Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Deon Edwin: Magunkra kell koncentrálnunk ebben a fontos időszakban

Az ASE kiválóságával beszélgettünk.:

:

Deon Edwin nyáron csatlakozott a Pakshoz és nagyszerű szezont fut, 17 pontot 6 gólpasszt és 6 lepattanót átlagol az idei szezonban. Az ASE idei javulásának egyik fő letéteményesével beszélgettünk.

Nyáron csatlakoztál a Pakshoz, mely nagy javuláson ment át az idei szezonban a sok sérülés ellenére. Mesélj kérlek kicsit arról, hogy érzed magad Magyarországon és arról, hogy mennyire vagy elégedett a szezonotokkal.

Örülök hogy itt lehetek, mint veterán jelenlét a csapatban, remélem hozzá tudom segíteni a csapatot, hogy elérje céljait minden tekintetben, tudom, hogy a tavalyi év nem sikerült jól a Paksnak. Igen a sérülések sokat hátráltatott minket, de jó pozícióban vagyunk így is ahhoz, hogy sikeres szezont zárjunk. Őszintén a magyar életről sokat nem tudok mondani, de az biztos, az emberek akikkel találkoztam nagyon kedvesek és segítőkészek, érzem rajtuk, hogy mindent megtesznek azért, hogy jól érezzem magam Magyarországon, ezért hálás vagyok. A bajnokság erős, fizikális és mentálisan is kihívásokkal teli, ezért sokmindent fel kellett áldoznom, hogy készen álljak, de örülök, hogy megtettem. Nem vagyok elégedett a szezonunkkal, mert jobban is állhatnánk, de örülök, hogy most mindenki egészséges és csapatként haladhatunk előre az úton.

Nagy harcban vagytok a rájátszásért, három kemény mérkőzés vár rátok, de az ötödik helyről várhatjátok a hajrát. Mi lesz a legfontosabb abban, hogy sikerüljön megőrizni ezt a pozíciót?

A kulcs az lesz ebben a fontos időszakban, hogy keményen játsszunk, vigyázzunk a labdára, gyorsan játsszunk és élvezzük. Most saját magunkra kell koncentrálnunk elsősorban, hiszen a sérülések miatt kevés időnk volt összeszokni. Három kemény meccs vár ránk, de mindig csak a következő találkozóval foglalkozunk.

A kupában is álltok még ráadásul hazai pályán játszotok a Kecskeméttel, amelyet idén már kétszer legyőztetek. Mekkora előnynek gondolod ezt és mit vársz a csapat kupaszereplésétől?

Nem mondanám nagy előnynek, hiszen nem számít mi történt a bajnokságban, keményen kell játszanunk és nyernünk. Természetesen annak örülünk, hogy hazai pályán leszünk a szurkolóinak előtt, nagy lökést tudnak adni nekünk. Egész szezonban sokat segített a támogatásuk. Azt várom, hogy megmutassuk, hogy jó csapat vagyunk és minden nap fejlődünk, csapatként játszva – hiszen ez vitt előre eddig is – a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni.

 

 

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés