyilatkozatát az ügyről, itt tudod elolvasni.

Az Atomerőmű SE egy közleményben reagált az eseményekre.

Az ASE közleménye:

Az Atomerőmű Sportegyesület közleményben kíván reagálni a péntek esti KTE-Duna Aszfalt – Atomerőmű SE NBI/A csoportos mérkőzés közben és után kialakult helyzetre. A pályán és a pályán kívül a két csapat, a játékosok és az edzők között kialakult nem etikus vita elítélendő. Elzárkózunk minden olyan magatartásformától, ami nem a pályára való.
Egyesületünk az ügyet lezártnak tekinti, tovább nem kívánunk ezzel foglalkozni.

  •   
37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
KovàcsIstvànO1Gmakelovenotwar69IsiMegamegmondo Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Bane ütötte volna ki!! Gusztustalan,semmirekellőjátékos!!

Megamegmondo
Olvasó

Jajj Istenem itt egy ketten annyira felfújják ezt.. hiszti a köbön. Dzunics gondolom megkérdezte Djeratól, hogy mégis mi a k. anyjáért hisztizik és reklamál egész meccsen. Szerintem ez szófordulat volt, mintsem tudatos szidás. Meccs végén Djera hisztis volt még, nem fogadta el Báne jobb kezét, ezért el lett küldve a picsába, ez van, Dzunics nem punci. Szerintem már rég megbánta Forrai, hogy ilyen hisztit csinált a tájékoztatón, az pedig egyenesen gáz, hogy ő mer akármit is felróni másnak. Az külön szánalmas, hogy nem is mer Bánéra nézni közben, főleg annál a résznél, amikor ő nrm tűri ezt el. Ezek után… Olvass tovább »

Isi
Olvasó

Ennyi……! Túl van tólva!!!! Érthetetlen pont egy Forrai…….! Mardjon csöndben!!!!!

makelovenotwar69
Olvasó

Te nagyon megmondó! Pont 5-ször írod, hogy “szerintem” és “gondolom”, tehát qrvára fogalmad sincs, hogy mi történt, de azért jól megmondod! Keményebb vagy mint a Rambo 3… Ezek a szerb játékosok nem fosnak be az árnyékuktól és átéltek ezt-azt pályán és azon kívül. Djera azt mondta (ez nem találgatás), hogy ilyen még nem tapasztalt a pályafutása alatt. Dzunics álljon már ki és mondja el, hogy elnézést kér, ha megbántott bárkit, lépjenek tovább… De nem, helyette a klubbja kiad egy bullshit nyilatkozatot. Amúgy meg tényleg le kellene zárni a témát, de korrekten, mert csak elindul az anyázós cunami a pályák mellett.… Olvass tovább »

Megamegmondo
Olvasó

Vagy esetleg Dzunics leszarja Djera lelkét mert nem történt az amit mondanak? Akkor minek kiállni?

makelovenotwar69
Olvasó

Hát igen, az is lehet, hogy Báne a meccs alatt csak boldog új évet kívánt többször, de Djera félrehallotta.
A nagy sunnyogás nem ezt sejteti…
Én elengedem most már ezt a témát, nem ér ennyit ez a szerencsétlen edző!

Igyvan
Vendég
Igyvan

És az ivkoviccsal mi a helyzet kedves bb0!?
Arról miért nem írtok??

Pap Ferenc
Olvasó

Írnak, keress rá.Itt nem fogod megtalálni.

ZZTop
Vendég
ZZTop

Ezt a kecskeméti hisztit tényleg jó lesz lassan lezárni. Egy meccsen-főleg ilyen kiélezett meccsen- főleg, ahol több nemzet képviseli magát anyázik mindenki mindenkit. Egy részét észreveszi az érintett, közönség, edző, bíró, egy részét nem. Marco valószínűleg pénteken (menst…) bal lábbal kelhetett fel. Jó napot fogott ki, mégis elment s meccs, lehet nemis Bánéra, hanem saját csapatára volt mérges. Sokkal nagyobb taj parasztságnak tartom, hogy elutasította a felé nyújtott kezet. Az hogy Báne mit mondott, mikor, milyen hangsúllyal maradjunk annyiban, hogy senki talán még Marco sem biztos hogy hallotta.

ZZTop
Vendég
ZZTop

Red, szerintem egyenesen tőled, meg attól a pár hülyétől kellene bocsánatot kérni Bánénak. Ti lovagoljátok még ezt a témát. Mi a fadzt vártok? (gondolom közben a FBon lájkoljátok és osztogatjátok Pinyőt meg Mészöly Kálmit, képmutatók vagytok.

kecskefun
Olvasó

A végén még Dzunics lesz a hős, aki olyan fasza gyerek volt, hogy el kezdte anyázni az ellenfél játékosát, és ez egy természetes dolog egy meccsen. Érdekesen gondolkodnak egyesek….

ZZTop
Vendég
ZZTop

Induljatok Reddel a hetes misére még odaértek. Imádkozzatok Marko és édesanyja lelki üdveert.

Pap Ferenc
Olvasó

Mondom én, még a végén a Márkó a hibás, mert miután leanyázták, nem hívta meg Bránert hozzájuk vacsorára.Szegény maisztertól bocsánatot kell kérni.

Isi
Olvasó

Kicsit már beteges vagy! Túl nagy a hiszti…..! Lépj már túl rajta!!!!!Fofó felfújta! A gyerekek a csarnokba……., ezt hallják!!!!Vicc!!! Witman meg a Te Markód végig dumálnak, hisztiznek a meccseken! Tisztelem mind a kettőt, de ez már hiszti…..! Pont egy szerbtől……

Isi
Olvasó

Totál igazad van!!!! Fofó meg a gyerekek……! Szolnokon mikor parancsra nekiment a sporinak, na azt látták a gyerekek!!!! Jó mecs volt, zakó lett…..! Lépjünk tovább……!

2lee14
Olvasó

Az korrekt!

Expert
Olvasó

Túl van ez ragozva szerintem. Dzunic lehet anyázott, ha igen, biztos volt valami előzménye. Mondjuk nála ez olyan kb., mint a bazmegolás. Amúgy meg Djera beszélje meg vele, vagy anyázzon vissza, vagy röhögjön a képébe, vagy hagyja ott és röhögje ki magába, vagy 1cm-ről ordísta le, vagy perelje be, stb. intézze el felnőtt módjára. Minek ez a sok cikk erről. Érdemes megnézni a meccs videóban azt is, ami azután történt hogy Dzunic kezet akart fogni, Djera meg nem (2:05:30-tól 2,5 percet). A fiatalok és akadémisták védőszentje és segédje rohant oda “lincshangulatban”, mely egészen addig tartott, amíg Dzunic el nem hagyta… Olvass tovább »

Godemperor
Olvasó

Pontosan. A játékosok is pofáznak egymással állandóan. Gondolom nem azt beszélik meg, hogy ki mit evett ebédre. Tiszta dedó ami megy. Ha valakinek gondja van, intézze el hivatalosan, vagy személyesen. De ez, hogy a médiában hisztizek, egy kissé röhejes.

Pap Ferenc
Olvasó

Te se tudod mit írsz.”Ha valakinek gondja van, intézze el hivatalosan, vagy személyesen”.Emberke.Szerinted most miről van szó?

kecskefun
Olvasó

Akkor gondolom semmi kifogásod nem lesz az ellen, ha a legközelebbi meccsen a csapatod játékosát az ellenfél edzője minden ok nélkül elkezdi k* anyázni. Majd megbeszélik egymással… ez úgyis belefér egy meccsbe. Aztán a játékosod visszaanyázik, sőt téged is elkezdenek anyázni és így tovább szépen…

O1G
Olvasó

Engem őszintén nem érdekelne, de hogy ekkora hisztit nem csinálnék belőle az tuti. Megbeszélném vele négyszemközt és ennyi.

Pap Ferenc
Olvasó

Te elolvasod amit leírsz? “Anyázzon vissza, perelje be”Tényleg egy bíróságiper az nem akkora ügy. ÁÁÁÁ. Arról biztos nem írnának.

pbask
Vendég
pbask

xDDDD további jó kurvaanyázást pá köcsögök
Amúgy Dzunicsnak mi a baja földijeivel? Itt van ez,vagy a Markovics saga…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Egy kicsit túl van már lihegve ez az ügy.
Összeszólalkozott az egyik csapat délszláv edzője a másik csapat délszláv játékosával és biztos odaszólt egy “pičku materina”-át, ami tőlünk délebbre mindennap használatos kifejezés.
Fofó felfújta, mert kikaptak pár ponttal. Biztos vagyok benne, ha a Kecskemét nyert volna, szóba se került volna egy ilyen eset…

csocsa
Olvasó

Sztem teljesen jól látod.

krapulaksz simon
Olvasó

Ez Dzunics munkáltatójának a véleménye. Nekem úgy tűnik, hogy szerintük a felelősség 50-50%. Ezzel, ahogy látom kicsit kiálltak Báne mögül, de a másik tábor felelősségét is pont ugyanolyan súlyúnak tartják.

kecskefun
Olvasó

Semmitmondó közlemény. Tipikus esete annak, amikor a szavak és a tettek eltérnek egymástól. Azzal, hogy mit kéne másképp csinálni, lesz-e az esetnek bármi következménye, tanulsága az nem lényeg, csak hogy haladjunk már tovább, felejtsük el az egészet, nem volt itt semmi különös. Pedig ha így gondolkodunk, akkor valószínűleg még lesz hasonló eset, mivel akkor az a tanulság, hogy mindent lehet. A paksi meccsek előtt fölösleges papolni a fair playről, kár a gyerekeknek kivinni a molinót a kezdő körbe.

Tomba01
Olvasó

Úgy gondolom ez a történet sokkal hosszabb mint ami benne van…a közleményben benne van a lényeg, az esetet lezártnak tekintik…tegyük mi is ezt és örüljünk Golomán 38 pontjának

derryl
Olvasó

Gratulálok! Magyarul “nyaljátok ki a seggünket parasztok”!
Sportszerű, etikus állásfoglalás!

redmiller
Olvasó

Akkor ez most beismerés????
Mert egyetlen szó cáfolat sincs benne….

Viggiano
Olvasó

Már egészen pici korban arra tanítjuk a gyerekeket, hogyan fejezzék ki magukat, majd egy kis idővel később az értő olvasásra! Na most ha ezt megmutatnám valakinek…

Ball don't lie
Olvasó

B*zizó szurkolók, anyázó edző, nem csoda, hogy a vezetőség se foglalkozik a dolgokkal. 😀

TT
Vendég
TT

Ezt Dzunics írta?
Fogalmazás : 1
Tartalom : 0.

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Bráne(r)!

csakazete
Olvasó

Nesze semmi fogd meg jól 🤣

Leklibajsza
Olvasó

Az ASE közleménye dióhéjban:

“Jaaaa vót ijen.
Am leszarjuk.
Na csőő verebek!”

JR.Benitez
Olvasó

Ez mekkora…. Látszik hogy sokat nem gondolkodtak rajta.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés