Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dénes: talpszalag-szakadás

Újabb játékosát veszítette el a Sopron.:

:

Nem túlzás azt állítani, drámaian alakul a Sopron számára az alapszakasz hajrája, hiszen a kék-fehérek két meghatározó játékosukat veszítették el, egyiküket már az egész évadra, másikukat pedig közel egy hónapra.

Amint arról már beszámoltunk J. C. Fuller mindkét csuklója eltörött Debrecenben. Az ő kezét holnap operálják Sopronban. Számára ezzel befejeződött az évad, így négy légióssal fejezi be az évadot az SKC.

Dénes Gábor Debrecenben a második félidőben, erős talpfájdalmai miatt jelezte a szakvezetésnek, hogy nem tudja folytatni a játékot. A vizsgálatok nála részleges talpszalag-szakadást mutattak ki, az ő játékára közel egy hónapig, három hétig nem számíthat a szakmai stáb – derült ki a klub honlapjáról.

Fotó: www.sakc.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
mindenkisopronimissfortune599Artur Dokidarius96 Recent comment authors
mindenkisoproni
Olvasó

Jobbulast!Sajnos Dénes nem fiatal már es surubben jonnek a serulesek!!!Warnerral
Es Gordonnal jo lenne hosszabitani.Tobbit szelnek lehet ereszten,Fuller sem
Extra volt egy ket meccse,de nem meghatarozo legios!!Kerdes a varos mennyit szavaz meg a ferfi kosarra,mennyire tamogatjak ezt a fos langyos vizet….Remeljuk uj vezetoedzovel es stabbal kepzelik el
A folytatast!!!Iden nem lesz play out,de csalodas az idei szezon,11-12 helyre jok leszunk sajnos!!!megtisztulast a ferfi kosarba!!!!Hajra Sopron!!!

missfortune599
Olvasó

Szép dolog hogy Gabi szívét lelkét ki teszi a pályára a csapatért, ritka már az ilyen. Mihamarabbi felépülést! És valóban hosszabbítani kéne Gordonnal és Fullerrel. Ez a szezon el ment,idén úgyis bent maradunk, lassan már a jövő szezonra kellene koncentrálni.
Hajrá SKC!

darius96
Olvasó

Mihamarabbi felépülést Gabinak és Fullernek is! A legjobb amit most tehetünk, hogy szerződést kell kínálni Warnernek, Gordonnak és Fullernek. Viszont csoda lenne, ha a 3ból akárcsak egyik maradna. Aztán valahogy bent kell maradni az A csoportban, majd talán jövőre. De jó lenne végre, ha a következő èv tényleg jobb lenne mint az aktuális előző! Mindenképp egy új vezetőedzővel.

Artur Doki
Olvasó

Mi a francot csinálnak/csináltak idáig Fulleral?Holnap már szerda…
Csórikám egyáltalán mit tud kezdeni kezek nélkül…
Dénesnek meg lassan vissza kéne vonulnia,elég sok a sérülés,talán a szervezete is jelzi,hogy elég.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés