Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Déri Csaba már a nemzetközi porondon is komoly eredményt vár a Falcótól, szerinte a DEAC a titkos bajnokesélyes

Állandó szakértőnk szezonbeharangozója.:

:

Kedden elstartol a bajnokság 2021/2022-es évada. A szezonbeharangozónk első részében állandó szakértőnket, Déri Csabát kértük meg, hogy vegye sorra a csapatokat.

– Én most a volt szakmai igazgatói és menedzser típusú vezetőedzői és jelenlegi játékosmegfigyelői tapasztalataim alapján vettem gorcső alá a kereteket. Mindig is különösen foglalkoztatott az, hogy melyik klub milyen elvek alapján állítja össze a csapatát. Forray Gábor kollégám pedig majd a szakmai kérdésekre fog jobban koncentrálni.

Falco KC Szombathely:

A csapat egyértelműen az utóbbi évek magyar kosárlabdájának a zászlóshajója, amely rangot a Szolnoktól vette át. Az elmúlt szezon kupagyőztes, bajnokcsapatáról, az utóbbi évek döntőinek állandó szereplőjéről beszélünk. A Bajnokok Ligájában most ők képviselik a magyar kosárlabdát. A Falcó-szurkolók között nem véletlen jellemző az “aranyeső” szóhasználat. Kérdés, hogy ez idén folytatódik-e. Tulajdonképpen letarolták a magyar játékospiacot, a hat válogatott kosaras mellé két jó, de nem szupersztár légióst igazoltak, mellettük pedig ott van még a kimondottan tehetséges Kovács Benedek, aki a frissen igazolt Somogyi Ádámmal karöltve fogja megoldani az U23-as posztot. Különösen kiemelném a két saját nevelésű játékosukat, az igazi kapitányként funkcionáló Váradi Benedeket és a legpozitívabb értelemben vett MVP Perl Zoltánt. Ez lesz a gárda alaprotációja. Ezek alapján én egyértelmű esélyesnek tartom őket, egy igazi showtime Falcót vizionálok, rendre teltházas meccsekkel. Idén már a nemzetközi kupában is komoly eredményt várok a sárga-feketéktől.

Fotó: hunbasket.hu

Szolnoki Olajbányász:

A tavalyi finálé másik résztvevője megtartotta az elmúlt szezon alapcsapatát, ráadásul két roppantul jó légióssal erősítettek Solano és Cummings személyében, rájuk a bingó jelzőt használnám. Kellemetlen, hogy a Szolnok átmenetileg elveszítette mindkét irányítóját, Solano hosszabb időre esett ki, Pongónak sem tudjuk a pontos állapotát. A vezetőség gyorsan reagált és egy stabil játékra képes horvát irányítót igazolt. Az U23-as játékosok közül elsősorban Taiwo és Pallai fog játszani. A vezetésben is megmaradt a Csősz Tamás, Gasper Potocnik, Pór Péter hármas, ami megalapozza, hogy világos szakmai elvek mentén haladjanak, amelyet a stabil, jó háttér biztosít, de a fanatikus szurkolókról sem szabad megfeledkezni. Nincs túl sok kérdés a Szolnokkal kapcsolatban, pontosan tudjuk, hogy mit várhatunk tőlük. Én úgy gondolom, hogy a négybe jutnak majd.

Naturtex-SZTE Szedeák:

A tavalyi szezon abszolút meglepetés csapata volt a Szeged. Látványos, számomra tetszetős kosárlabdát játszottak, kiismerhetetlen elemekkel, fantasztikus egyéniségekkel. Idén a vezetőség úgy döntött, hogy elindulnak a nemzetközi porondon is. Szerintem a tavalyihoz hasonló képességű csapatot hoztak össze, nagyjából megmaradt a magyar állomány. Vannak tehetséges fiataljaik, akik közül bárki kinőheti magát. A kérdés náluk a légióskiválasztás sikeressége. Véleményem szerint a legnehezebben pótolható távozót, azaz Govenst sikerült helyettesíteni Persnonsszal. Cook szerintem jobb játékos, mint Brown volt, míg Dickey-t egyszerűen lehetetlen pótolni. A helyére hozott Alston támadásban hozni fogja a szintet, de lepattanózásban, védekezésben és dinamikában nem tudja helyettesíteni az elődjét. Hunt más típusú kosaras, mint Dzeletovics, az ő improvizatív játékát nehéz lesz hozni. Az idén én azt várom tőlük, hogy harcoljanak a legjobb ötért, de az az érzésem, hogy a négybe nem fognak bejutni.

Fotó: Kuklis István/Délmagyarország/hunbasket.hu

DEAC-Tungsram:

Őket a titkos bajnokesélyesnek gondolom. A legnagyobb sikerük az az, hogy Tóth Ádámot megtartották. Siker, hogy Drenovac is maradt, aki tavaly az ország talán legjobb hármas posztú légiósa volt. Az érkező légiósok kiválasztása jól sikerült, ráadásul a Valerio-Bodon Vincent, Neuwirth Bence, Kovács Ákos trió az egyik legjobb U23-as kontingenst fogja alkotni, míg Kerpel-Fronius Gáspár érkezésével a magyar mag is erősödött. A nemzetközi kupa kiharcolására abszolút alkalmasnak tartom őket. Az biztos, hogy a város, az egyetem, a klub, a vezetőség mindent megtesz a siker érdekében, valamint van egy kiemelt akadémiájuk is. Most már az edzői stáb hozzáadott értékén van a világ szeme, ez most a legnagyobb kérdés velük kapcsolatban. Dicséret illeti őket, hogy az elmúlt négy évben két fiatal magyar edzővel dolgoztak, érdekesség, hogy most zömében külföldi trénerek fogják irányítani az együttest.

Alba Fehérvár:

Tavaly egy labdán múlott, hogy nem jutottak be a legjobb négybe, jó csapatuk volt. A változás mellett tették le a voksukat, egy jó nevű szlovén edzővel dolgoznak tovább. A Vojvoda Dávid vezette stabil magyar magjukat két felnőtt válogatott játékossal erősítették meg. Az utánpótlás programjuk éppen most van kifutóban, nagyon jó anyag áll rendelkezésre az edzői stábnak. Négy különböző stílusú légióst hoztak, jó érzésem van velük kapcsolatban. A város és a klubvezetés rendkívül jó feltételeket biztosít, minden adott az edzői stáb számára, hogy elérjék az alap céljukat, az elődöntőt. Ők viszont többet akarnak, a tradíció miatt mindig győzelemre játszanak. Információim szerint szükség esetén tudnak ötödik légióst is hozni.

Atomerőmű SE:

A Paks az a csapat, amelyik sokat fektetett bele az utóbbi években, de valahogy ők maguk se voltak elégedettek a saját produkciójukkal. Az idén változtatások mellett döntöttek. Az előzetes kommunikációval ellentétben öt légióssal mennek neki a szezonnak, Brano Djukanovics személyében komoly játékost igazoltak, aki a keret játékerején lényegesen tud javítani. Én értékesnek tartom a magyar magjukat. A fiatalokkal kapcsolatban nem látok tisztán, bizonytalan vagyok, nem merek mit mondani. Ha a összeáll a csapat, akkor egyértelműen esélyesek a rájátszásra.

Egis Körmend:

A Körmenddel kapcsolatban mindenkinek a tradíció, a fantasztikus közönség, a magas szintű szakmai munka és ki merem mondani, hogy az ország legjobb közönsége és a katlanszerű pálya jut eszébe. Ezek vitték előre mindig a körmendi kosárlabdát. A csapat legnagyobb sikere tavaly az volt, hogy az U20-as együttes bajnokságot nyert. Nem látom, hogy erősödtek-e volna a nyáron, valami olyanra számítok tőlük, mint ami az előző szezonban volt. Gordon kézsérülése idejére 1+1 hónapra szerződtették Garrettet, akit az általam jónak tartott Gordonnál is jobb játékosnak érzek és dicséret illeti a körmendi vezetőséget az azonnali reagálásért. A magyar magjuk stabilnak, jónak számít. Melléjük jönnek az U20-as csapat alapemberei, akik eljutottak oda, hogy ha játékost akarnak belőlük faragni, akkor egyértelműen főszerepet kell, hogy kapjanak. A légióskontingenssel kapcsolatban nem látok tisztán, ez majd később fog kiderülni. Itt is az edzői stáb hozzáadott értékén fog múlni, hogy mit tudnak ebből a keretből kihozni.

Sopron KC:

Náluk szeretném megdicsérni a klubvezetést több dolog miatt is; ők öt nagyon jó légióst igazoltak. Az utánpótlás-korú játékosokkal is jól állnak, a Csendes-Sitku-Fazekas-Werner-Schöll ötös jó anyagnak számít. Mellettük van még négy jó nevű magyar játékosuk, de náluk mindig kérdés, hogy milyen teljesítményt nyújtanak, illetve rendelkezésre tudnak-e majd állni. Sopronban is meghatározó tényező a közönség, ha szívvel-lélekkel küzd a csapat, akkor oda fognak melléjük állni a szurkolók.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét:

Kecskeméten is maradt a légiósok zöme, valamint érkezett egy nagyon-nagyon jó dobójátékos Milutinovics személyében. Érkezett még Pollard, valamint adott a sok csatát megélt Wittmann Krisztián. Fazekas és Kucsera is is hasznukra fog válni, jó érzésem van a KTE-vel kapcsolatban. Ivkovicsék már két magyar edzőt is kineveltek az elmúlt időszakban, például Forray Gábort, aki már egy nagy csapatnál, az Albánál is eltöltött egy évet, valamint a jelenlegi vezetőedzőt, Váradi Kornélt. Náluk az elsőszámú szempont az lesz, hogy nagy biztonsággal bejussanak a legjobb tízbe, majd a rájátszásba. Náluk van egy nagyon jó akadémiai háttér, ami biztosít egy B-csoportos csapatot is. Többrétegű építkezés folyik náluk, sem a jelenükkel, sem a jövőjükkel kapcsolatban nem aggódom. A tapasztalt játékosállományuk a tétmérkőzéseken sokat tehet hozzá, maga az együttes bizakodásra ad okot.

Fotó: hunbasket.hu

Kaposvári KK:

Hosszú évek eredménytelen szereplése után tavaly Nikola Lazics érkezésével megváltozott a széljárás. A csapat játéka egyre jobb lett, mindenki kíváncsi volt, hogy a vezetőedző milyen irányba lép tovább. Az új együttes összerakása egyértelműen az ő feladata volt. Sikerült megtartani a magyar kulcsjátékosokat, ráadásul leigazolták a jónevű Csorvásit. Az U23-as szabályt is jól fogják tudni megoldani Plézer Gáborra, Paár Márkkal és Puska Bencével. A légiósállomány nagyon jónak tartom, jó munkát végzett a scoutingban a szakmai stáb. Itt abszolút lehet szinkronizálni a jó magyar magot, a fiatal állományt és a légiósokat. Egyértelműen a középházba várom őket és szerintem nagy harcban, de bejutnak a rájátszásba is.

Pécsi VSK-VEOLIA:

Szerintem a pécsiek két extra amerikai hátvédet igazoltak, amely akár az ország legjobb párosa is lehet. Ivosev a következő évben alapember lehet, ráadásul megtartották a tavaly karakteres játékot hozó Brkicset. Miattuk dicséret illeti a stábot. A felnőtt magyar anyag és az U23-as mag viszont borzasztóan véleményes részemről, óriási kérdés lesz náluk, hogyan tudják majd a négy extra légióst frissíteni. Illés Mátétól várom azt, hogy a karrierjében szintet lépjen.

Zalakerámia ZTE KK:

Szerintem a tavalyi évben a csapat elérte a történelmének a szakmai mélypontját. A gödör aljáról egyértelműen felfelé vezet az út. Most totálisan a gárda mellé állt a városvezetés. A játékospiacon komolyan elkezdtek dolgozni, közel álltak hozzá, hogy a zalaegerszegi legendát, Tóth Ádámot is megszerezzék. A magyar magjuk így is értékesnek bizonyul, valamint Teo Cizmic óriási hozzáadott értékkel bír. Őt az egyik legjobb magyar bajnokságban dolgozó edzőnek tartom. A légiósok közül Barnetten látom azt, hogy ő sztárgyanús. A többiekben nem vagyok biztos, hogy ez lesz a végleges légiósállomány. Ők is óriási közönségbázissal rendelkeznek, de úgy veszem észre, hogy a szurkolóknak már elfogyott a türelme, komoly teljesítményt várnak a csapattól. Egyelőre vegyes érzéseim vannak velük kapcsolatban, de biztos, hogy a vezetés mindent meg fog tenni a siker érdekében.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

MVM-OSE Lions:

A magyar magjukat kimondottan jónak tartom. A légiós kontingenssel kapcsolatban vegyesek a benyomásaim, nem merek még mit mondani róluk. Biztos, hogy Sebastjan Krasovec stílusát ismerve egy stabil, szervezett védekezésre épülő játékot fognak játszani. Szerintem harcban lesznek a legjobb tízért, de itt is azt érzem, hogy lehet, hogy majd változtatni kell a légiósállományon. Örülök, hogy névadó szponzoruk lett, ez mindenképpen pluszt jelent. Azon kívül, hogy a vezetőedzőt ismerve stabil védekezésük lesz, nem látom azt, hogy miben fognak kiemelkedni.

Hübner Nyíregyháza BS:

Ők hosszú éveket töltöttek a B-csoportban. A magyar anyaguk is a másodosztályban játszott az utóbbi években. A két ifistájuk jó anyagnak számít. Azért tértem ki rá, hogy hosszú éveket a Piros-csoportban játszottak, mert nagy váltás lesz nekik az élvonal. A négy légiósból kettő igazi bingó. Johnson és Bryce is kiemelkedő játékos lesz Magyarországon. Egyelőre nem látom LeDay kvalitásait, míg Pipirasnak sajnos látom. Ő nem üti meg a magyar légiós szintet. Ezzel együtt én azt érzem, hogy ez nem a végleges csapatuk, el tudom képzelni, hogy két légióst is cserélnek majd, vagy hoznak még ötödiket. Örülök neki, hogy egy fiatal, tősgyökeres nyíregyházi, tehetséges sportvezető, Mohácsi Máté van a csapat élén, valamint annak is, hogy a nyíregyházi születésű, az utóbbi években az Albánál dolgozó Pethő Ákos lesz a vezetőedzőjük. Kívánok nekik sok sikert, örülök annak, hogy ha magyar edző lehetőséget kap, főleg, ha mindezt a saját városában teszi.

38 hozzászólás

38
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Gecse J. MáriókapuskiralyZsarkovmaxxKtopi Recent comment authors
kapuskiraly
Olvasó

Akkor most Gumi szerint van 12 bajnoki cimre is esélyes csapat és mindenki nagggyon jó? 😉

maxx
Olvasó

1. Falco simán
2. Alba
3. DEAC
4. Paks vagy Szolnok

Az Olaj miatt aggódom. Juhos helyére nem jött senki, így maradt 1 magyar Pongó aki egy rájátszásba igyekvő csapatba beférne. Ő most sérült. OK hogy a rájátszásra kell jónak lenni, de ez a csapat pályahátrányból nem fogja kiejteni sem a Paksot, sem mást. Tavaly a jó alapszakasznak köszönhetően lett meg a megérdemelt ezüst.

Zsarkov
Olvasó

Azzal, hogy Juhos elment, csak többen lettünk, akkora senki volt

maxx
Olvasó

Nekem sem Juhos hiányzik, hanem egy cserecenter ami jelenleg nincs. Nem akarom bántani sem Zsírost, sem Taiwot mert nincs velük bajom de egyik sem A csoport playoff szint.

Milo
Olvasó

Nem hiányzik cserecenter. Első félidőben Taiwo tökéletes az U23 miatt, második félidőben meg szépen ellehet osztani a perceket. Cakarun váltótársa kiélezett meccseken Subotic lesz és Cummings lesz Subotic váltótársa 4es poszton. Zsírossal kiegészülve simán megoldják ezt a 2posztot. Tavaly a döntőben sem center poszton kaptunk ki, Kellernek mozzanata sem volt a döntőben, külső poszton vertek meg minket. Ja és ha már tavalyi döntő, Juhost nem tudtad a pályán tartani annyira gyenge volt.

Jon
Olvasó

Nem jó ómen az Albával döntőzni. Én Falcosként egyedül őket szeretném elkerülni, bármilyen játékerőt képviseljenek is.

Ktopi
Olvasó

Bár az edzőmeccseken az eredmény sokadrangú volt, ott is lehetett látni, hogy szinte mindenki elkaphat mindenkit. Sok csapat tovább erősödött, ami jót tesz majd a meccseknek. Nálam a Falco-Alba-Deac lesz az első 3. Rögtön Utánuk a Szolnok-Körmend-ZTE-Szeged. Ezt követi a Sopron és az Oroszlány. A 10. helyért megy a harc az Atom-Kapos-Pécs-Nyíregy-Kecskemét ötös között.
Tavalyhoz képest mi is erősödtünk, kérdés, hogy ezzel együtt képesek leszünk-e megcsípni a 10. helyet.
Hajrá Kecskemét!

Gézuka
Olvasó

Elég szépen megcsiklandozta a falkó agyát a lukán keresztül…

MAFCdrukker
Olvasó

Így látatlanba én is a Falco, Szolnok, DEAC, Alba négyest tenném az elődöntőbe, sorrend nélkül. Az OSE és a Zete lehetnek az idény meglepetéscsapatai szerintem, az viszont engem lepne meg nagyon, ha a Nyíregyháza top10-es lenne. De a tabella alsó régióiban nagyon nehéz jósolni, nemcsak most, de gyakran még féltávnál vagy az alapszakasz vége felé is.

Gecse J. Márió
Olvasó

Szia! Sportfogadóként értékeseknek találom a meglátásaid, információid! Ha szeretnél Te is profitálni belőlük, akkor jelölj be, a face-n azonos néven vagyok megtalálható! Üdv!

Blizzard
Olvasó

A Deac kerete vékony. Mindösszesen 9 fős rotáció a tavalyi 10 fővel szemben. Ha lesérül 1-2 légiós nem lesz egyszerű.
Tippem:
1. Falco
2. Szolnok
3. Deac
4. Alba
5. Szeged
6. Körmend
7. Sopron
8. Zalaegerszeg
9. Kaposvár
10. Paks
11. Oroszlány
12. Kecskemét
13. Pécs
14. Nyíregyháza

Bencur2021
Olvasó

Jelenleg a Falco vekonyabb, sajnos..

Blizzard
Olvasó

Azt szerintem senki sem gondolja, hogy két légióssal nyomják le a szezont. 6 fős magyar rotáció plusz mellé lesz 4 vagy 5 légiós. Elég lesz simán.

Bencur2021
Olvasó

Maximum 1 lesz meg, MAXIMUM de az is necces.

Blizzard
Olvasó

Majd beszéljünk erről március körül.

Bencur2021
Olvasó

Nézd meg Okorn nyilatkozatat kesz a keret. Iden nem leszunk bajnokok.

Vulcano
Olvasó

Az már egy ideje feltűnt, hogy belőled egy kibaszott pozitív mondatot nem láttam még távozni. Azért kurva kemény, hogy te 6 válogatottal, 2 légióssal és még 3 szabad légiós hellyel kijelented szeptermberben, hogy nem leszünk bajnokok. Kell a kritkus hozzáállás, de az ilyen fajta pesszimista, állandó károgás már kezd kurva idegesítő lenni. Egyébként a hozzád hasonlók már tavaly februárban eltemették a csapatot, aztán kettő arany lett a vége. Szóval remélem most is pont ennyire lesz igazad.

Isojoe
Olvasó

Engem az ötödik mondatnál elveszítettek 🙂

Skcforever
Olvasó

Falco Deac Alba Szolnok lesz sztem az első 4, és az Oroszlányt érzem idén meglepetésnek, szerintem 5be mennek. Amit eddig láttam a saját csapatomból, max a 8 lehet a cél, nagyjából a Sopron-Körmend-Zte-Szeged-Kaposvár fogat fog harcolni a 6-10 helyekért, a sorrend passz. A Paks-Pécs-Kecskemét-Nyíregyháza 4est érzem alsó háznak, de hogy ki lesz a kieső az megint csak passz, talán a Nyíregyháza. Az biztos, hogy az utóbbi évek legnagyobb harca lesz a kiesés ellen és bárhogy is alakul, szerintem erősebb bajnokság lesz mint a tavalyi. Hajrá Skc!!

Rózsabimbó
Olvasó

Tippek a négy: Alba, DEAC, Olaj, Zalaegerszeg!
Továbbá : Körmend, Sopron, Kaposvár, OSE!
Megjósolhatatlan a további sorrend!
Azonban mindent bele a meg nem nevezetteknek!
A magyar válogatottakkal teletűzdelt szombathelyi csapat, nem fog tudni beleszólni az érdemi helyezésekért!

Sajka
Olvasó

Ne bassz ki… Nem rakod a Falcot az első nyolcba se?? 🙂 🙂
Azért ez még viccnek is durva lenne… 🙂

sargafekete
Olvasó

Nem azért nem rakja a Falcot a 8-ba, mert így gondolja, hanem azért, mert így szeretné ha történne. Mondjuk ez eléggé röhejes viselkedés.

Mendez
Olvasó

Az az 5. meccs komoly traumát okozott egyeseknél. 🙂
Plusz még egy nap szabadságuk is kárba veszett amit a gabika kivetetett velük. 🙂

Rózsabimbó
Olvasó

Az első nyolcba még Vojvodával és Hangával sem biztos, hogy sikerülne! Még nem késő, próbáljátok meg!
Azt se felejtsétek, Konakov az edzőtök!

Mendez
Olvasó

Most teljesen elvetted a kedvünket, pedig annyira bíztunk a csapatban.
Talán a 10-es meg a 11-es segít rajtunk, emlékszem amikor egyszer is segítettek te meg olyan kis durcás voltál utána hogy csak na.

Marillion
Olvasó

Had szidják csak újfent decibellrepesztve a csapatot a játékosokat…azzal csak magukkal basznak ki megint! Erre fől majd a 10 és 11-es lesz megint a nyerő!

Marillion
Olvasó

Mi van akkor ha visszanyal a fagyi..és mondjuk épp az Olajka nem lesz ott az éles felsorolásodnál? Térjünk vissza ha elérünk odáig…Ha esetleg ez igy lenne akkor is várom bátor hozzászólásodat!

NGD0729
Olvasó

Kinek mi a meglátása, hogy fog alakulni a felsőház, középház, alsóház mezőnye?
Nem célom ezzel bármilyen konfliktus vagy feszültség keltése, csak érdekelne hogy másnak mi az elképzelése.

Milo
Olvasó

Szerintem így, sorrendet nem írnék, ABC sorrend:
Felsőház: Alba, Deac, Falco, Olaj, OSE
Középház: Kaposvár, Körmend, Sopron, Szeged, ZTE,
Alsóház: Kecskemét, Nyíregyháza, Paks, Pécs

Ami egyértelműnek tűnik SZÁMOMRA az a TOP4: Alba, Deac, Falco, Olaj

És a playout: Pécs, Nyíregyháza

Vulcano
Olvasó

Többnyire gyetértek. Bár én a playoutba a Nyíregyháza mellé inkább a Kecskemétet tenném és nem a Pécset. Viszont a top 4 az tényleg úgy tűnik hogy ez lesz.

Dallas
Olvasó

Szerintem : OSE kapar hogy 8-ba kerüljön,de ez a max,és a Kecskemét playout gyanús,Nyíregyböl kinézek egy feljutó meglepetést (nem tavalyi Szeged szintü),és a Zte se hiszem hogy a nyolcba jutna.Szeged 90 % hogy megközelíteni se tudja a tavalyi évet.
Na de majd féltávnál okosabbak leszünk, én régóta a felénél látszik igazán híve vagyok 🙂

Jon
Olvasó

Oké, én tippelnék a 4-re, úgy sincs igazán tétje. Bár a “kihagyottak” lehet, hogy megsértődnek. 😉
Sorrend nélkül:
Falco
Szolnok
Deac
Alba
De ha valahol nem úgy jön ki a lépés, valamelyik csapatot/csapatokat kiszoríthatja akár az Atom/Kaposvár/ZTE hármas egyik tagja is.

Jon
Olvasó

Legyen igaza, de én a Falco jelenlegi keretét egyelőre még kicsit vékonynak tartom az átütő nemzetközi sikerre. Ahhoz kellene még egy olyan dinamikus kettes/hármas légiós, aki ha kell simán berámol 30+ pontot bármelyik csapatnak, akár egymás utáni meccseken is.
Ami meglepett, hogy a Deac-ot tartja titkos bajnokesélyesnek.

Bencur2021
Olvasó

Falcot en is vekonynak erzem meg a bajnoksag se lesz meg szerintem, mondom ezt Falcoskènt.
Deacnal szerintem igaza van : 5 extra legios legjubb u23 as legjobb center aki magyar.

murphy
Olvasó

Az biztos,hogy inkább fizikális mint dinamikus a keret,éppen ezért lesz érdekes az idei nemzetközi szereplés. Ezen a téren azért volt korábban lemaradás top csapatokkal szemben. De a fizikálist ne keverjük a statikussal,az két különböző dolog.
Mindenesetre Gumi azért érti a szakmát,nem hinném hogy csak hazabeszélt volna.

Marillion
Olvasó

Jelenleg csak Zozó képes bárki ellen meccsről meccsre egymásután is berámolni bárkiknek mondjuk 20 pontot! Mellé kellene még vajkezű légiós! De mivel a Falco idén nem ezt az utat választotta…igy nem érzem egyértelmű bajnokesélyesnek a csapatot…ez most ha minden igy maradna akkor nem lehet elvárás csak a 4 be jutás!

SzhelY
Olvasó

Lessz a falcoba még igazolás,sőt ha nem muzsikál az edző jön vissza gasper ez biztos

Bencur2021
Olvasó

Meglepődnék ha jönne még légios. 15% esélyt látok arra h jön még légios, de arra h minőségi arra nem latok semmi eselyt, es bajban vagyunk 3 pontos vonal mögül veszelytelenek vagyunk.. egy jobb zóna és végünk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés