Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Demeter Attila: A nyolcba kerülést tűztük ki magunk elé

A Pécs visszatérője a maga 23 évével az egyik legrutinosabb játékosa lesz a baranyaiaknak.

  •   :

:

Nem kell különösebben bemutatni a PVSK szurkolóinak Demeter Attilát, aki egyéves oroszlányi kitérőt követően tért vissza, hogy segítse a szinte teljesen átalakult csapatot céljai elérésében.

– Úgy éreztem, négy Pécsen töltött év után, hogy egy kis környezetváltozásra van szükségem, illetve kipróbálnám magam máshol is. Jót tett ez az egy év. Nem bántam meg, hogy elmentem, de nagy örömmel tértem vissza, mert a város és a PVSK is mindig közel állt a szívemhez – kezdte Demeter a bama.hu-nak, aki kitért arra, mit gondol az egyesület új, fiatalokra épülő projektjéről.

– Ebbe a képbe abszolút beleillek. Szimpatikus volt, hogy a légiósok is elég fiatalok. Sőt, Budimiren és Rujákon kívül az egész keret az. Ez is oka annak, hogy visszajöttem.

A csapat magja olyannyira megfiatalodott, hogy a 23 éves bedobó az alakulat egyik legtapasztaltabb játékosa.

– Az első edzésen én is elcsodálkoztam, amikor körülnéztem, hogy tényleg én vagyok az egyik legrutinosabb, legöregebb. Furcsa érzés, de ennek is eljött az ideje – mondta, majd hangsúlyozta, mind örülnek, hogy végre ismét kosárlabdázhatnak. – Nagyon boldog vagyok, hogy elkezdtük a munkát. Remélem, rendben lefut az idény, nem lesz semmi gond. Sajnos még bizonytalan az egész, de mi úgy készülünk, hogy október 3-án elindul a bajnokság. Úgy edzünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk, még bármi megtörténhet.

Reméli, már a szeptember 18-i Oroszlány elleni edzőmeccset rajongók előtt játszhatják, majd kitért a célokra is.

– Nehéz bármit is jósolni még, főleg, mert A-csoportos ellenféllel még nem is játszottunk. Az elmúlt években megszokhatta a közönség, hogy komoly célokért küzd a csapat, azért ez most változott. A nyolcba kerülést tűztük ki magunk elé, de erre van is reális esélyünk. Ennyi idő alatt az jött le, hogy ez egy nagyon jó kis brigád. Keményen edzünk, és ennek meglesz a gyümölcse – jelentette ki Demeter.

Fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés