Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Djeraszimovics: Kilenc éve élek itt, húsz éve vagyok profi, de ilyet még soha nem éltem meg

“Ez az edző ugyan korábban is tett rám megjegyzéseket az egymás elleni találkozókon, de ilyen szintre még soha nem lépett.”:

:

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, fordulatos, izgalmas, páros kiállítással tarkított, 204 pontos derbit nyert meg Kecskeméten az Atomerőmű SE.

Nemcsak maga a mérkőzés, az azt követő sajtótájékoztató is emlékezetesre sikerült. Lóránt Péter után Marko Djeraszimovics következett, aki már mondandójában említett egy affért a lefújást követően, de nem akarta bővebben kifejteni a történteket.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője viszont azt mondta, mélységesen fel van háborodva, és nem tűri el, hogy az ellenfél edzője anyázza bármelyik játékosát.

A hosszú monológ közben ott ült mellette egy darabig Braniszlav Dzunics is, aki egy idő után felállt, és elhagyta a sajtótájékoztatót, amit egyébként a KTE-Duna Aszfalt Facebook oldala is megörökített. Az eset 3:24-től következik:

KTE-Duna Aszfalt – ASE értékelések

Értékelések a KTE-Duna Aszfalt – ASE után. #MyTeamKTE #tippmix

Közzétette: KTE Kosárlabda Klub – 2020. január 3., péntek

Marko Djeraszimovics a ktekosar.hu-nak elmondta, hogy a kettős kiállítást követően – Putney és Djuraszovics -, szóban, szerb nyelven inzultálta őt az Atomerőmű SE vezetőedzője, durván megsértve emberi méltóságát és családját. Ezt a játékos rögtön jelezte is a játékvezetők felé.

A KTE honlapja hozzáteszi, a meccs lefújását követően Dzunics nyújtotta a kezét Djeraszimovics felé, aki megkérdezte, hogy miért volt a sértegetésre szükség. Ekkor az ASE vezetőedzője megismételte durván sértő mondatát.

„Kilenc éve élek Magyarországon, és húsz éve vagyok profi sportoló, de ilyet még soha nem éltem meg – mondta a KTE-Duna Aszfalt játékosa. – Még senki nem beszélt így velem, egyszerűen nem értem az egészet. Ez az edző ugyan korábban is tett rám megjegyzéseket az egymás elleni találkozókon, de ilyen szintre még soha nem lépett. Már lezártnak tekintem az ügyet részemről, csak a következő meccsre koncentrálok”.

fotó: KTE-Duna Aszfalt Facebook

HIRDETÉS
25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
JánosTom67Artur DokikecskefunAlbaCsávók Recent comment authors
János
Olvasó

AZ Ase edzöje azért szolt be a szerb játékosnak mert nem tartotta fernek
amit tett a saját játékosa azonali kiálitásakor akkor meg érthetö !

Pap Ferenc
Olvasó

Na végre, hogy valaki megmondja a tutit.Eddig miért tartottad magadban az igazságot?

kecskefun
Olvasó

Az ASE facebook oldalán olvasható a paksiak semmitmondó reakciója. Tipikus esete annak, amikor a szavak és a tettek eltérnek egymástól. A paksi meccsek előtt fölösleges papolni a faír playről…

Artur Doki
Olvasó

Szerintem a kecskemétiek hallgassanak a fair playről az ominózus kupaelődöntő-döntő óta…

kecskefun
Olvasó

Úgy tűnik neked nem az számít, hogy mi történt, hanem hogy ki mondja!

Pap Ferenc
Olvasó

Az akkori kupadöntő után már kiélvezted magad.Akkor megtapsoltak, vállukon vittek az emberek, te voltál a király.Ez most egy új történet.Próbálj, ha megy erre koncentrálni most.

24es
Vendég
24es

Nem tudom. Nekem se szimpi az ügy, nem fér bele ez a magatartás semmilyen szinten, de nekem valahogy nem életszerű a dolog. Báne nyújtja a kezét, Djera kultúráltan számon kéri Báne viselkedését, majd erre Báne elküldi az anyjába. Közben Djera elutasítja a kézfogást. Ennél szarabb dramaturgiát tényleg nehéz elképzelni… Gyorsan le is zárta az esetet. Szerintem is le kéne, mert se a paksi, se a kecskeméti közönség nem ezt igényli (legalábbis a normálisabbja, aki nem áll bele egy felesleges vitába). Valahogy már én is Fidesz szintű terelésnek érzem valami komolyabb ügy miatt (pl Stojan), mint ahogy azt már korábban más… Olvass tovább »

makelovenotwar69
Olvasó

Már csak Dzunicsnak kellene nyilatkoznia, úgy lenne korrekt az ügy kezelése.
Bár az eddigiek alapján és Báne viselkedéséből kiindulva kevés a kétség, hogy sértegetés volt. A frusztrált idegbeteg rossz gyógyszert vett be tegnap!
Bármilyen is legyen Forray, ezt a helyzetet most jól kezelte, úriember volt. Respekt neki és a játékosnak!

AlbaCsávók
Olvasó

Úriember ezt nem a sajtótájékoztatón rendezi, hanem négyszemközt, vagy maximum 6 Djeraszimoviccal együtt. Ez így csak egy hisztis árulkodás, amivel eltereli a figyelmet. Ha egyáltalán tényleg így történt, mert ugye az egyik féltől már mindenkit hallottunk, a másiktól senkit..

Pap Ferenc
Olvasó

Hát Márkó így jártál.Találkoztál egy primitív, buta, unszimpatikus lénnyel.Remélem a paksi embereket se bántottam meg ezzel, hogy ilyen szépen körülírtam az edzőjüket, és nem azt írtam, hogy milyen bunkó, paraszt.

Artur Doki
Olvasó

Jó lesz ha vigyázol,Ferikém.
Stojan az ilyen kommentelőket az ügyvédeivel szokta levadászni.Ha Báne is kedvet kapna(mondjuk valszeg nem fog)ehhez,Te biztos listavezető leszel…

Pap Ferenc
Olvasó

Stole haver, együtt szoktunk kávézni.Nincs nekem olyan szerencsém, hogy a nagy Bráner Maiszterrel is kávézhatok.

redmiller
Olvasó

Elég a videó első 5 másodpercét megnézni! Djeraszimovics idegesen ül le és Dzunics még mindig beszól neki..

Tomba01
Olvasó

A magyar népmesék ehhez képest kutya f…

Wilson
Olvasó

Korábban sem volt a szívem csücske Báne de ezzel a viselkedésével teljesen elvágta magát nálam, és az, hogy úgymond a szembesítésről is elmenekül ez is csak a gyávaságát mutatja! Forray viszont nagyon szimpatikus, egyszer szívesen látnám az Alba padján!

ldd
Olvasó

Elvégre fehérvári…

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Mit is mondhatnék én a földimnek?
Idi Bane u kurac!

Downtown
Vendég
Downtown

Jobb ez, mint a Baratok kozt…. ????

Pap Ferenc
Olvasó

Dőlj hátra, bonts egy sört

pbask
Vendég
pbask

Jelentették bírók felé, de Papp Petyát nem érdekelte,más tenné meg fujható lenne technikai. Ez senkit nem zavar,milyen selejtes pofáramenő fújás megy nálunk?

Jokic
Vendég
Jokic

Ezt egy falcos szájából hallani… Váradi Benedek neve mondd valamit? Meg a toporzékoló Gyuri bácsié?

pbask
Vendég
pbask

Ha ők anyázták az ellenfél játékosát valaha is,én kérek elnézést Jokic bá.

balldontlie
Olvasó

“Fuck you, Govens”-Gráczer György

Persze sajátot szabad.

pbask
Vendég
pbask

Hát azt a hülye labdát nem kellett volna földhöz basznia,ezen ment el meccs,persze Gyuribá pipa volt,de megint más a baszdmeg Govens egy eset miatt,edzők is lebasszák a saját fiaikat, de megint más 40 percig kurva anyázni egy másik játékost az ellenféltől.
De feladom, páran itt vagy Fofót utálják,vagy minket,és a lényeget nem tudjátok,vagy nem akarjátok észrevenni..Sajnos.

Tom67
Olvasó

Be is baszna, ha egy játékos odamenne a bíróhoz, hogy őt lekurvaanyázta valaki és a bíró ezért technikait fújna! Nem is értem hogy gondolod ezt? Ha ez így lenne minden meccsen 10-en mennének a bíróhoz, hogy anyázták őket és sorba dobálhatnák a büntetőt! Ezért akkor jár technikai ha valamelyik bíró hallja hogy mit mond neki, addig mindenki azt mond amit akar.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés