Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Déri Csaba: A Pécsre fogadnék inkább

A Kaposvárnak is van esélye azért.:

:

Ma este Pécs-Kaposvár mérkőzést rendeznek a bajnokságban. A párharc esélyeit ezúttal Déri Csaba, a Dombóvár, a Nyíregyháza, a Körmend, a Falco és a BC Mures korábbi vezetőedzője, az MBK Ruzomberok és a BC Sepsi női csapataival bajnoki és kupaezüstöt nyerő szakember latolgatta a BB1.hu-nak.

– A Pécs gyakorlatilag utoljára márciusban játszott, akkor jó formában fejezték be a tavalyi bajnokságot. Betartották a karantén szabályait, majd egy “off season” munkát végeztek, mely nagyon komoly színvonalat képviselt. Jól felkészültek, de  jött a koronavírus, amely miatt az egész munkájuk füstbe ment. Az „újrakezdésük” abban valósult meg, hogy a fiatal játékosaikat a B-s csapatnál játszatták. Jelenleg az első meccs a pécsi gárdának egy ugrás az ismeretlenbe. Egy biztos, ennyi kihagyás után nincs szükség bármilyen ösztönző edzői beszédre, mert már a játékosok sikerre és játékra vágynak, ha pedig végre pályára léphetnek akkor hajtani fognak. Azt kívánom nekik, hogy a mérkőzésen úgy játszanak és úgy álljanak hozzá, mint a Körmend tette azt, mert a Körmenden látszott, hogyan kell egy pandémiás időszak után játszani. Rujákot és Budimirt megtartották, akik már beváltak Pécsett. Érkeztek új légiósok hozzájuk, mint Brkics aki átlagos képességű játékos, de stabil és számíthatnak rá. Budimirt ugye ismertük, tudtuk tőle mit várhatunk. Új még Funderburk, aki támadásban nagyszerű és meg tudja határozni egy mérkőzés kimenetelét, de szerintem nem jó védő. Egy fiatal újoncot találtak irányító posztra, aki Rujákkal szerintem jól fogják vezetni a csapatot. Jó játékosnak tartom Meleget, bármikor bevethető és a modern 4-est játssza, Bíró Levente is hozzá tud tenni a játékhoz. Krivacsevicsnek nagyon szurkolok, szerintem nagyon jó lehet, egy univerzális játékos. Az új edzőpárosnak sok sikert kívánok a bajnoksághoz, kíváncsian várom, mit hoznak ki ebből a csapatból. A pécsi gárdát még Zalaegerszegen láttam játszani utoljára, ahol nyertek és tetszett nagyon a játékuk, várom a folytatását.

Kaposvárról azt tudom mondani, hogy bármilyen produkcióval előrukkolhatnak. Ők játékban vannak, a Pécs pedig otthon van, ráadásul rivális csapatok. Lélekmelengető győzelem után vannak Fekete Ádámék, nagyon tetszett a játékuk. Van esélyük megnyerni a mérkőzést, de ahhoz Currynek és Hendleinnek is ugyanúgy kell játszaniuk, mint az elmúlt mérkőzésen és persze a csapat a többi tagjának is fel kell nőni. Sok sikert kívánok nekik is.

Szerintem a mérkőzésen a hazai csapat, a Pécs fog nyerni.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszRózsabimbóSomogy011KovàcsIstvànKPSVRKK Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Szembe megyek Gumival, nálam megért pár ezret a kaposvári győzelem 1,90-ért.
Hajrá, Somogyország!

Rózsabimbó
Olvasó

Bátorkodtam a Kaposvár győzelmére tippelni! Az se baj, ha nem jön be, szimpatikus mindkét csapat a számomra! Hajrá!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Csak a Kaposvár !

KPSVRKK
Olvasó

Szerintem megnyerjük.
Hajrá!

Pbask
Olvasó

Pécset nem láttuk játszani,de nekem elég alsóházi csapat benyomását keltik,de mutatott játékból ugye nem tudok kiindulni.
Szerintem Kaposvár nyer.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Szerintem mindkêt csapat “alsóházi” benyomást kelt!! Nálam inkább hazai

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés