Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Déri Csaba egy vendég győzelmet vár a fordulóban

Állandó szakértőnk mondta el várakozásait az hetedik forduló kapcsán.:

:

“Először is fontosnak tartom megemlíteni, hogy a  három hét szünet szerintem sok, lemehetett volna egy forduló, hiszen szombaton volt az utolsó mérkőzés, míg az azt követő vasárnapig válogatott kötelezettségei sem voltak a játékosoknak. Luxusnak tartom ezt, nem jó a a szurkolóknak, a játékosoknak, a kluboknak és a válogatottnak sem. Az edzőmeccsek és az edzés nem olyan mint egy tétmeccs, ráadásul így besűrűsödött a menetrend is. Nem lesz egyszerű a csapatoknak újra formába lendülni, felvenni a ritmust és nehéz jósolni is így.”

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: “A Falco egyértelműen jobb csapat, játéktudásban, magasságban, sebességben is, nem véletlen címvédő. A Kecskemét jól kezdte a bajnokságot, de megtorpantak, nagy különbégű vereségek csúsztak be, olyanok, amelyek váratlanul értek mindenkit. Azt vártuk, hogy egyenlő partnerek lesznek az Olaj és az Alba ellen is, ehelyett két kiütéses zakó lett belőle. Mindkettő csapatnak újra ritmust kell fogni, a KTE okozhat meglepetés, de szombathelyi győzelmet várok.”

Naturtex-SZTE- Szedeák – Soproni KC: “A Szeged helyezése csalóka, azért állnak 1-4-gyel, mert nem tudták lezárni a mérkőzéseket, végjátékokban maguk hibáik miatt szenvedtek vereségeket, három már majdnem megnyert meccsen – a Zalaegerszeg, a Kecskemét és az Alba ellen. Ezen a találkozón a hazaiakon van a nyomás, ha komoly céljaik vannak, – nyolcbaba kerülés és az MK részvétel – akkor nem kaphatnak ki a Soprontól. Azt gondolom a két gárda hasonló erejű játékosállománnyal rendelkezik, maximális elszántság koncentráció kell a szegedieknek a győzelemhez, hiszen az SKC stabil csapat, bárki ellen bennük van a bravúr. Ennek ellenére, hazai győzelmet tippelek.”

Szolnoki Olajbányász – Atomerőmű SE: “A Szolnok nagyon stabil csapat, a bajnokság talán legstabilabbja, kialakult játékstruktúrával rendelkeznek, jellemző rájuk a rengeteg gyorsindítás, mely az agresszív védekezésükből adódik. Papírforma eredményre számítok, ha megtalálják a ritmust egyértelműen nyernek. Az ASE nehéz helyzetben van, hiszen a legjobb játékosuk, Eilingsfeld János sérült, ez nagyon nagy hátrány. A Paks egyébként is hektikus, mérkőzéseken belül is, egy alakulóban lévő brigád, kell nekik idő, ahhoz, hogy elérjenek oda ahova szeretnének. Szolnok győzelem lesz.”

HÜBNER Nyíregyháza BS – Zalakerámia ZTE KK: “A Nyíregyháza nyáron U23 poszton is erősített Kall Balázs személyében, Fazekas Csaba is jó igazolás, a keret többre hivatott mint az utolsó hely, azonban mégsem sikerült egyelőre megszerezni azt az első győzelmet, amivel átszakadhatna a gát, mint tavaly a Sopron ellen. A Zalaegerszeg erős csapat, az előző évekhez képest szépen kezdtek, jó a légiós állomány, Polster stabil teljesítményt nyújt, Keller Iván nagyszerű formában, Németh Ákos pedig meggyőzően játszik, ennek különösen örülök, a kevés játékperce ellenére. Azt érzem a Nyíregyházának most összejön a siker.”

Arconic-Alba Fehérvár – Budapesti Honvéd SE: “Az idei Albában benne vannak a nagy különbségű győzelmek, a két vereségük alkalmával is volt hatalmas előnyük a mérkőzésük folyamán. Egy légióstól megváltak, és három játékos volt a válogatottnál, meglátjuk fel tudják-e venni a fonalat egyből. Az biztos a gárdában megvan a gyilkos ösztön – lásd OSE ellen. Fehérvár győzelmet várok, nagy különbséggel. Mindezek mellett a Honvéd előtt le a kalappal, nagyon keveset változtattak a tavalyi évhez képest, viszont határtalan lelkesedéssel és fegyelmezett játékkal szép eredményeket értek el. Most a bajnokság egyik legjobb csapatához látogatnak, itt szerintem ez nem lesz elég.”

Egis Körmend – Kometa Kaposvári KK: “A hazaiakon látszik a kettősterhelés, nem tetszik eddig idén a játékuk, kialakulatlan, kell bele még munka és tapasztalat. Sok játékos teljesítményével nem vagyok elégedett, ezt Antonisz Konszantinidesz is lenyilatkozta a Youtube-ra feltöltött körmendi videóban. Még nem funkciónál úgy a légiós mag, mint ahogy kéne, nem vagyok benne biztos, hogy nem változtatnak a későbbiekben a kereten. A Kaposvárban nem érzem az erőt ahhoz, hogy nyerni tudjanak a legerősebb hazai pályán. Cakaruntól javulást várok jó játékosnak tartom, ahogy Ferencztől és Durázitól is. Körmend otthon nyerni fog érzésem szerint, a Kaposvár nem elég kiegyensúlyozott,  hogy idegenben nyerjen.”

HIRDETÉS
7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
YoWassupFamSzhelYAranyalbaabcabcMTEMTEMTE Recent comment authors
YoWassupFam
Olvasó

Tippszmixem:
KTE-Falco V
Olaj-Ase H
Szeged-Skc V
Nyiregy – ZTE V
Alba – Honved V kacckacc csak vicc volt… H!
MTE -Kapos 50-50… forintot nem mernek tenni egyikre se … ezért euroban fogadok és H csakis az MTE 6. embere miatt.

Aranyalba
Olvasó

Tiszteljünk már meg egy játekost annyival, hogy a nevét tudjuk, ha már hivatkozunk rà. Kass Balázs az a Kall 🙁

abcabc
Olvasó

Körmenden nem lesz változás a(játékos)keretbe Gumi.Nem futja rá!

MTEMTEMTE
Olvasó

Tényleg csak a jó szándék mondatja velem…. A legminimálisabb elvárás egy cikk vagy bejegyzés írójától, aki nyilván nem ingyen ezzel foglalkozik, hogy mielőtt élesíti az anyagot, átolvassa, korrigálja a szöveget. Hemzseg az elirásoktól, figyelmetlenségből, sietségből adódó hibáktól az írás. Szomorú…

Mogyi19
Olvasó

Ha már Déri mester, az új podcast epizódban is ő volt a vendégem, a két válogatott meccsről beszéltünk (meg az utánpótlásról)
szokott helyeken meg tudjátok hallgatni.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Kaposvár remélem meglepetés lesz !
A hazai pálya persze természetesen a hazaiak mellett szól ám miért ne lehetne vendég…
Hajrá Kaposvár!

SzhelY
Olvasó

majd meglátjuk szerintem küzdős nehéz meccs lessz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés