Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Díszítse autóját vagy otthonát falcós zászlóval!

A sál után újabb ereklyével bővült a bajnokcsapat ajándéktárgyainak sora.:

:

HIRDETÉS

Újabb Falco-címerrel ellátott ajándéktárgyat vásárolhatnak a szombathelyi szimpatizánsok. A falcokc.com leírása az ajándéktárgyról:

A nagy népszerűségnek örvendő bajnokcsapatos sálunk után elkészült háromszög alakú, új kis zászlónk, amelyen a klub címere mellett szintén megtalálható az aranyérmeinkre utaló két csillag.

Díszítse otthona falát az új relikviánkkal, vagy hirdesse ön is büszkén autójában, hogy Falco-szurkoló! A zászló ára: 1500 Ft.

Az új falcós zászló

Bajnokcsapatos sálunk továbbra is elérhető, 4000 Ft-os egységáron.

Egyelőre továbbra is csak online rendeléseket tudunk felvenni, de vállaljuk, hogy Szombathelyen és vonzáskörzetében ingyenesen és érintkezés-mentesen házhoz szállítjuk a terméket.

Nem kell mást tenni, mint írni a shop@falcokc.com e-mail címre (név, cím és a rendelni kívánt darabszám megadásával).

A válaszlevélben megküldjük a bankszámlaszámot, ahová az összeget kell utalni. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a rendelés csak az összeg megérkezése után lesz teljes.

Készpénzfizetésre és személyes vásárlásra a jelenlegi körülmények miatt egyelőre nincs lehetőség. Természetesen, amint a későbbiekben megváltozik a helyzet, jelezzük szurkolóink felé.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, hamarosan megújul webshopunk, a közeljövőben pedig még több meglepetéssel készülünk fanatikusainknak.

fotó: falcokc.com

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook